I odi zubaru pa to riješi čim prije. Najmanje ti treba da tamo za par tjedana kad krenu trudovi krene i zub 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Proud, idi zubaru. Uvijek on prestane boliti kad čuje da će ga se popraviti
Ili još gore, zamisli da te ulovi onaj zadnji tjedan opet, kad će ti biti još teže otići.

27.6. 💙
Dan curke 😊😊
Ja sam cjelu noc bdijala jer je mm poceo uzasno hrkat ja vise ne znam sta bi i kako 😣 s tim da se ni Noah bas nije dao smirit trbuh mi je letio na sve strane dok nisam zaspala
Zaspala oko 6 ujutro ustala u 1 😁
Noah mi je danas nešto miran izgleda je i on umoran 😊
Proudy prekrasna si kao i uvijek 😍😍😍
Ena strsljeni su jucer i kod nas bili i bas kak je neko reko ja trudna a i mm bjezi okolo ..
Happyseal dobro dosla natrag dugo te nije bilo ☺
Iii danas nam je 32 tt tj ulazimo u 33 juhuuu 🎊🎉 slike priložim malo kasnije kad dodem k sebi i pojedem nesto umirem od gladi 😀

Zvala sam si zubarku, rekla mi da necemo kopat danas ako ne boli, ak ce me bolit veceras i nocas da dodjem ujutro u 8 odmah. A ako nece, sljedeci tjedan da dodjem s muzem kad je narucen.
Sad mi je lakse, nisam toliko opterecena vise. I ne boli nis 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama? Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni! Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.

Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama?Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni!Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.
Moze

Mladamamica 😍😍😍😍 uvijek lijepa
Upravo skuzila da mi vise nista ne stane u ormare od ove oprane robice 😂😂😂😂
Vrijeme je da mi to mama sredi 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud neka si ti odgodila zubobolju do muževog termina 😂😂😂, neka zub čeka..
Mladamamica zgodna kao i uvijek. Bušek je baš će.će 💕
Čitam proljetnice i zbrajaju tko je koji na popisu i odmah me neka panika ulovila jer ćemo i mi ubrzo početi odbrojavati tko je i kad je na redu 😱.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ljepi veliki 😍😍😘😘😘🤗🤗, baš si skatka😀😘. Proudy puj puj zubobolja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji