Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2018. 08:17

ivymicek

Dobro jutro curkice.
    Noćas mojoj maleckoj bilo vruće pa me probudila oko 4 i uvukla se u krevet a ja do 6 nikako zaspati. Sada pijem kavicu a ovaj čovječuljak u bushi traži izlaz van. Malo me zaboli čuča malo trbuh.
    Kaj se tiče Kate (čitaj Kate ne Kejt 😂) ona iza sebe ima tim vizažista i tko zna koga ili čega još. Tak da no sikiriki. Ja tak ne zgledam ni kad se sredim 😂. Šalim se.
    Kaj se tiče pranja ja ću sve na 60, bebi odjeća posebno, možda omekšivač kupim ali onaj sensitiv ili možda ne pa ubacim samo malo octa. Vidjet ću.
    Kad uopće krenem s pranjem ali peijavljujem napredak jer mi je m jučer skinuo sve s tavana. Sada samo treba vidjeti kaj će biti dobro obzirom da je moj L bio zimska beba. Ali budemo nekaj našli.
    Jučer sam se ulovila da razmišljam kak se veselim ulasku u svoje stare trapke, pod uvjetom da mi se guzica nije baš jako povečala 😂.
    Oprostite na dugom postu. Kikachi još spavaju, glava je još svježa a do navečer ne znam hoću li stići išta komentirati.
    Sretno na pregledima, veselim se izvještajima (kao imda ja idem).
    Ljubim vas

Hjoojj..ulasku u stare trapke..čuj ti nju..nekak si mislim da nikad više nebum u stare trapke ušla jbt..pa nema šanse, kad ih sad gledam jako mi malo izgledaju😂😂.

mamica1985
    24. Travanj 2018. 08:22

Ena - budes, vjeruj mi, kad krene dojenje, nespavanje, setnje i zaboravis jesti, da vidis Kate Moss liniju 😂😂

24. Travanj 2018. 08:25

mamica1985

Ena - budes, vjeruj mi, kad krene dojenje, nespavanje, setnje i zaboravis jesti, da vidis Kate Moss liniju 😂😂

😂😂a moguće😘

• Mia789
    24. Travanj 2018. 08:31

Jutro curke, sto se tice robice za bebe, ja sam svoju za prvi puta oprala na 40, ali sam je ispeglala pa se nadam da su bakterije ubijene😁
    Danas nam je opet pregled pa nan drzite fige, velika nas panika lovi nakon sto smo iza proslog zavrsili u bolnici😩
    Puse svima i uzivajte u lijepom danu🌞

mamica1985
    24. Travanj 2018. 08:31

Ja sam u prvoj trudnoci krenula s 58kg, na dan poroda imala 75kg, znaci +17kg. Na dan izlaska iz bolnice imala 63kg, na prvom pregledu kod ginekologa 6 tjedana nakon poroda imala 53kg. Dojenje na zahtjev, setnje po 3-4 sata, nespavanje.. Kile se topile kao lude 😂

24. Travanj 2018. 08:40

Mia789

Jutro curke, sto se tice robice za bebe, ja sam svoju za prvi puta oprala na 40, ali sam je ispeglala pa se nadam da su bakterije ubijene😁
    Danas nam je opet pregled pa nan drzite fige, velika nas panika lovi nakon sto smo iza proslog zavrsili u bolnici😩

🤰🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘🤗🤗🤗

24. Travanj 2018. 08:42

mamica1985

Ja sam u prvoj trudnoci krenula s 58kg, na dan poroda imala 75kg, znaci +17kg. Na dan izlaska iz bolnice imala 63kg, na prvom pregledu kod ginekologa 6 tjedana nakon poroda imala 53kg. Dojenje na zahtjev, setnje po 3-4 sata, nespavanje.. Kile se topile kao lude 😂

Ovo zvuči super😂😂, samo kaj sam ja zatrudnila s 75😂😂, znači start s 15viška😶, sad na 84, rodit ću s cca 87😂😂😂

mamica1985
    24. Travanj 2018. 09:00

Mia789

Sretno!!!

pharmamma
    24. Travanj 2018. 09:21

Jutro klokanice 😘😘 nadam se da ste se naspavale..meni se ne da ni dići po doručak i kavicu 😂 danas je nekako oblačno,bar će biti lakše izdržati u krevetu cijeli dan
    Za pranje još ne znam,valjda prvi put na 60..moram ovih dana po uzoru na Proudy u pohod na dm 😁
    Sretno danas na pregledima, držim fige za čim bolje vijesti 😘😘 i da sve izbjegnemo bilo kakav boravak u bolnici prije poroda 😉

Marijaa30
    24. Travanj 2018. 10:01

mamica1985

Ovo je predobro :) vidjet ćemo :P Ena, ja sam s 8 kg viška startala. imala 68kg, sad sam na 75 (trudnička 69-75)
    sretno danas na pregledima ko sve ide! ja ću polako na posao, još 2 dana odradim i gotovo! samo nek bebolino bude dobro, a ja zatvorena.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI