Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋…
Pahuljica ja se kuham danas u stanu, na katu sam, jedan skoro cijeli zid su prozori i kad sunce i preko zatamnjujućih zavjesa uprži unutra..užas..moram klimu podhitno staviti..đaba mi i prozori s druge strane otvoreni..
😂😂Barbara* 😘😘
Ja sam isto rekla M, da mi danas mora provjerit klimu, bas se preznojavat znam u stanu ovih dana. Sve mi je otvoreno i na dobrom je polozaju stan, cijelo popodne mi je hlad, al je meni po difoltu vruce jako.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mia, super vijesti 😁 jos malo do kraja, miruj i dalje!
Kaj se tice vrucina, kaj nas ceka tam u 8.mjesecu?! 😱😜😜 al bude drugo ljeto ljepse 😍
26.8. Ivan 💙💙
Zaboravih komentirat!
Mia bravo! Nek je zatvoreno, to je bitno! 😉
Bome cure, kad se sjetim jos onih lohija mjesec dana poslije poroda na plus 30 stupnjeva, ajme majko!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi smo 3.kat-potkrovlje, 2 klime imamo koje se pale 1.6. i gase 1.9. 😂😂😂
Mia i Proud - super za pregled 👏👏👏
Bafbara može danas malo onog voća?? Još ga nisam zaboravila, one divovske jagode😍😍😍😋😋😋…
Pahuljica ja se kuham danas u stanu, na katu sam, jedan skoro cijeli zid su prozori i kad sunce i preko zatamnjujućih zavjesa uprži unutra..užas..moram klimu podhitno staviti..đaba mi i prozori s druge strane otvoreni..
Neeeema vise..popapali 🙊🙈
Imam onih malih, slatkih paradajzica sad..ces to? 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Proud i Mia super za preglede..brzo će odbrojavanje do termina biti gotovo 😁
I meni je vruće užasno,već sam par dana u kratkim hlačama i uz klimu povremeno...stan ima ogromne prozore,s jedne strane sunce do 12,s druge krene od 1 nadalje 🙈 tak da ljeti bude pakleno
Mljac jagode..a i paradajzici 😁😁 ja upravo pojela sladoled i bananu da malo ovu mrvicu pokrenem..nije bas aktivna danas,al se na ovo odmah javila 😂😂
Neeeema vise..popapali 🙊🙈
Imam onih malih, slatkih paradajzica sad..ces to? 😊
Može😋😋, moj bebo i ja sve papamo😁😁
Opet one o hrani!
Ja sam danas cevape pojela poslije uzva. I odmah me zeludac ne boli 😂😂😂
Sad je muz skuhao varivo s mesekom, mrkvicom, brokulom i cvjetacom, pa cemo to za veceru i sutra za rucak.
Jos sam si kupila kiwia i naranci, pa ce mi poslije sok napravit od toga!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Opet one o hrani!
Ja sam danas cevape pojela poslije uzva. I odmah me zeludac ne boli 😂😂😂
Sad je muz skuhao varivo s mesekom, mrkvicom, brokulom i cvjetacom, pa cemo to za veceru i sutra za rucak.
Jos sam si kupila kiwia i naranci, pa ce mi poslije sok napravit od toga!
Eto vidiš, nema boli kad su čevapčići😂...i varivo zvuči fino..ja sam za diručak keuh i salamicu, poslje šnitu paštete, za ručak krumpir skuhan u slanoj vodi i dok je vruć stavljala gore Omegol(margarin), ubila sam se u tome, sad kokice iz mikrovalne..nije mi dan baš za tešku hranu mesnu bio...
Sortiraj odgovore
Najstariji