Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Travanj 2018. 21:17

pharmamma

Ena31

pharmamma

I ja danas dvaput navalila na sladoled 😁 uz ovo sunce sladoled savršeno pase 😁
    Ena, otprilike u to vrijeme..neki vele 35,neki preporuče piti i do tjedan dana prije termina..pitaj još dr u pon

A šteta😁, taman mi u ljekarni rekli kad kupim još 1 magnezij dobit ću 1 proizvod od dietpharma gratis🤣😂, to je ona fora, 4kupiš jedan dobiješ😁

Ostane ti za nakon poroda 😉 kad dobijemo upale mišića nakon svog ovog ležanja 😂

😁😁i to kaj veliš

bojana27
    23. Travanj 2018. 21:25

Joj cure moje , danas grozan dan ..zgaravica me unistava pa samo kruh jedem kao pomaze mi i to na par sekundi 🤮🤮 a 3 godine ga nisam jela , kupio mi muzic napokon neke tabletice za zvakanje i izgleda da su ok , nadam se na duze staze 🤮 idem u petak nadam se u pepco ako ginic da dozvolu za duzu voznju 😂😂 a kaj se tice vage briga me vise 😂😂 znam da sam na +3 najmanje u mj dana al kaj me briga :D 

23. Travanj 2018. 21:39

Bojana27

Joj cure moje , danas grozan dan ..zgaravica me unistava pa samo kruh jedem kao pomaze mi i to na par sekundi 🤮🤮 a 3 godine ga nisam jela , kupio mi muzic napokon neke tabletice za zvakanje i izgleda da su ok , nadam se na duze staze 🤮 idem u petak nadam se u pepco ako ginic da dozvolu za duzu voznju 😂😂 a kaj se tice vage briga me vise 😂😂 znam da sam na +3 najmanje u mj dana al kaj me briga :D

Uf..žgaravica..grozno..ma ja sam se nadavala novaca za rennie, gastal, reflustat, svevto mi je držalo pol sata, sat...na kraju mi jedino soda pomaže(kupujem u ljekarni). Držim fige za pregled i Pepco. A vagu zaboravi😂

ivymicek
    23. Travanj 2018. 21:54

Ena31

ivymicek

Ajme što smo se raspisale.
    Zapamtila samo da su se Ena i Proud skoro pa pripremile za bebu. Još samo porod treba odraditi 😂.
    Znam da nas je isto tako sve strah ali to je sve kratko jer kad dode beba sve će biti lakše (barem prvih sat, dva, tri) 😂.
    Mene nije još frka poroda ali me frka spavanja odnosno me spavanja i bolnih cica.
    Svaka čast majčice kojima bebe spavaju u kimbachu. Meni nekak praktičnije da je samnom samo cicku uvalim i dok se odspoji spavam dalje.
    Mina super za bebolinca i za gramažu, samo hrabro naprijed. Tebi bolje? Nemaš bolova? Imaš kakvu terapiju?
    I to je to, ostalo isparilo 😂.
    Ja od sutra na porodiljnom, mashala 😂. Vjerojatno sam to spomenula već par puta ali utvrdimo gradivo još jednom.
    Još napravit briseve sa 35 tt i mogu komotno u TA.
    Eh da i taj spušteni trbuh Ena no sikiriki. Kad krene krene ali kao i sve "babske" priče niš to ne znači. Jer meni su neki vikali kak mi je trbuh nisko dok su drugi vikali kak je visoko. Nikak se odlučiti 😂.

Bravo za porodiljni😘😘, za krevetić si i ja tak mislim da bude mi lakše, kakvi brisevi s 35t? Meni sutra 35, s 36 još idem svojoj ginićki pa u TA…al fakat mi se spustio trbuh, danas sam ga mami pokazivala, al kak veliš, kad krene krenut će😂😂…i ja se nadam da su Tea i Happyseal ok, baš sam ih se danas sjetila…a Franovamamita uživa s mužić, neka samo, nije bezveze kućicu i čučicu sredila😁😁😂

Za beta hemolitički streptokok. Ja sam ga u prošloj T imala i morala sam primiti antibiotik na porodu. Radi se između 35 i 37 tt, tak da stigneš. Pitaj svoju gin 😊.
    Bojana ajme žgaravica, nekak sam u ovoj T, zasad, blagoslovljena bez nje dok sam u prve dvije T doslovno spavala sjedečki od žgaravice.
    Mina moguće da je od antibiotika. Pij puno jogurta ili kupi nešto s da ojačaš floru, no sigurno će gin znati bolje nego ja.
    Franova me nasmijala s čučicom i kućicom 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Travanj 2018. 22:17

Mina moguce da si od antibotika dobila gljivice,  one tak izgledaju na pocetaku,  reci ginicki svakako.
    Ja se cesto sjetim Happy,  bas je dugo nema. Tea se jos koji put i javila,  ali Happy bas dugo nije.
    Franova i cuca i kuca su i meni vrh 😂😂😂😂😂
    Mislila sam danas sredjivat nokte na nogama,  ali toliko me zeludac boli da sam vec i krevetu. Svaki put kad pokusam kao zdravo jesti mene zelzdac boli 😂😂😂 od cevapa me nikad ne boli 😂😂
    Joj Ivy nije meno svejedno ni kad se sjetim muka po savovima,  dojenju,  grcevima itd itd. Al porod... Ma bolje da sutim! 
    Sutra sam na uzvu,  jedva cekam,  nisam vidjela miseka malog od pada,  znaci od 30+5. Bas me zanima koliki mi je sada.
    Cure mirnu noc,  bez puno pisanja,  zgaravice i inih ljepota trudnoce vam zelim! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    23. Travanj 2018. 22:21

ProudMomy

Mina moguce da si od antibotika dobila gljivice, one tak izgledaju na pocetaku, reci ginicki svakako.
    Ja se cesto sjetim Happy, bas je dugo nema. Tea se jos koji put i javila, ali Happy bas dugo nije.
    Mislila sam danas sredjivat nokte na nogama, ali toliko me zeludac boli da sam vec i krevetu. Svaki put kad pokusam kao zdravo jesti mene zelzdac boli 😂😂😂 od cevapa me nikad ne boli 😂😂
    Joj Ivy nije meno svejedno ni kad se sjetim muka po savovima, dojenju, grcevima itd itd. Al porod… Ma bolje da sutim!
    Sutra sam na uzvu, jedva cekam, nisam vidjela miseka malog od pada, znaci od 30+5. Bas me zanima koliki mi je sada.
    Cure mirnu noc, bez puno pisanja, zgaravice i inih ljepota trudnoce vam zelim! 😘

Ihaj sutra UZV koji je to nama doživljaj 😂.
    Znaš kaj svakaj si izdržala pa i ovo vrlo dugačko mirovanje tak da držim fige da porod bude lakši... 
    Dakle Proud nemoj zdravo jesti zna organizam kaj mu paše 😂.
    Bome se Happy nije dugo javila, znam da je bila u radovima. Držim fige da je sve ok.
    Noćica trudničice ili kak bi barbara rekla duplići 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Travanj 2018. 22:23

ProudMomy

Mina moguce da si od antibotika dobila gljivice, one tak izgledaju na pocetaku, reci ginicki svakako.
    Ja se cesto sjetim Happy, bas je dugo nema. Tea se jos koji put i javila, ali Happy bas dugo nije.
    Mislila sam danas sredjivat nokte na nogama, ali toliko me zeludac boli da sam vec i krevetu. Svaki put kad pokusam kao zdravo jesti mene zelzdac boli 😂😂😂 od cevapa me nikad ne boli 😂😂
    Joj Ivy nije meno svejedno ni kad se sjetim muka po savovima, dojenju, grcevima itd itd. Al porod… Ma bolje da sutim!
    Sutra sam na uzvu, jedva cekam, nisam vidjela miseka malog od pada, znaci od 30+5. Bas me zanima koliki mi je sada.
    Cure mirnu noc, bez puno pisanja, zgaravice i inih ljepota trudnoce vam zelim! 😘

Onda znaš da zdrava hrana nije za tvoj osjetljivi želučić, drži se ti radije mcdonaldsa, čevapčića i ostalih njam njam delicija..😀..sretno  na uzv sutra. laku i mirnu noć i lijepe snove😘🤗

23. Travanj 2018. 22:24

Laku noć buhtlice moje😍😘🤗

ivymicek
    23. Travanj 2018. 22:31

Ena31

Laku noć buhtlice moje😍😘🤗

😘😘😘😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    23. Travanj 2018. 22:36

ProudMomy

Sretno i uzivaj sutra na susretu..meni se megic od pocetka trudnoće gadio,smrdio i jucer prvi put dosla zelja,pala su dva cheesa,pomes,fanta i sladoled od jagode,toliko me lupala da sam morala stojecki jesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.