Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    26. Travanj 2018. 10:52

Ma nije da sad strogo pazim, jedem ja kruh i sve, samo sam malo pripazila da sad nemam napadaje gladi. normalno jedem :P
    nego imam pitanje... ne mogu zaspati po noći jer mi se stalno drnca noga, već par noći. popijem jednu šumeću od 375 miligrama ujutro, al možda bi trebala i navečer. savjet? pharmamama? :)

26.8. Ivan 💙💙

26. Travanj 2018. 11:00

BabyBlue

Pozdrav žene, majke, kraljice.. 😙😙 evo nas s pregleda..
    Sve je super..dječak lijepo napreduje, ja na +1,5 kg pa mi je rekla da smanjim sa GD dijetom jer se boji da ne bi bila "pothranjena" 😂😂 tak sam bila sretna kad je to rekla da sam ju skoro poljubila.. 😂😂

Jedva čekam sad sjesti negdje na kavu, jer sam stajala od Črnomerca do Kvatrića u tramvaju..ljudi samo pogledaju i okrenu glavu..(a i kaj sam si ja zabrijala da sam nekaj bitna) 😅
    Uglavnom, šaljemo puse svima i držite se, odmarajte i uživajte 😘

Super za pregled i bebača da je sve ok, neka tebe na normalnoj prehrani😘..a ljudi su gadovi sebični, nek im guzice utrnu na tim sjedalima kad ti nisu htjeli mjesto dati😂😂😘

26. Travanj 2018. 11:05

Meni je na uputi za ogtt pisalo 3 dana prije jesti uobicajeno. A mene ko za vraga ta 3 dana copilo da bi samo pozdarije neke jela,  koje nisu uobicajene. Te pizze,  cevapi,  haburgeri,  svacim necim sam se natrpavala. Jedino sam ko J@m@ pazila da vecer prije fakat ne jedem 12 sati prije vadjenja i bila skroz na taste.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Travanj 2018. 11:07

Ena31

BabyBlue

Sve je super..dječak lijepo napreduje, ja na +1,5 kg pa mi je rekla da smanjim sa GD dijetom jer se boji da ne bi bila "pothranjena" 😂😂 tak sam bila sretna kad je to rekla da sam ju skoro poljubila.. 😂😂

Jedva čekam sad sjesti negdje na kavu, jer sam stajala od Črnomerca do Kvatrića u tramvaju..ljudi samo pogledaju i okrenu glavu..(a i kaj sam si ja zabrijala da sam nekaj bitna) 😅

Super za pregled i bebača da je sve ok, neka tebe na normalnoj prehrani😘..a ljudi su gadovi sebični, nek im guzice utrnu na tim sjedalima kad ti nisu htjeli mjesto dati😂😂😘

Budu se oni mene sjetili sutra kad se probude s jačmence na oba oka.. gadovi 🤣🤣

ivymicek
    26. Travanj 2018. 11:07

Ena31

BabyBlue

😂😂😂 Al me nasmija... Neka im guzice utrnu 😂😂😂. Moj je trbuh veći pa me već i u dućanu puštaju (samo muški) a žene samo kad sam s djecom 😂.
    Odlično za bebu odlično za kile i odlično zs papicu 😂😂😂. Samo jedi da ti nebi ko meni rekli beba je manja dajte malo više jedite 😂😂😂. 
    Proud nadoknadila spavanje od jučer. A držimo fige da kad te skinumsa terapije da će A još koji tjedan biti u busbi. Što su dilje bolje zs njih sli i ako ne bude to su već.odlični tjedni za roditi. Ili tebe porod muči?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Travanj 2018. 11:18

Evo, već se nabrijavam na štrukle na Lagviću 😍🤰

pharmamma
    26. Travanj 2018. 11:19

macica29

Ma nije da sad strogo pazim, jedem ja kruh i sve, samo sam malo pripazila da sad nemam napadaje gladi. normalno jedem :P
    nego imam pitanje… ne mogu zaspati po noći jer mi se stalno drnca noga, već par noći. popijem jednu šumeću od 375 miligrama ujutro, al možda bi trebala i navečer. savjet? pharmamama? :)

Mozes probati,nekima magnezij pomaze...i eventualno probaj laganu masažu,malo ih rashladiti vodom ili hladnim oblogom

pharmamma
    26. Travanj 2018. 11:23

BabyBlue super za pregled i bebača 😊😊 i odlično da možeš normalnije papati 😉 kaj se dizanja u javnom prijevozu tiče..sjećam se kad je seka bila trudna i putovala prvih 5-6 mjeseci svaki dan vlakom na posao i s posla,svega jednom joj se netko digao..😕

26. Travanj 2018. 11:27

ivymicek

Ena31

BabyBlue

😂😂😂 Al me nasmija… Neka im guzice utrnu 😂😂😂. Moj je trbuh veći pa me već i u dućanu puštaju (samo muški) a žene samo kad sam s djecom 😂.
    Odlično za bebu odlično za kile i odlično zs papicu 😂😂😂. Samo jedi da ti nebi ko meni rekli beba je manja dajte malo više jedite 😂😂😂.
    Proud nadoknadila spavanje od jučer. A držimo fige da kad te skinumsa terapije da će A još koji tjedan biti u busbi. Što su dilje bolje zs njih sli i ako ne bude to su već.odlični tjedni za roditi. Ili tebe porod muči?!

A meni se neki dan u bolnici kad sam išla krv vaditi jedan prastari deda svom silom htio ustati da sjednem, tjerao me, jedva sam mu objasnila da nesmijem sjediti😀, još je govorio da trudnice treba poštivati jer ih je sve manje😍.
    Ajmo Proudy, bušaaa😘😘😘

Tinchyca
    26. Travanj 2018. 11:51

Ja sam u 11. tj radila nifty pa sam skroz sigurna da je dečko. A i na svakom pregledu se vidi preočiti pišolinac.
    Jučer mi se u busu neka cura htjela ustat. Bilo mi je drago ali sam ostala stajat jer u busu kad sjednem osjetim svaku rupu na cesti kolko drnda a kad stojim mi je lakše.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.