Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2018. 15:43

Joj cure moje,  jos malo,  vec mi je da vam budem iskrena puna kapa! 😁😁😁😁

Ne znam tko je pitao za pranje robice,  al ja to sve rokam na minimalno 60 stupnjeva,  prvih 6 mj,  i sve bebino perem odvojeno. Deterzdent stavljam isti,  samo malo manje,  duplo ispirem. Nekad stavim ocat,  nekad ne,  zaboravim najcesce. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Travanj 2018. 15:54

ProudMomy

Joj cure moje, jos malo, vec mi je da vam budem iskrena puna kapa! 😁😁😁😁

Ne znam tko je pitao za pranje robice, al ja to sve rokam na minimalno 60 stupnjeva, prvih 6 mj, i sve bebino perem odvojeno. Deterzdent stavljam isti, samo malo manje, duplo ispirem. Nekad stavim ocat, nekad ne, zaboravim najcesce. 😁

Vjerujem ti, al još mrvicu samo😘😘

24. Travanj 2018. 16:00

Ena31

ProudMomy

Ne znam tko je pitao za pranje robice, al ja to sve rokam na minimalno 60 stupnjeva, prvih 6 mj, i sve bebino perem odvojeno. Deterzdent stavljam isti, samo malo manje, duplo ispirem. Nekad stavim ocat, nekad ne, zaboravim najcesce. 😁

Ma kud sam sve ovo vec izdrzala,  kaj su mi jos 2tj 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Travanj 2018. 16:06

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ma kud sam sve ovo vec izdrzala, kaj su mi jos 2tj 😉

Pa daaa😍😍😍😘😘😘🤗🤗

Mladamamica1911
    24. Travanj 2018. 16:38

macica29

ProudMomy

A jeste mi se raspisale, nista nisam pohvatala! 😁😁😁
    Vidim samo da se vratila kcer razmetna hahhaah Honey 😘😘😘😘😘
    Ena divni ste mi! 😍
    Mladamamica a ja ti taman saljem poruku da vidim kak ste prosli danas 😂😂😂
    Dakle mi smo se gledali danas jeeej
    Mali je procjenjen na 2250g cca, veli doktorica da mogu ocekivati bebu kao i Maks, cca 3kile, sto je meni super i to jedva rodim hahahahhaha.
    Glavu mu je jedva izmjerila, sonda doslovno na stidnoj kosti i ne moze ulovit presjek koliko se zabio i ne suradjuje. U jednom trenu ga je jednom rukom gurala a drugom sa sondom hvatala da ga uspije izmjeriti. Posteljica i protoci dobri, plodne vode visw nego dovoljno i to je to! Super smo!
    I dalje citiram : mirovat, mirovat, mirovat i pit terapiju, hvatat 37tjedan. 😉

Još 2 tjedna i na konju ste :) Sretno dalje!
    Ena, divna bušica! 35:35…. još malo :)
    mladamamica, uspjela si sama srediti? ja sam sad mislila da bum gotova, više nebum to sama mogla raditi.
    mene sve boli, bila sam još danas na poslu i sad u predjelu trbuha, sa strane i ispod… očito fkt nebrem više. nadam se da nije ništ strašnoga.
    nema nikakvih drugih popratnih simptoma, tak da se valjda počelo natrag sve rastezati.

Maa ja to uz pomoc dragog al ja prvo to sve sama pa onda on provjeri di sam fulala 😂

• Mia789
    24. Travanj 2018. 16:46

Ena, divan ti je trbuscic😍
    Evo i nas dvije dosle s pregleda i cerviks se drzi na 1,8 cm, nisam otvorena tako da smo jaaaaako sretni🤗🤗 sad jos koji tj izdrzati pa kad se mišica odluci izaci❤

24. Travanj 2018. 16:50

Mia789

Evo i nas dvije dosle s pregleda i cerviks se drzi na 1,8 cm, nisam otvorena tako da smo jaaaaako sretni🤗🤗 sad jos koji tj izdrzati pa kad se mišica odluci izaci❤

Hvala😊😘..Dobre vijesti draga😘, mislim kolko mogu biti s obzirom na dosadašnje stanje..čuvajte se vas dvije još tih par tjedana💪💪😍😍😘😘mirujte i bit će sve ok😘

Pahuljica
    24. Travanj 2018. 16:55

Proud i Mia super vijesti, bas mi je drago! 
    Zenice dolaze li do vas ove vrucine? Znam da je vec proljece, al bas je uprzilo haha kak bu onda tek zakuhalo do nasih termina🤔🤣

💙 A.L.

baarbaraa29
    24. Travanj 2018. 17:08

Mia789

Aaaaaaaa Bogu hvala! 🙏🏻😊 Kad opet idete?
    Proud isto super! Vi stvarno lagano krizate dane! 😉
    Ivy😚
    Ena 🤩😏😍 wow! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Travanj 2018. 17:15

Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋...
    Pahuljica ja se kuham danas u stanu, na katu sam, jedan skoro cijeli zid su prozori i kad sunce i preko zatamnjujućih zavjesa uprži unutra..užas..moram klimu podhitno staviti..đaba mi i prozori s druge strane otvoreni..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.