vecer cure
romana super ti to sve podnosis drzi se i samo hrabro i pozitivno dalje 😙
ja vam curke jos uvijek vani...lezim na lezsljki umotana u dekicu i uzivam s dragim 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ahahah ma desi se da meni to bas smijesno i fora :D meni je jedan na 4d rekao cura a drugih 4 potvrdilo al eto jebiga aahahahha tko zna kaj me ceka
Ajme Ena ti si fakat spremna 😊. I torba i beba a mislim da je i mama, možda tata još ne ali njima tek klikne kad se beba rodi 😊.
Bojana svašta je moguće, moji frendići su čekali curicu a prije 3 mj se ipak rodio dečkić 😂.
Roman uf, uf svašta nešto ti se nakupilo. Držim fige da sve bude ok i da se secer regulira bez medikamenata ali ako neće ići bez lijekova i lijekovi su ok. Ugl šaljem pozitivne vibre.
Ja umorna i pospana i idem spavati...
Noćica...
Ne znam imamo li pregleda još ovaj tjedan ali svakako sutra imamo sličica za puni tjedan.
Kiss
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
vecer cure
romana super ti to sve podnosis drzi se i samo hrabro i pozitivno dalje 😙
ja vam curke jos uvijek vani…lezim na lezsljki umotana u dekicu i uzivam s dragim 😊
Uživancija na najjače!!! 💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😀😁da da Ivy, mislim da je kod mene sve više manje spremno..zato će bebo pričekati do 40+ 😂😂😂.
Franovamamita uživajte samo😘
Laku noć vam trudničice, ljepo sanjajte😘😘🤗
Mia lijepa trudnica ☺️
Nataly super za bebicu i pregled..a moreeee 😍😍 ne bih se bunila da se preselim južnije na neko vrijeme 😊
Ena ti potpuno spremna 😉 svaka čast
Bojana to se i meni vrti po glavi..kako su nam prvo rekli da je dečko pa onda ipak da je najvjerojatnije curka,nekako mi sve to visi u zraku 🤔🙈 a nijednom se nije bas 100% vidjelo..uglavnom,sve gledam neke neutralne boje koje bi mogle proći i za dečka ako se ipak zalomi 😂
Romana uff bas ti se zaredalo svašta..nadam se da će sve biti dobro i da čim manje vremena moraš provesti u bolnici..bitno da oni sve to drže pod kontrolom
Želim vam svima lijepe snove i čim manje buđenja ☺️😘
Curke moje,
Evo meni se veceras i nocas okrecu zadnje masine stvari za bebu. Zvala mamu, u nedjelju ce mi doci sve ispeglati.
Ja cu se za vikend vjerojatno spakirat i to je to.
Jos mi je krivo kaj si nisam sve mogla sama rijesiti, ali sto je tu je. E da jos i ove pizdarije od kolica moram oprat sve.
Sutra punih 35tt jeeej
Puse vam saljem svima i laku noc vam zelim! 😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmamma meni je sa 17 tj neki ginic na 4d rekao da je cura , od tada kojeg sam kod od njih 5 pitala rekli cura 🤣 a ja i dalje mastam o decku 😍
Pharmamma meni je sa 17 tj neki ginic na 4d rekao da je cura , od tada kojeg sam kod od njih 5 pitala rekli cura 🤣 a ja i dalje mastam o decku 😍
Nama od 19.govore da je najvjerojatnije curka,ali da ne mogu potvrditi 100% jer nije bas zahvalna poza..i tako 4 doktora 😂😂
Nada umire zadnja 😁🙈 nikad ne znaš do kraja 😁
Naravno,dobro jutro svima 😘😘😘
Sunce nam se danas nekako sakrilo,bit će lakše provesti dan u krevetu 😊 ako koja ima pregled danas,sretno 😉 i čekamo fotkice za pune tjedne 😍❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji