Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    25. Travanj 2018. 16:31

ivy a proslo je par dana mogla bih opet sve ponovo 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

25. Travanj 2018. 17:14

Mia prekrasna trudnica i trbuščić😍😍😘,  Nataly super za pregled, bebača i cerviks, nek tak ostane sve super😘😍, a fotka je😍😍, ljubomorna sam😍😍😍😍

25. Travanj 2018. 17:14

Mia predivna si 😍😍😍
    Nataly samo vi uzivajte! Nek je sve super,  volim te skolske trudnoce! 😉
    Franova 😂😂😂 kucicu sredju kad dragi ode,  sad molim te samo cucicu  😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

25. Travanj 2018. 17:17

Jučer sam oprala i osušila sav veš sebi i bebici za bolnicu, danas sam dosta speglala, ostalo mi par tetrica i bodića, to ću malo kasnije, tak da se sutra bacam na spremanje torbe😊..i sve si mislim kak mi to nebude stalo zbig ogromnih uložaka..kolko bi pelenica stavila u torbu?

25. Travanj 2018. 17:43

Ena,  ja sam nosila cijeli onaj mali paket pelena prvi put,  al nije trebalo toliko,  jer one ih tamo ne motaju tak cesto. Lako ti netko donese,  ak vidis da ce ti falit.
    Ulosci su sranje da,  treba ti ih pun kuki,  ja cu spakirat svih 5 paketa Vira jer znam koliko sam trosila zadnji put.
    U posebnu vrecicu na vrhu torbe stavit cu stvari za prvo tusiranje,  da je sestri lakse nac.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    25. Travanj 2018. 18:09

Cuj ti terminuse franove ak me se sjecate 😁 Mani se sad tipkanja imas se s kim druzit,  necemo te zaboravit 😉
    Mia wow! Jako si lijepa!! I ti lagano odbrojavas 😊
    A Nataly nam vadi mast sa slikom 😉 prekrasno! Bome velika bebica i mislim da si na tronu cerviksa 💪🏻😁
    Ena se pravo bacila na sredjivanje 😊 Jeste podosta ispred mene, ali mislim da cu vas obzirom na situaciju ovih dana iskopirat i priredit barem za sebe i bebija za bolnicu jer ce se ovaj moj pogubit budel morao sam sve pakirat!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

25. Travanj 2018. 18:17

baarbaraa29

Cuj ti terminuse franove ak me se sjecate 😁 Mani se sad tipkanja imas se s kim druzit, necemo te zaboravit 😉
    Mia wow! Jako si lijepa!! I ti lagano odbrojavas 😊
    A Nataly nam vadi mast sa slikom 😉 prekrasno! Bome velika bebica i mislim da si na tronu cerviksa 💪🏻😁
    Ena se pravo bacila na sredjivanje 😊 Jeste podosta ispred mene, ali mislim da cu vas obzirom na situaciju ovih dana iskopirat i priredit barem za sebe i bebija za bolnicu jer ce se ovaj moj pogubit budel morao sam sve pakirat!

Moram draga, dok se ovak dobro osjećam..a i sjetim se doktorice kad je rekla nek izdržim i ak kao izdržimo do 36t da ga mogu u vrtić poslati😂😂 a to je za tjedan😊...ma nek je ovo osnovno spremno pa da ne brinem, kad krene krene😀..i to kaj veliš, ak će muževi morati spremati😂😂

franovamamita
    25. Travanj 2018. 18:34

proud ma troma sam si i vjeruj od sada ju sredujem samo za kontrolu 😂😂😂😂😂
    ena sto se tice ulozaka ja cu nositi samo 2 paketa lako mi donesu jer prvi puta se zatrpala uloscima a nisam bas jako ni krvarila

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    25. Travanj 2018. 18:35

barbara 😙😙😙😙

25. Travanj 2018. 18:38

franovamamita

proud ma troma sam si i vjeruj od sada ju sredujem samo za kontrolu 😂😂😂😂😂
    ena sto se tice ulozaka ja cu nositi samo 2 paketa lako mi donesu jer prvi puta se zatrpala uloscima a nisam bas jako ni krvarila

Imam paket chico od 30kom, to ću uzeti..al jbmu kad mi skoro cijelu torbu zauzme..jedino da ih stavim u vrečicu pokraj torbe🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI