Evo da i mi danas damo izvjesce s pregleda..prvo me nije htjela gledati jer su me jucer u bolnici al se predomislila i bas mi je drago da je. Njezin uzv je puno bolji nego u bolnici, jer sam danas sve lijepo vidila. Cini se da se posteljica pocela dizati, al se beba sad okrenula glavom dole. Ja sam na klavocinu jos 7 dana, kaze da je jos normalno da me pece.
I da dolazi nam jedna princeza cini se 😍 prvo mi je rekla da je deckic pa kaze cini se da je bila samo nogica, evo male pipice 😄😍😍😍 ja se nekako cudno osjecam sad kad znamo sta je, smijesno mi 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Opet one o hrani!
Ja sam danas cevape pojela poslije uzva. I odmah me zeludac ne boli 😂😂😂
Sad je muz skuhao varivo s mesekom, mrkvicom, brokulom i cvjetacom, pa cemo to za veceru i sutra za rucak.
Jos sam si kupila kiwia i naranci, pa ce mi poslije sok napravit od toga!
Eto vidiš, nema boli kad su čevapčići😂…i varivo zvuči fino..ja sam za diručak keuh i salamicu, poslje šnitu paštete, za ručak krumpir skuhan u slanoj vodi i dok je vruć stavljala gore Omegol(margarin), ubila sam se u tome, sad kokice iz mikrovalne..nije mi dan baš za tešku hranu mesnu bio…
Jel vidis? Cevapi bez bada prolaze 😂😂😂
Mina bitno da je sve ok! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo da i mi danas damo izvjesce s pregleda..prvo me nije htjela gledati jer su me jucer u bolnici al se predomislila i bas mi je drago da je. Njezin uzv je puno bolji nego u bolnici, jer sam danas sve lijepo vidila. Cini se da se posteljica pocela dizati, al se beba sad okrenula glavom dole. Ja sam na klavocinu jos 7 dana, kaze da je jos normalno da me pece.
I da dolazi nam jedna princeza cini se 😍 prvo mi je rekla da je deckic pa kaze cini se da je bila samo nogica, evo male pipice 😄😍😍😍 ja se nekako cudno osjecam sad kad znamo sta je, smijesno mi 😆
Ajde nek je sve ok, a peckanje će proći, jeeyyy, curica malena😍😍💗
Vecer mame
Super za sve preglede da je u redu
Moja je tek iducu srijedu
Kod mene ta veceru su ledolete od cokolade a moga bi i koji sladoled proc 😋
Vecer mame
Njamiii, daj pošalji koji😋😋..uf, sladoled😋😋, dvaput sam ga papala danas....što ne znači da neću još jednom, tek je pola 9🤣😂, samo da mi se kokice i čoko puding slegnu😂😂..e baš sam 🐷🐖🐽
Ja sam danas pojela cheseburger i onda sam ga pozalila a sam pojela samo jos borovnice i krastavac friski 😂 sad se sve nadam da ce me drzat do ujutro 😁
Vecer mame
Njamiii, daj pošalji koji😋😋..uf, sladoled😋😋, dvaput sam ga papala danas….što ne znači da neću još jednom, tek je pola 9🤣😂, samo da mi se kokice i čoko puding slegnu😂😂..e baš sam 🐷🐖🐽
Ajme i mene ce slatko i sladoledi dokrajčiti
Vecer mame
Njamiii, daj pošalji koji😋😋..uf, sladoled😋😋, dvaput sam ga papala danas….što ne znači da neću još jednom, tek je pola 9🤣😂, samo da mi se kokice i čoko puding slegnu😂😂..e baš sam 🐷🐖🐽
Nemogu bez slatkog, užas..pa kao neću i jedem jabuke..al poslje jabuke tek "ogladnim"
Hvala vam curice:*
Barbara, samo cervikometrija opet iduci tjedan, kako si ti, kada je kontrola?
A sto se tice vrucina, majko mila😂 ne znam jesam trudna ili u menopauzi! Stvarno su rano krenule vrucine
Vecer mame
Nemogu bez slatkog, užas..pa kao neću i jedem jabuke..al poslje jabuke tek "ogladnim"
Tako je i kod mene ujutro kad otvorim oci prvo pojedem dvije Kinder cokolade🤦♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji