Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    26. Travanj 2018. 09:18

Jutro cure :)
    sretno na pregledima danas ko ima...
    ja moram danas još malo više paziti kaj jedem (pazila sam i sad dva dana) jer sutra OGTT, baš mi se neda po bolnicama nahodavati. rađe pripazim. makar da tak stalno jedem nebi nabrala 6kg :P

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    26. Travanj 2018. 09:27

Jutro cureMaca i ja pazila par dana prije ogtt i nakon toga udri iako ne znam ni koliko je to pametno

💙Bartol💙

pharmamma
    26. Travanj 2018. 09:40

Za ogtt sam i ja prvo tako razmišljala, ali sam odustala od paženje..svrha pretrage je da otkriju ako nešto nije dobro tako da se bolje držati prehrane ko i inače pa da znamo na vrijeme ako postoji kakav problem...ipak je to za bebino dobro

Mya
    26. Travanj 2018. 09:50

Jutro svima..slazem se pharmamma,ako ne stima ni tih par dana paznje ga nece izravnat,pazila samo da nakon sest ne jedem i budem zbilja nataste

26. Travanj 2018. 09:56

Jutro curke..eto za dobro jutro napad još jednog stršljena, šokovi, treći u par dana a dragi nikako da mrežice na prozor postavi😱.
    Sretno svima na pregledima...
    Nešto mi živci lete od ranog jutra,bljak sam volje...
    Uživajte u danu i nedajte se raživcirati ko ja🙃

mina04
    26. Travanj 2018. 09:56

pharmamma

Mia lijepa trudnica ☺️
    Natalysuper za bebicu i pregled..a moreeee 😍😍 ne bih se bunila da se preselim južnije na neko vrijeme 😊
    Ena ti potpuno spremna 😉 svaka čast
    Bojanato se i meni vrti po glavi..kako su nam prvo rekli da je dečko pa onda ipak da je najvjerojatnije curka,nekako mi sve to visi u zraku 🤔🙈 a nijednom se nije bas 100% vidjelo..uglavnom,sve gledam neke neutralne boje koje bi mogle proći i za dečka ako se ipak zalomi 😂
    Romana uff bas ti se zaredalo svašta..nadam se da će sve biti dobro i da čim manje vremena moraš provesti u bolnici..bitno da oni sve to drže pod kontrolom
    Želim vam svima lijepe snove i čim manje buđenja ☺️😘

I meni je rekla prvo deckic je, a onda cini se da je ipak bilo stopalo tako namjesteno da je curica 😅 ma neka nam samo dođe zivo i zdravo al zao mi ako sve pripremim a ono nece odgovarati 🤣
    Dobro jutro svima 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

• cuvita13
    26. Travanj 2018. 10:03

tu sam i ja... skicam vas sastrane 😁
    sve ste mi jako zgodnicke 👌😍
    mi smo u 16 tjednu culi curica a sad u 20 ipak decko 😂

ivymicek
    26. Travanj 2018. 10:15

Dobro jutro djevojke. Ajme Ena stršljen 😱😱😱 nama je isto jedan prije par dana ušao, nekak smo ga sterali van. Muž alergičan ja trudna 😂. Mrežice na prozorima pa kak se ja tog nisam sjetila 😂.
    Nama je od prvog dana dečko i doktor stalno potvrđuje kako još uvijek ništa nije otpalo. 😂
    Želim vam lijep dan. Ja se baš nisam naspavala. Išla piškiti a onda nikako zaspati.
    Pune tjednuše bušice na sunce.😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Travanj 2018. 10:41

Pozdrav žene, majke, kraljice.. 😙😙 evo nas s pregleda.. 
    Sve je super..dječak lijepo napreduje, ja na +1,5 kg pa mi je rekla da smanjim sa GD dijetom jer se boji da ne bi bila "pothranjena" 😂😂 tak sam bila sretna kad je to rekla da sam ju skoro poljubila.. 😂😂

Jedva čekam sad sjesti negdje na kavu, jer sam stajala od Črnomerca do Kvatrića u tramvaju..ljudi samo pogledaju i okrenu glavu..(a i kaj sam si ja zabrijala da sam nekaj bitna) 😅 
    Uglavnom, šaljemo puse svima i držite se, odmarajte i uživajte 😘

26. Travanj 2018. 10:42

Dobro jutro!
    Ja sam se na punih 35tt pocastila spavanjem do pola 11. 😂😂😂
    I nama je decko od prvog dana,  nadam se da nece bit promjena vise.
    Sretno tko je danas na pregledu!
    Ja sam sutra,  samo me panika kad ce me s terapije skinut 😁
    Sliknem busu malo kasnije. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.