evo nas s punih 35 tjedana i 35 dana do punog termina😁😁, ako primjećujete ove sexy hlačice, moram reći da su one bile vlasništvo mog supruga😊😊a trenutno su jedine koje me ne stežu nigdje😁😁🤣
Ena 😍😍😍... Divan bušek divan 💕. Predivan je i vjerujem da je osječaj da ćeš se raspuknuti, tako je to pred kraj 😂. Još malo i dolaziti će slikice bebica ❤️.
😘😘😘 Za neraspoložene dupličke😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek😘🤗..Treba sad malo zaleći😂, stavila sam prati svoj donji veš i spavaćice za bolnicu, povješala, stavila tetrice i krpice za brisanje prati, još to povješam kad opere...sutra ostatak beba veša u jednu mašinu pa peglat svaki dan malo😀.
Barbara😍😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve!
Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve!
😘😘hej draga, hvala 😍😍😘😘, i ja tebi moram priznati da škicam vas proljetnice i pratim šta se s tobom dešava, divna si nam trudnica, ti i bušica i Nicole😘😘🤗 i svekrva😂😂🤣..i stvarčice koje kupujete..ježi ga, stvarno imam puuno vremena pa sve pratim😁..još malo i bit će sličke i ljetnih bebica, da da😍😍..i btw dokle stvarno misliš raditi?? 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji