Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    24. Travanj 2018. 21:24

Mina - drago mi je da je sve dobro i jeeej za curku!!! 😀

baarbaraa29
    24. Travanj 2018. 21:32

Mina odlicno! Bogu hvala!! 😊 I cestitke na maloj pincilezici 🤗
    Mia mi sutra na cerviko., a redovna kontrola sljedeci cet.ako sve ostane isto 😬
    Proud jel mi mozes posudit muza samo da mi 1 dan kuha ☺️
    Netko je neki dan spominjao izbacivanje kruha.. Ja ne znam sta bi jela sa to izbacim. Ja ne smijem, muz u kuhinji..trudi se, ali sam nedavno dobila posoljenu kavu 🤪😂 Ubila bi za varivo, kelj, mahune...aaa!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Mia789
    24. Travanj 2018. 21:48

baarbaraa29

Netko je neki dan spominjao izbacivanje kruha.. Ja ne znam sta bi jela sa to izbacim. Ja ne smijem, muz u kuhinji..trudi se, ali sam nedavno dobila posoljenu kavu 🤪😂 Ubila bi za varivo, kelj, mahune…aaa!

Sretno sutra, bit ce sve ok! Javi nam kako je proslo😘

ivymicek
    24. Travanj 2018. 22:02

Evo i mene napokon. Klinci uspavani. Večera popapana i serija s mužićem odgledana. Sada ste na redu klokanicw.
    Proud super za kikacha..  neka on samo raste. Presmiješan pregled kad tak mora glavicu namiještati da je izmjeri 😂.
    Mia odlično za cerviks da je još tu i da se nisi počela otvarati.
    Mladamamica i ja 2 puta provjeravam kad mi je pregled da se ne zeznem. Hajde barem si čučicu uredila.
    Honey nam se javila. Neka i ti nas popratiš kao što i mi tebe na proljetnicama  😊. Ti i tvoja curka ste skroz slatke a i kapa dolje što radiš još uvijek.
    Vidim opet se papa fino. Mene nešto traži pizzu već par dana. Mislim da ću si morati udovoljiti. Sutra mi je na redu sortiranje i pranje bebi odjeće. Vrijeme je 😂.
    Sretno svima sutra na pregledima i molimo detaljne izvještaje.
    Mina, skoro sam zaboravila čestitke na princezici 💕💕💕 i neka od sad sve bude dobro.
    Klokanice pusa i laku noć 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

24. Travanj 2018. 22:04

baarbaraa29

Netko je neki dan spominjao izbacivanje kruha.. Ja ne znam sta bi jela sa to izbacim. Ja ne smijem, muz u kuhinji..trudi se, ali sam nedavno dobila posoljenu kavu 🤪😂 Ubila bi za varivo, kelj, mahune…aaa!

Sretno na cerviko sutra🙏🤞🤞🤞😘😍.
    Drage klokanice hvata me san lagano,  želim vam svima laku noć i ugodne snove, čim manje pohoda na piškanje i bez kontrakcija😘😘😘😘😘

pharmamma
    24. Travanj 2018. 22:13

Mina čestitke na princezi 💕 
    Sva sreća pa smo upravo večerali prije nego sam otvorila klokanicu 😂 lakše podnesem sve ove sladolede,čokolade,ćevape i pizze 😂
    Sretno svima na pregledima sutra 😘😘

Mladamamica1911
    24. Travanj 2018. 22:46

Idem i ja polako pokusat lec sutra stvarno idem na ultrazvuk 😂😂 
    Laku moc curke i busice ❤

bojana27
    25. Travanj 2018. 06:49

Jutro curice , ja sam imala ludi dan jucer :D nimalo kreveta , zato danas ne izlazim iz njega 😍😍 
    Bravo za preglede, bebice velike , cervikse , samo neka sve bude super 😁😁
    I sretno danas svima na pregledima ☺️☺️
    Ja sam jucer prvi put bila u Pepcu i to u Sloveniji puno mi je blize 😆 , kaze muz znaci tu cemo svako malo ic ahahah, vjv da kad ce trebat 🤣

Mladamamica1911
    25. Travanj 2018. 07:38

Jutro curke ja se spremam na pregled 😊😊
    Nocas nisam 2 sata odspavala u komadu užas nešto me trbuh boli vise ne znam ni ja na koji nacin ni šta je to 😑 Noah nije minute mira noćas imao ja se nadam da nije ništa osim nervoze u pitanju ..
    Sretno svima koje danas imaju preglede 😁

ivymicek
    25. Travanj 2018. 07:41

Donro jutro ranoranioci.
    Neka ste mi sve dobro.
    Nama je bilo baš vruće noćas, svima a i mom trbuhu.
    Sretno svima na pregledima i.cervikometriji 😊.
    Bojana jesi li što kupila u Pepcu ili ste samo išli u izvidnicu?
    Ja se danas bacam na robicu.
    U subotu imamo svadbu i nemam pojma što ću obuć. 
    Uživajte u danu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.