Ivymicek kupila sam dvoje hlacica malih 56 , curki velikoj tajce i haljinicu , siltericu , sebi nista :D ,lazem sebi sam kvacice za ves kupila 😂😂
Dobro jutro žene i bebice...ugodan dan svima, sretno na pregledima😀.
Jutro cure :) sretno svima na pregledima! Mladamamica, nadam se da nije ništa!
26.8. Ivan 💙💙
Jutro svima 😘 mene probudilo sunce,ali još ću se malo izležavati..
Mladamamica vjerojatno je nervoza, držim fige da je sve ok..sretno i svima ostalima na pregledima/kontrolama 😘😘
Kuži ti Macicu našu, kako me jučer izignorirala kad sam žicala fotkicu😂😂😂tek sam se sad sjetila😁😂😘
Ivymicek kupila sam dvoje hlacica malih 56 , curki velikoj tajce i haljinicu , siltericu , sebi nista :D ,lazem sebi sam kvacice za ves kupila 😂😂
😂😂😂 Bitno da si i sebi nešto kupila pa makar kvačice.
Mladamamica možda kak je bio full aktivan tak su ti se i kontrakcije zaredale.
Ajmo pune tjednuše sličice na sunce 😌
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kuži ti Macicu našu, kako me jučer izignorirala kad sam žicala fotkicu😂😂😂tek sam se sad sjetila😁😂😘
Inače sam se počela slikati od 20tt... evo sad ću staviti :P zaboravila sam jučer :D
26.8. Ivan 💙💙
zanemarite nered :D eto, uvijek iste hlače i majca :D
26.8. Ivan 💙💙
Jutro svima, probudila se i umirem od gladi 😖 vec dosta dugo gledam kolica preko interneta jer u Vinkovcima nema bas neki izbor, a sto ima mi se ne svida. Pa da vas pitam da li znate kakva su ovo kolica. Vidjela sam ih u lesnini i cine mi se oke.
Morala bi ih naruciti preko interneta jer nema u Osijeku u Lesnini pa me nekako strah. Idem nesto fino papati pa se cujemo. Sretno svima na pregledima, moj je u pon, jedva cekam 😊
04.07. Matija 💜
zanemarite nered :D eto, uvijek iste hlače i majca :D
Imamo istu majicu hahaha preslatka busa 😘 i ja slikam svakih par tjedana pa si mislim izraditi slike za album zajedno sa slikama uzv-a i bebinih prvih par mj
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji