Happy vratila si se 😁😁😁
Ajde bas mi je drago, par puta sam pitala za tebe.
Franova, znala sam da ce se tebi svidjeti ovo moje izdanje! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure
ja isla do zubara pa maloprije dosla kuci,pojela hambi i rvo lezim na lezaljci i odmaram jer me nizak tlak muci…
Babyblue super za bebaca a ti se bacaj na klopu 😀😀
proud aaaaaa takva si mi naj ☺ a busica slatka ko i uvijek 😙
ena ajme opet strsljen daj ga natjeraj da ti stavi mrezice budi dosadnija 😁😁jesi li bolje volje ili te jos drzi?
happy drago mi je da ste dobro i ti i beba i da ste krenuli s pakiranjem 😙 nas renoviranje tek ceka nadam se do poroda da cemo uspijeti namjestiti se…
Drži me još..ma bit će bolje kad zadavim nekog😂😂..malo mi je lakše jer sam se ispucala na 🐝🐝😁😁
Ena hug!
Ja sam danas malo na sto muka, jucer me poceo zub boliti, jer kako sam zavrsila strogo u krevetu sam pauzirala sa zubarkom. I kontam si nista, danas ce me M odvest da mi zubarka ipak to pogleda. I sad me ko za vraga danas nis ne boli. I sad mi glupo ic, jer se mozda fakat smirilo. A s druge strane me frka da me ne copi jako sad tokom ovog dugog vikenda. Ne znam ni sama. Jbg ici cu na hitnu ak me opet primi, da ne idem danas bez veze, ak ne boli.
Al me sad to bas opterecuje. Stalno si kontam jel me boli ili ne boli 😁😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
proud najbolje odi i rijesi to i mir ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Proud busek raste a ti niš. Slatki ste skroz i ne vidi se da te zub boli ali kak Franova kaže odi i rješi ti na hitnoj su mesari 😂.
Happy neka si ti sve skoro zgotovila a kad tad će doći i taj blagavaomski stol. Mi kad smo se uselili imali smo krevet i kuhinju ostalo je bilo tek u planu 😂.
Franova i ja bih hambi fini sočni hambi ili pizzu. Sva sreća da sam se najela pa nisam gladna 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud super izgledaš i buša je taman 👍
Happy Dobro da je sve kak treba. Uvijek će biti nešto što još treba pa nemaš brige 😊
Ja po cijele dane spavam na garnituri i jako sam umorna što god da napravim. Zadnje mi je željezo prije koji tjedan bilo na granici tako da mislim da je sad sigurno palo ispod granice s obzirom na to kak se osjećam. 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
I odi zubaru pa to riješi čim prije. Najmanje ti treba da tamo za par tjedana kad krenu trudovi krene i zub 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Proud, idi zubaru. Uvijek on prestane boliti kad čuje da će ga se popraviti
Ili još gore, zamisli da te ulovi onaj zadnji tjedan opet, kad će ti biti još teže otići.
27.6. 💙
Dan curke 😊😊
Ja sam cjelu noc bdijala jer je mm poceo uzasno hrkat ja vise ne znam sta bi i kako 😣 s tim da se ni Noah bas nije dao smirit trbuh mi je letio na sve strane dok nisam zaspala
Zaspala oko 6 ujutro ustala u 1 😁
Noah mi je danas nešto miran izgleda je i on umoran 😊
Proudy prekrasna si kao i uvijek 😍😍😍
Ena strsljeni su jucer i kod nas bili i bas kak je neko reko ja trudna a i mm bjezi okolo ..
Happyseal dobro dosla natrag dugo te nije bilo ☺
Iii danas nam je 32 tt tj ulazimo u 33 juhuuu 🎊🎉 slike priložim malo kasnije kad dodem k sebi i pojedem nesto umirem od gladi 😀
Zvala sam si zubarku, rekla mi da necemo kopat danas ako ne boli, ak ce me bolit veceras i nocas da dodjem ujutro u 8 odmah. A ako nece, sljedeci tjedan da dodjem s muzem kad je narucen.
Sad mi je lakse, nisam toliko opterecena vise. I ne boli nis 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji