Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila...ono pic pic ...i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁
Ena da sam ja doma na mirovanju uclanila bi se na jos koji forum da ubijrm vrijeme 😂, tako da razumijem, ti i Proudy ste nam u slicnoj kozi 😊❤ samo neka su bebani dobro a vi cete to jos malo izgurati 😘 A posao, pa znas da je sveki rekla da rodim i mogu se vratit radit ona ce doc malu cuvat, Kate je nula za mwne hahahaha A neznam, 28dana prije motlram na porodiljni, al vjerujem da cu jos uskakati. Nije mi tesko stvarno, imam kauc kad zagusti 😂
I ja sam danas dobila hipp paket 😁 ocekivala sam vise toga 🤔
Ena da sam ja doma na mirovanju uclanila bi se na jos koji forum da ubijrm vrijeme 😂, tako da razumijem, ti i Proudy ste nam u slicnoj kozi 😊❤ samo neka su bebani dobro a vi cete to jos malo izgurati 😘 A posao, pa znas da je sveki rekla da rodim i mogu se vratit radit ona ce doc malu cuvat, Kate je nula za mwne hahahaha A neznam, 28dana prije motlram na porodiljni, al vjerujem da cu jos uskakati. Nije mi tesko stvarno, imam kauc kad zagusti 😂
I ja sam danas dobila hipp paket 😁 ocekivala sam vise toga 🤔
Al ti se moram pohvaliti, već tjedan dana smijem šetati, lagano nešto po kući, kao npr ručkić skuhati, tako da mi je sad super😀, a kaj se Proudy tiče, svaka joj čast😍. Dobro ste još dobile od Hippa, ja davno dobila upola manje...bome, ti ćeš s posla u rađaonu pa idući dan na posao😂😂, lako tako kad ti sveki može bebu čuvati🤣
Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila…ono pic pic …i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁
Ajooj draga😂..ma nek si ti picu micu zrihtala, spremna si za sutra😀😘
Ena divan trbuscic 😊
Ee da vam kazem jutros sam se spremila nasminkala jucer kicmu polomila i umorila se za 3 dana da sam i cucicu i sebe sredila…ono pic pic …i jutros zavirim u trudnicki fascikl da vidim imam li sve prije nego krenem a ono pregled 25.4 u 8 i 30 😂 tako da vise srece drugi put tj sutra 😁
Ajooj draga😂..ma nek si ti picu micu zrihtala, spremna si za sutra😀😘
Pa iskreno to me jedino utjesilo kad sam skuzila da sam se digla i spremila i sve i onda nista 😂
A jeste mi se raspisale, nista nisam pohvatala! 😁😁😁
Vidim samo da se vratila kcer razmetna hahhaah Honey 😘😘😘😘😘
Ena divni ste mi! 😍
Mladamamica a ja ti taman saljem poruku da vidim kak ste prosli danas 😂😂😂
Dakle mi smo se gledali danas jeeej
Mali je procjenjen na 2250g cca, veli doktorica da mogu ocekivati bebu kao i Maks, cca 3kile, sto je meni super i to jedva rodim hahahahhaha.
Glavu mu je jedva izmjerila, sonda doslovno na stidnoj kosti i ne moze ulovit presjek koliko se zabio i ne suradjuje. U jednom trenu ga je jednom rukom gurala a drugom sa sondom hvatala da ga uspije izmjeriti. Posteljica i protoci dobri, plodne vode visw nego dovoljno i to je to! Super smo!
I dalje citiram : mirovat, mirovat, mirovat i pit terapiju, hvatat 37tjedan. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena divni ste mi! 😍
Mali je procjenjen na 2250g cca, veli doktorica da mogu ocekivati bebu kao i Maks, cca 3kile, sto je meni super i to jedva rodim hahahahhaha.
Glavu mu je jedva izmjerila, sonda doslovno na stidnoj kosti i ne moze ulovit presjek koliko se zabio i ne suradjuje. U jednom trenu ga je jednom rukom gurala a drugom sa sondom hvatala da ga uspije izmjeriti. Posteljica i protoci dobri, plodne vode visw nego dovoljno i to je to! Super smo!
Super draga, hvala Bogu da je sve dobro, a ronioc je ko i moj😂😂🤣...još 2 tjedna draga nekako izdrži tog jebenog mirovanja😘😘😍😍🤗🤗🙏🙏💪💪💪🤞🤞🤞
Ena divni ste mi! 😍
Još 2 tjedna i na konju ste :) Sretno dalje!
Ena, divna bušica! 35:35.... još malo :)
mladamamica, uspjela si sama srediti? ja sam sad mislila da bum gotova, više nebum to sama mogla raditi.
mene sve boli, bila sam još danas na poslu i sad u predjelu trbuha, sa strane i ispod... očito fkt nebrem više. nadam se da nije ništ strašnoga.
nema nikakvih drugih popratnih simptoma, tak da se valjda počelo natrag sve rastezati.
26.8. Ivan 💙💙
Ena divni ste mi! 😍
Još 2 tjedna i na konju ste :) Sretno dalje!
Ena, divna bušica! 35:35…. još malo :)
mladamamica, uspjela si sama srediti? ja sam sad mislila da bum gotova, više nebum to sama mogla raditi.
mene sve boli, bila sam još danas na poslu i sad u predjelu trbuha, sa strane i ispod… očito fkt nebrem više. nadam se da nije ništ strašnoga.
nema nikakvih drugih popratnih simptoma, tak da se valjda počelo natrag sve rastezati.
23 tjedna si Macica, ajde fotkicu pa onda odmaraj😂
Sortiraj odgovore
Najstariji