Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    24. Travanj 2018. 11:53

Ena 😍😍😍😍😍

24. Travanj 2018. 12:07

Prekrasna bušica 😄😄😊

Yvone
    24. Travanj 2018. 12:08

Ena 👍😁😁😁 super ste!!!

24. Travanj 2018. 12:10

😂😂😂puknut ću😂😂, hvala curke😘

ivymicek
    24. Travanj 2018. 12:29

Ena31

evo nas s punih 35 tjedana i 35 dana do punog termina😁😁, ako primjećujete ove sexy hlačice, moram reći da su one bile vlasništvo mog supruga😊😊a trenutno su jedine koje me ne stežu nigdje😁😁🤣

Ena 😍😍😍... Divan bušek divan 💕. Predivan je i vjerujem da je osječaj da ćeš se raspuknuti, tako je to pred kraj 😂. Još malo i dolaziti će slikice bebica ❤️.
    😘😘😘 Za neraspoložene dupličke😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

24. Travanj 2018. 12:47

Ivymicek😘🤗..Treba sad malo zaleći😂, stavila sam prati svoj donji veš i spavaćice za bolnicu, povješala, stavila tetrice i krpice za brisanje prati, još to povješam kad opere...sutra ostatak beba veša u jednu mašinu pa peglat svaki dan malo😀.
    Barbara😍😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗

pharmamma
    24. Travanj 2018. 13:35

Awww Ena 😍😍😍😘😘 još maloooo ❤️ 

Honey
    24. Travanj 2018. 13:47

Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻‍♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve! 

24. Travanj 2018. 13:58

Honey

Hej cure ❤ Evo mene upadam kao padobranac! Nemoguce vas je stici, tako da sam odustala od pokusaja 🙈 ali drago mi je da se puno tipkate! Jedva stignem uz posao svoje proljetnice popratit, tako da se drzim njih ali skicnem tu i tamo da vas vidim. Vidim da ima dosta novih cura 💓💓💓💓 Mi smo uglavnom dobro, ovaj vikend sam krenula sa kupovinom tetrica, pokupila robicu od rodice, obavit cu dm (prislino jel) i tako po malo. Koliko vidim i vi ste mi vecina super, Ena predivni ste vas dvoje i odlicno se drzis obzirom na mirovanje 😍 Ivy velika pusa tebi supermama 💪❤😘 Uskoro ce i tu krenuti bebice, na proljetnim pomalo zavrsavamo, sitnobse broji 🙆🏻‍♀️❤ Sretno curke 🍀🍀🍀💗💗💗 ljubim sve!

😘😘hej draga, hvala 😍😍😘😘, i ja tebi moram priznati da škicam vas proljetnice i pratim šta se s tobom dešava, divna si nam trudnica, ti i bušica i Nicole😘😘🤗 i svekrva😂😂🤣..i stvarčice koje kupujete..ježi ga, stvarno imam puuno vremena pa sve pratim😁..još malo i bit će sličke i ljetnih bebica, da da😍😍..i btw dokle stvarno misliš raditi?? 😁😁

24. Travanj 2018. 14:00

pharmamma

Awww Ena 😍😍😍😘😘 još maloooo ❤️

😍😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.