Jutro cure :)
sretno na pregledima danas ko ima...
ja moram danas još malo više paziti kaj jedem (pazila sam i sad dva dana) jer sutra OGTT, baš mi se neda po bolnicama nahodavati. rađe pripazim. makar da tak stalno jedem nebi nabrala 6kg :P
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cureMaca i ja pazila par dana prije ogtt i nakon toga udri
iako ne znam ni koliko je to pametno
💙Bartol💙
Za ogtt sam i ja prvo tako razmišljala, ali sam odustala od paženje..svrha pretrage je da otkriju ako nešto nije dobro tako da se bolje držati prehrane ko i inače pa da znamo na vrijeme ako postoji kakav problem...ipak je to za bebino dobro
Jutro svima..slazem se pharmamma,ako ne stima ni tih par dana paznje ga nece izravnat,pazila samo da nakon sest ne jedem i budem zbilja nataste
Jutro curke..eto za dobro jutro napad još jednog stršljena, šokovi, treći u par dana a dragi nikako da mrežice na prozor postavi😱.
Sretno svima na pregledima...
Nešto mi živci lete od ranog jutra,bljak sam volje...
Uživajte u danu i nedajte se raživcirati ko ja🙃
Mia lijepa trudnica ☺️
Natalysuper za bebicu i pregled..a moreeee 😍😍 ne bih se bunila da se preselim južnije na neko vrijeme 😊
Ena ti potpuno spremna 😉 svaka čast
Bojanato se i meni vrti po glavi..kako su nam prvo rekli da je dečko pa onda ipak da je najvjerojatnije curka,nekako mi sve to visi u zraku 🤔🙈 a nijednom se nije bas 100% vidjelo..uglavnom,sve gledam neke neutralne boje koje bi mogle proći i za dečka ako se ipak zalomi 😂
Romana uff bas ti se zaredalo svašta..nadam se da će sve biti dobro i da čim manje vremena moraš provesti u bolnici..bitno da oni sve to drže pod kontrolom
Želim vam svima lijepe snove i čim manje buđenja ☺️😘
I meni je rekla prvo deckic je, a onda cini se da je ipak bilo stopalo tako namjesteno da je curica 😅 ma neka nam samo dođe zivo i zdravo al zao mi ako sve pripremim a ono nece odgovarati 🤣
Dobro jutro svima 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
tu sam i ja... skicam vas sastrane 😁
sve ste mi jako zgodnicke 👌😍
mi smo u 16 tjednu culi curica a sad u 20 ipak decko 😂
Dobro jutro djevojke. Ajme Ena stršljen 😱😱😱 nama je isto jedan prije par dana ušao, nekak smo ga sterali van. Muž alergičan ja trudna 😂. Mrežice na prozorima pa kak se ja tog nisam sjetila 😂.
Nama je od prvog dana dečko i doktor stalno potvrđuje kako još uvijek ništa nije otpalo. 😂
Želim vam lijep dan. Ja se baš nisam naspavala. Išla piškiti a onda nikako zaspati.
Pune tjednuše bušice na sunce.😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav žene, majke, kraljice.. 😙😙 evo nas s pregleda..
Sve je super..dječak lijepo napreduje, ja na +1,5 kg pa mi je rekla da smanjim sa GD dijetom jer se boji da ne bi bila "pothranjena" 😂😂 tak sam bila sretna kad je to rekla da sam ju skoro poljubila.. 😂😂
Jedva čekam sad sjesti negdje na kavu, jer sam stajala od Črnomerca do Kvatrića u tramvaju..ljudi samo pogledaju i okrenu glavu..(a i kaj sam si ja zabrijala da sam nekaj bitna) 😅
Uglavnom, šaljemo puse svima i držite se, odmarajte i uživajte 😘
Dobro jutro!
Ja sam se na punih 35tt pocastila spavanjem do pola 11. 😂😂😂
I nama je decko od prvog dana, nadam se da nece bit promjena vise.
Sretno tko je danas na pregledu!
Ja sam sutra, samo me panika kad ce me s terapije skinut 😁
Sliknem busu malo kasnije. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji