Ja sam u prvoj trudnoci krenula s 58kg, na dan poroda imala 75kg, znaci +17kg. Na dan izlaska iz bolnice imala 63kg, na prvom pregledu kod ginekologa 6 tjedana nakon poroda imala 53kg. Dojenje na zahtjev, setnje po 3-4 sata, nespavanje.. Kile se topile kao lude 😂
Jutro curke, sto se tice robice za bebe, ja sam svoju za prvi puta oprala na 40, ali sam je ispeglala pa se nadam da su bakterije ubijene😁
Danas nam je opet pregled pa nan drzite fige, velika nas panika lovi nakon sto smo iza proslog zavrsili u bolnici😩
Puse svima i uzivajte u lijepom danu🌞
🤰🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘🤗🤗🤗
Ja sam u prvoj trudnoci krenula s 58kg, na dan poroda imala 75kg, znaci +17kg. Na dan izlaska iz bolnice imala 63kg, na prvom pregledu kod ginekologa 6 tjedana nakon poroda imala 53kg. Dojenje na zahtjev, setnje po 3-4 sata, nespavanje.. Kile se topile kao lude 😂
Ovo zvuči super😂😂, samo kaj sam ja zatrudnila s 75😂😂, znači start s 15viška😶, sad na 84, rodit ću s cca 87😂😂😂
Jutro curke, sto se tice robice za bebe, ja sam svoju za prvi puta oprala na 40, ali sam je ispeglala pa se nadam da su bakterije ubijene😁
Danas nam je opet pregled pa nan drzite fige, velika nas panika lovi nakon sto smo iza proslog zavrsili u bolnici😩
Puse svima i uzivajte u lijepom danu🌞
Sretno!!!
Jutro klokanice 😘😘 nadam se da ste se naspavale..meni se ne da ni dići po doručak i kavicu 😂 danas je nekako oblačno,bar će biti lakše izdržati u krevetu cijeli dan
Za pranje još ne znam,valjda prvi put na 60..moram ovih dana po uzoru na Proudy u pohod na dm 😁
Sretno danas na pregledima, držim fige za čim bolje vijesti 😘😘 i da sve izbjegnemo bilo kakav boravak u bolnici prije poroda 😉
Ovo je predobro :) vidjet ćemo :P Ena, ja sam s 8 kg viška startala. imala 68kg, sad sam na 75 (trudnička 69-75)
sretno danas na pregledima ko sve ide! ja ću polako na posao, još 2 dana odradim i gotovo! samo nek bebolino bude dobro, a ja zatvorena.
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam u nekoj svojoj depri ovih dana pa necu ni pokusavat puno komentirat jer zaboravim, ali vas citam.
Franova uziva, Proud shopingira, Ena nadoknadjuje lezanje.. Svi fino papaju..tak i treba!
Mia htjela sam ti pozelit srecu i da te opet puste kuci!! Znam kak ti je.. Javljaj se!
Ivy, macica, pharmamma........i ostali duplici
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro Curke! Danas malo produžila spavanje. Nesanica me već neko vrijeme šora, pa izgleda da stvarno pomaze žlica meda 😀
Što se tiče kila jos ne mogu vjerovati da nisam dosegnula svoju predtrudnicku težinu. Počela s 58,5 izgubila 2 kg dijabetickom prehranom i sad sam jos uvijek na manje od 58. Ali beba dobiva, tak da samo mi je to bitno. U prvoj t. Dobila oko 13 kg. Nisu mi bas lako išle dolje ali nisam niti pazila niti ikad bila na dijeti( osim prisilnih- crijevnih viroza) Sretno svima na pregledima, nek budu lijepe vijesti. Uživajte u danu! 😘😘😘
Hvala ti❤ a sto se tice depre totalno te kuzim, mene zadnjih 2-3 dana tako lupa neko lose raspolozenje, stalno sam na rubu placa. Vise me panika svega i svacega😩
evo nas s punih 35 tjedana i 35 dana do punog termina😁😁, ako primjećujete ove sexy hlačice, moram reći da su one bile vlasništvo mog supruga😊😊a trenutno su jedine koje me ne stežu nigdje😁😁🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji