Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2018. 16:50

Mia789

Ena, divan ti je trbuscic😍
    Evo i nas dvije dosle s pregleda i cerviks se drzi na 1,8 cm, nisam otvorena tako da smo jaaaaako sretni🤗🤗 sad jos koji tj izdrzati pa kad se mišica odluci izaci❤

Hvala😊😘..Dobre vijesti draga😘, mislim kolko mogu biti s obzirom na dosadašnje stanje..čuvajte se vas dvije još tih par tjedana💪💪😍😍😘😘mirujte i bit će sve ok😘

Pahuljica
    24. Travanj 2018. 16:55

Proud i Mia super vijesti, bas mi je drago! 
    Zenice dolaze li do vas ove vrucine? Znam da je vec proljece, al bas je uprzilo haha kak bu onda tek zakuhalo do nasih termina🤔🤣

💙 A.L.

baarbaraa29
    24. Travanj 2018. 17:08

Mia789

Ena, divan ti je trbuscic😍
    Evo i nas dvije dosle s pregleda i cerviks se drzi na 1,8 cm, nisam otvorena tako da smo jaaaaako sretni🤗🤗 sad jos koji tj izdrzati pa kad se mišica odluci izaci❤

Aaaaaaaa Bogu hvala! 🙏🏻😊 Kad opet idete?
    Proud isto super! Vi stvarno lagano krizate dane! 😉
    Ivy😚
    Ena 🤩😏😍 wow! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Travanj 2018. 17:15

Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋...
    Pahuljica ja se kuham danas u stanu, na katu sam, jedan skoro cijeli zid su prozori i kad sunce i preko zatamnjujućih zavjesa uprži unutra..užas..moram klimu podhitno staviti..đaba mi i prozori s druge strane otvoreni..

24. Travanj 2018. 17:16

Ena31

Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋…
    Pahuljica ja se kuham danas u stanu, na katu sam, jedan skoro cijeli zid su prozori i kad sunce i preko zatamnjujućih zavjesa uprži unutra..užas..moram klimu podhitno staviti..đaba mi i prozori s druge strane otvoreni..

😂😂Barbara* 😘😘

24. Travanj 2018. 17:57

Ja sam isto rekla M,  da mi danas mora provjerit klimu,  bas se preznojavat znam u stanu ovih dana. Sve mi je otvoreno i na dobrom je polozaju stan,  cijelo popodne mi je hlad,  al je meni po difoltu vruce jako.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    24. Travanj 2018. 18:18

Mia, super vijesti 😁 jos malo do kraja, miruj i dalje!
    Kaj se tice vrucina, kaj nas ceka tam u 8.mjesecu?! 😱😜😜 al bude drugo ljeto ljepse 😍

26.8. Ivan 💙💙

24. Travanj 2018. 18:23

Zaboravih komentirat!
    Mia bravo! Nek je zatvoreno,  to je bitno! 😉
    Bome cure,  kad se sjetim jos onih lohija mjesec dana poslije poroda na plus 30 stupnjeva,  ajme majko!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    24. Travanj 2018. 18:34

Mi smo 3.kat-potkrovlje, 2 klime imamo koje se pale 1.6. i gase 1.9. 😂😂😂
    Mia i Proud - super za pregled 👏👏👏

baarbaraa29
    24. Travanj 2018. 18:47

Ena31

Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋…

Neeeema vise..popapali 🙊🙈
    Imam onih malih, slatkih paradajzica sad..ces to? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI