Proud uzivaj sutra na pregledu, cekamo dobre vijesti 😊
Laku noc svima koji su na spavancu i pitanje za dobro jutro😁😂
Cure daj mi recite kak vi perete tu robicu? Mislim prvo gledam to je kolicinski dosta malo robice, a cula sam kao da se odvojeno pere robica za bebace od ove nase svakodnevno prljave...drugo jel za prvu ruku dovoljno samo oprati to na 30,40stupnjeva(vecinom nova robica, kao prvo pranje) ili je bas potrebno sve drndat na 60 da kao pobije bakterije? Mislim dosta te robice je ono s nekim printovima i bojama nekak mi je zao prat na nekim velikim temp da se ne unisti? Ne znam vise ni sama i jos vidla sam da ima nesto za dezinfekciju vesa kaj se ubaci u masinu ko detrdzent, valjda kad se pere na nizim temp pa me zanima jel bi to bilo preagresivno za bebu? Ono znam da neki ni omeksivac ne stavljaju. Svaki savjet i iskustvo dobrodosli 😊
💙 A.L.
vecer curke
sve sam procitala a nista zapamtila osim ds su svugdje vec pripreme u tjeku..ja sam cijelo popodne u autu provela te vamo te tamo tako da me sad stidna kost i prepone ubijaju...i bole me noge naci cijelom duzinom onako neka cudna tupa bol i to sam skuzila u zadnje vrijeme da mi se dogada..
ljubim vas sve i mazite svije busice 😙😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Da se nadovezem na zgaravicu, nisam imala takvih problema u trudnoci i sad me mama svakodnevno strasi,gnjavi i zeza da cu malog celavca rodit, a dragi i ja oboje imam punooo kose i rodeni smo s frizuricama😂
💙 A.L.
Jutro ljepotice😀, eto mi se probudili, skoro naspavali, jbt svako jutro se na leđima probudim🤔😯...
Sretno svima na pregledima danas, molim ljepo dobre vijesti i ak je moguće koju sličkicu😁😍.
Kaj se pranja baby robice tiče napokon sam kupila jucer detergent Persil, u Konzumu je s 84kn snižen na 62🤔😯😱, jbt skupo al sam ga kupila, piše za 40 pranja i s njim ću oprati svoje spavaćice za bolnicu i baby robicu svu i tetra pelenice, mislila sam na 60 stavit pa kaj bude😀, danas krećem s tim...
Lijep i ugodan dan vam svima. 😘😍🤗
Mi danas napunili 35, jeeey, sliknem kasnije😁😁, sad se još stiskam.k dragome dok spava, ide malo kasnije radit😀😍😘🤗🤗🤗🤗.o
Jutro curke! Ja ispratila svoje u 7h na posao i u vrtic, sad pijuckam kavicu i gledam ovu Kate kako 7 sati nakon poroda izgleda kao ja na dan svog vjencanja 😂😂😂😂 ne znam puno zena koje su ovako izgledale, ja sigurno nisam 😂
Kaj se robice tice, oprat cu zajedno sve na 60 robicu, tetre, posteljinu, a onda cu normalno oprati s nasom robom, nikad nisam razdvajala ni s prvom niti koristila posebne deterdzente ili omeksivace.
Mina - uzmi si probiotik neki, ja sam sad na Klavocinu 7 dana radi upale uha i sinusa i doktorica ooce prakse i ginekolog su mi odmah rekli da neki jaci probiotik pijem bas radi gljivica - inace su ceste u trudnoci, a pogotovo uz antibiotike.
Jedva cekam sve poceti spremati za drugu curku, li prije 1.6. ne mogu nikaj jer mi je stan usred renoviranja i borim se svaki dan kamo s nasim stvarima, a kamoli bebinim.
Lijepi dan vam zelim i sretno s pregledima, nadam se lijepim vijestima! 😀
Dobro jutro curkice.
Noćas mojoj maleckoj bilo vruće pa me probudila oko 4 i uvukla se u krevet a ja do 6 nikako zaspati. Sada pijem kavicu a ovaj čovječuljak u bushi traži izlaz van. Malo me zaboli čuča malo trbuh.
Kaj se tiče Kate (čitaj Kate ne Kejt 😂) ona iza sebe ima tim vizažista i tko zna koga ili čega još. Tak da no sikiriki. Ja tak ne zgledam ni kad se sredim 😂. Šalim se.
Kaj se tiče pranja ja ću sve na 60, bebi odjeća posebno, možda omekšivač kupim ali onaj sensitiv ili možda ne pa ubacim samo malo octa. Vidjet ću.
Kad uopće krenem s pranjem ali peijavljujem napredak jer mi je m jučer skinuo sve s tavana. Sada samo treba vidjeti kaj će biti dobro obzirom da je moj L bio zimska beba. Ali budemo nekaj našli.
Jučer sam se ulovila da razmišljam kak se veselim ulasku u svoje stare trapke, pod uvjetom da mi se guzica nije baš jako povečala 😂.
Oprostite na dugom postu. Kikachi još spavaju, glava je još svježa a do navečer ne znam hoću li stići išta komentirati.
Sretno na pregledima, veselim se izvještajima (kao imda ja idem).
Ljubim vas
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro curkice.
Noćas mojoj maleckoj bilo vruće pa me probudila oko 4 i uvukla se u krevet a ja do 6 nikako zaspati. Sada pijem kavicu a ovaj čovječuljak u bushi traži izlaz van. Malo me zaboli čuča malo trbuh.
Kaj se tiče Kate (čitaj Kate ne Kejt 😂) ona iza sebe ima tim vizažista i tko zna koga ili čega još. Tak da no sikiriki. Ja tak ne zgledam ni kad se sredim 😂. Šalim se.
Kaj se tiče pranja ja ću sve na 60, bebi odjeća posebno, možda omekšivač kupim ali onaj sensitiv ili možda ne pa ubacim samo malo octa. Vidjet ću.
Kad uopće krenem s pranjem ali peijavljujem napredak jer mi je m jučer skinuo sve s tavana. Sada samo treba vidjeti kaj će biti dobro obzirom da je moj L bio zimska beba. Ali budemo nekaj našli.
Jučer sam se ulovila da razmišljam kak se veselim ulasku u svoje stare trapke, pod uvjetom da mi se guzica nije baš jako povečala 😂.
Oprostite na dugom postu. Kikachi još spavaju, glava je još svježa a do navečer ne znam hoću li stići išta komentirati.
Sretno na pregledima, veselim se izvještajima (kao imda ja idem).
Ljubim vas
Hjoojj..ulasku u stare trapke..čuj ti nju..nekak si mislim da nikad više nebum u stare trapke ušla jbt..pa nema šanse, kad ih sad gledam jako mi malo izgledaju😂😂.
Ena - budes, vjeruj mi, kad krene dojenje, nespavanje, setnje i zaboravis jesti, da vidis Kate Moss liniju 😂😂
Ena - budes, vjeruj mi, kad krene dojenje, nespavanje, setnje i zaboravis jesti, da vidis Kate Moss liniju 😂😂
😂😂a moguće😘
Jutro curke, sto se tice robice za bebe, ja sam svoju za prvi puta oprala na 40, ali sam je ispeglala pa se nadam da su bakterije ubijene😁
Danas nam je opet pregled pa nan drzite fige, velika nas panika lovi nakon sto smo iza proslog zavrsili u bolnici😩
Puse svima i uzivajte u lijepom danu🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji