Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve!

Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve!
😘😘hej draga, hvala 😍😍😘😘, i ja tebi moram priznati da škicam vas proljetnice i pratim šta se s tobom dešava, divna si nam trudnica, ti i bušica i Nicole😘😘🤗 i svekrva😂😂🤣..i stvarčice koje kupujete..ježi ga, stvarno imam puuno vremena pa sve pratim😁..još malo i bit će sličke i ljetnih bebica, da da😍😍..i btw dokle stvarno misliš raditi?? 😁😁
Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila...ono pic pic ...i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁

Ena da sam ja doma na mirovanju uclanila bi se na jos koji forum da ubijrm vrijeme 😂, tako da razumijem, ti i Proudy ste nam u slicnoj kozi 😊❤ samo neka su bebani dobro a vi cete to jos malo izgurati 😘 A posao, pa znas da je sveki rekla da rodim i mogu se vratit radit ona ce doc malu cuvat, Kate je nula za mwne hahahaha A neznam, 28dana prije motlram na porodiljni, al vjerujem da cu jos uskakati. Nije mi tesko stvarno, imam kauc kad zagusti 😂
I ja sam danas dobila hipp paket 😁 ocekivala sam vise toga 🤔

Ena da sam ja doma na mirovanju uclanila bi se na jos koji forum da ubijrm vrijeme 😂, tako da razumijem, ti i Proudy ste nam u slicnoj kozi 😊❤ samo neka su bebani dobro a vi cete to jos malo izgurati 😘 A posao, pa znas da je sveki rekla da rodim i mogu se vratit radit ona ce doc malu cuvat, Kate je nula za mwne hahahaha A neznam, 28dana prije motlram na porodiljni, al vjerujem da cu jos uskakati. Nije mi tesko stvarno, imam kauc kad zagusti 😂
I ja sam danas dobila hipp paket 😁 ocekivala sam vise toga 🤔
Al ti se moram pohvaliti, već tjedan dana smijem šetati, lagano nešto po kući, kao npr ručkić skuhati, tako da mi je sad super😀, a kaj se Proudy tiče, svaka joj čast😍. Dobro ste još dobile od Hippa, ja davno dobila upola manje...bome, ti ćeš s posla u rađaonu pa idući dan na posao😂😂, lako tako kad ti sveki može bebu čuvati🤣
Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila…ono pic pic …i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁
Ajooj draga😂..ma nek si ti picu micu zrihtala, spremna si za sutra😀😘
Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila…ono pic pic …i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁
Ajooj draga😂..ma nek si ti picu micu zrihtala, spremna si za sutra😀😘
Pa iskreno to me jedino utjesilo kad sam skuzila da sam se digla i spremila i sve i onda nista 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji