Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    26. Travanj 2018. 14:37

Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama?  Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
    HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni! Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
    Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.

Mladamamica1911
    26. Travanj 2018. 15:05

Honey

Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama? Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
    HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni!Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
    Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.

Moze

Mladamamica1911
    26. Travanj 2018. 15:33

evo mi 32 tjedna prosli ulazimo u 33ci 😊😊 i da +13 🐳🐋👍

26. Travanj 2018. 15:35

Mladamamica 😍😍😍😍 uvijek lijepa 

Upravo skuzila da mi vise nista ne stane u ormare od ove oprane robice 😂😂😂😂
    Vrijeme je da mi to mama sredi 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    26. Travanj 2018. 15:55

Proud neka si ti odgodila zubobolju do muževog termina 😂😂😂, neka zub čeka.. 
    Mladamamica zgodna kao i uvijek. Bušek je baš će.će 💕
     Čitam proljetnice i zbrajaju tko je koji na popisu i odmah me neka panika ulovila jer ćemo i mi ubrzo početi odbrojavati tko je i kad je na redu 😱.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Travanj 2018. 16:03

Ljepi veliki 😍😍😘😘😘🤗🤗, baš si skatka😀😘. Proudy puj puj zubobolja.

26. Travanj 2018. 16:12

Ena31

Ljepi veliki 😍😍😘😘😘🤗🤗, baš si skatka😀😘. Proudy puj puj zubobolja.

Za Mladumamicu😁😘, al se jošnisam razbudila, spavam na rate cijeli dan..

nivami
    26. Travanj 2018. 17:38

Bog mame 
    Taman sjela i pijem nes bas sam se umorila sve srediti, danas su za rucak bile punjene paprike 
    Sve bi se i vi ste prekrasne, evo i nas i nasa 24tj

26. Travanj 2018. 17:42

nivami

Bog mame
    Taman sjela i pijem nes bas sam se umorila sve srediti, danas su za rucak bile punjene paprike
    Sve bi se i vi ste prekrasne, evo i nas i nasa 24tj

Slatka bušica i vitka mamica😍😍😘😘

Marijaa30
    26. Travanj 2018. 17:43

Mladamamica i Proud bas ste krasne!
    Ja sam danas umorna ko pas, opet me sve boli of sjedenja, al hvala Bogu, danas je zadnji dan. Sad pem nekaj jesti jer posle 7 nesmem zbog OGTT-a. Za rucak me danas pocekalo pohano i pommes, al sam izostavila krumpirice danas. Sad si mislim sirni namaz na kruhu i jedan magnezij do 7. 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.