Ena, ja sam nosila cijeli onaj mali paket pelena prvi put, al nije trebalo toliko, jer one ih tamo ne motaju tak cesto. Lako ti netko donese, ak vidis da ce ti falit.
Ulosci su sranje da, treba ti ih pun kuki, ja cu spakirat svih 5 paketa Vira jer znam koliko sam trosila zadnji put.
U posebnu vrecicu na vrhu torbe stavit cu stvari za prvo tusiranje, da je sestri lakse nac.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cuj ti terminuse franove ak me se sjecate 😁 Mani se sad tipkanja imas se s kim druzit, necemo te zaboravit 😉
Mia wow! Jako si lijepa!! I ti lagano odbrojavas 😊
A Nataly nam vadi mast sa slikom 😉 prekrasno! Bome velika bebica i mislim da si na tronu cerviksa 💪🏻😁
Ena se pravo bacila na sredjivanje 😊 Jeste podosta ispred mene, ali mislim da cu vas obzirom na situaciju ovih dana iskopirat i priredit barem za sebe i bebija za bolnicu jer ce se ovaj moj pogubit budel morao sam sve pakirat!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cuj ti terminuse franove ak me se sjecate 😁 Mani se sad tipkanja imas se s kim druzit, necemo te zaboravit 😉
Mia wow! Jako si lijepa!! I ti lagano odbrojavas 😊
A Nataly nam vadi mast sa slikom 😉 prekrasno! Bome velika bebica i mislim da si na tronu cerviksa 💪🏻😁
Ena se pravo bacila na sredjivanje 😊 Jeste podosta ispred mene, ali mislim da cu vas obzirom na situaciju ovih dana iskopirat i priredit barem za sebe i bebija za bolnicu jer ce se ovaj moj pogubit budel morao sam sve pakirat!
Moram draga, dok se ovak dobro osjećam..a i sjetim se doktorice kad je rekla nek izdržim i ak kao izdržimo do 36t da ga mogu u vrtić poslati😂😂 a to je za tjedan😊...ma nek je ovo osnovno spremno pa da ne brinem, kad krene krene😀..i to kaj veliš, ak će muževi morati spremati😂😂
proud ma troma sam si i vjeruj od sada ju sredujem samo za kontrolu 😂😂😂😂😂
ena sto se tice ulozaka ja cu nositi samo 2 paketa lako mi donesu jer prvi puta se zatrpala uloscima a nisam bas jako ni krvarila
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
barbara 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena sto se tice ulozaka ja cu nositi samo 2 paketa lako mi donesu jer prvi puta se zatrpala uloscima a nisam bas jako ni krvarila
Imam paket chico od 30kom, to ću uzeti..al jbmu kad mi skoro cijelu torbu zauzme..jedino da ih stavim u vrečicu pokraj torbe🤔
Imam paket chico od 30kom, to ću uzeti..al jbmu kad mi skoro cijelu torbu zauzme..jedino da ih stavim u vrečicu pokraj torbe🤔
Nisam imala mira, išla sam složiti torbu, nema jbne šanse da to sve stane, zgurala sam sve osim pelena i uložaka, uzet ću vrečicu pokraj torbe..još samo u krekere neke, vodu i tablete protiv bolova, češalj.
Danas je muzu imendan pa ga je punica pocastila kolacima, domace princes krofne od kojih bebac radi salto po stomaku 😊 popili kavicu i sad uzivamo u hladu. Nataly predivan pogled, bas sam se pozelila mora 🌅
04.07. Matija 💜
Danas je muzu imendan pa ga je punica pocastila kolacima, domace princes krofne od kojih bebac radi salto po stomaku 😊 popili kavicu i sad uzivamo u hladu. Nataly predivan pogled, bas sam se pozelila mora 🌅
Njamiii😋😋😋..uživajte😍😘
Hvala vam drage moje na cestitkama!
Mia prekrasna si 😍
Nataly super za sve dobre vijesti, a slika je 🤗😍😍
Ena sad si me zeznula, morat cu sutra gravce na tavce 😆
Jos sam vam neki dan htjela napisati i zaboravila sam, sa mnom je u bolnici lezala curka i kroz pricu mi kaze da joj je cerviks 22mm, nisu joj rekli da mora mirovati. Sestra joj je babica i rekla joj je da to uopce nije strasno, 18-ti tjedan je. Jel nije to prekratak?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji