Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama? Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni! Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.
Mladamamica jel te mogu brisat sa popisa na Proljetnicama?Znam da tu Barbara vodi popis, pa sam skužila da si se u međuvremenu prebacila tu.
HappySeal djevice moja drago mi je da si dobro, eto ti sve pokušavaš stići i dalje uz posao, i vidim uspijeva ti. Sad na zasluženi porodiljni!Svi odoše na godišnje, porodiljne, samo ja ostajem raditi, pa ću s posla u rađaonu hahaha
Proudy, psiha kaže odmah ne boli do slijedećeg tjedna kad ćeš ić sa mužem, al nadam se da ni onda neće biti ništa.
Moze
Mladamamica 😍😍😍😍 uvijek lijepa
Upravo skuzila da mi vise nista ne stane u ormare od ove oprane robice 😂😂😂😂
Vrijeme je da mi to mama sredi 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud neka si ti odgodila zubobolju do muževog termina 😂😂😂, neka zub čeka..
Mladamamica zgodna kao i uvijek. Bušek je baš će.će 💕
Čitam proljetnice i zbrajaju tko je koji na popisu i odmah me neka panika ulovila jer ćemo i mi ubrzo početi odbrojavati tko je i kad je na redu 😱.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ljepi veliki 😍😍😘😘😘🤗🤗, baš si skatka😀😘. Proudy puj puj zubobolja.
Ljepi veliki 😍😍😘😘😘🤗🤗, baš si skatka😀😘. Proudy puj puj zubobolja.
Za Mladumamicu😁😘, al se jošnisam razbudila, spavam na rate cijeli dan..
Bog mame
Taman sjela i pijem nes bas sam se umorila sve srediti, danas su za rucak bile punjene paprike
Sve bi se i vi ste prekrasne, evo i nas i nasa 24tj
Bog mame
Taman sjela i pijem nes bas sam se umorila sve srediti, danas su za rucak bile punjene paprike
Sve bi se i vi ste prekrasne, evo i nas i nasa 24tj
Slatka bušica i vitka mamica😍😍😘😘
Mladamamica i Proud bas ste krasne!
Ja sam danas umorna ko pas, opet me sve boli of sjedenja, al hvala Bogu, danas je zadnji dan. Sad pem nekaj jesti jer posle 7 nesmem zbog OGTT-a. Za rucak me danas pocekalo pohano i pommes, al sam izostavila krumpirice danas. Sad si mislim sirni namaz na kruhu i jedan magnezij do 7.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji