Najbolje da si slatkac sad pojedem 😂😂
Tako je, imaš ti pravo😍. Mi sad bili u Konzumu i naravno da sam uzela slatkač, neće fina guza bilo koji nego Quatro čoko, van, lješ, jag-i sad gledam račun 39.90😂😂...i teta u dućanu mi isprepadala dragog, pita me jel još sitno brojim(zbog trbuha)_ja reko mjesec dana, a ona veli..hm..nebude, prije bude, jako ti se spustio trbuh😱😱, kaj je najbolje to sam baš mami danas govorila da mi se spustio 😯😯..sad me tjera dragi da legnem😂😂😂
Ena, nije to nist, ionak si na kraju, a i varira od vage do vage. Meni je na pregledu do sad uvijek kazala kg vise, a sad 1 kg manje 😜
Mladamamica, moguce da je to to 😜 sretno sutra na pregledu.
Kolko mg pijete? Ja sad imam 400mg dnevno, al sam danas opet kontrakcije osjetila. Ne znam dal da pojacam. Sad imam 8.5.natrag pregled pa cu pratiti.
Meni doktorica rekla piti 375mg šumeći, al pojačala sam, sad jednu ujutro, jednu navečer jer su me baš jedno vrijeme šorale kontrakcije..sad ih rijetko osjetim..al i normabel pijem navečer. Spomeni kontrakcije kad ideš na pregled. Btw curke, do kad smijemo piti mg? 36, 37tjedana??
Ajme što smo se raspisale.
Zapamtila samo da su se Ena i Proud skoro pa pripremile za bebu. Još samo porod treba odraditi 😂.
Znam da nas je isto tako sve strah ali to je sve kratko jer kad dode beba sve će biti lakše (barem prvih sat, dva, tri) 😂.
Mene nije još frka poroda ali me frka spavanja odnosno me spavanja i bolnih cica.
Svaka čast majčice kojima bebe spavaju u kimbachu. Meni nekak praktičnije da je samnom samo cicku uvalim i dok se odspoji spavam dalje.
Mina super za bebolinca i za gramažu, samo hrabro naprijed. Tebi bolje? Nemaš bolova? Imaš kakvu terapiju?
I to je to, ostalo isparilo 😂.
Ja od sutra na porodiljnom, mashala 😂. Vjerojatno sam to spomenula već par puta ali utvrdimo gradivo još jednom.
Još napravit briseve sa 35 tt i mogu komotno u TA.
Eh da i taj spušteni trbuh Ena no sikiriki. Kad krene krene ali kao i sve "babske" priče niš to ne znači. Jer meni su neki vikali kak mi je trbuh nisko dok su drugi vikali kak je visoko. Nikak se odlučiti 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova nam uživa s mužićem.
Happy i TeaC nas nadam se čitaju i da su dobro 😘😘😘.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zapamtila samo da su se Ena i Proud skoro pa pripremile za bebu. Još samo porod treba odraditi 😂.
Znam da nas je isto tako sve strah ali to je sve kratko jer kad dode beba sve će biti lakše (barem prvih sat, dva, tri) 😂.
Mene nije još frka poroda ali me frka spavanja odnosno me spavanja i bolnih cica.
Svaka čast majčice kojima bebe spavaju u kimbachu. Meni nekak praktičnije da je samnom samo cicku uvalim i dok se odspoji spavam dalje.
Mina super za bebolinca i za gramažu, samo hrabro naprijed. Tebi bolje? Nemaš bolova? Imaš kakvu terapiju?
Ja od sutra na porodiljnom, mashala 😂. Vjerojatno sam to spomenula već par puta ali utvrdimo gradivo još jednom.
Eh da i taj spušteni trbuh Ena no sikiriki. Kad krene krene ali kao i sve "babske" priče niš to ne znači. Jer meni su neki vikali kak mi je trbuh nisko dok su drugi vikali kak je visoko. Nikak se odlučiti 😂.
Bravo za porodiljni😘😘, za krevetić si i ja tak mislim da bude mi lakše, kakvi brisevi s 35t? Meni sutra 35, s 36 još idem svojoj ginićki pa u TA...al fakat mi se spustio trbuh, danas sam ga mami pokazivala, al kak veliš, kad krene krenut će😂😂...i ja se nadam da su Tea i Happyseal ok, baš sam ih se danas sjetila...a Franovamamita uživa s mužić, neka samo, nije bezveze kućicu i čučicu sredila😁😁😂
Mislim da sam procitala da je pred kraj dobro prestati piti mg da dođe do kontrakcija, al ne znam tocno koji tjedan.
Ako će se nastaviti kontrakcije, pojačat ću na svoju ruku. Tak mi nije rekla prvo pa sam od 16tt sama pocela piti, onda mi je u 19tt rekla da je dobro da pijem. Vidjet cu!
Cure, samo budite optimisticne, sve bude dobro!
26.8. Ivan 💙💙
I ja danas dvaput navalila na sladoled 😁 uz ovo sunce sladoled savršeno pase 😁
Ena, otprilike u to vrijeme..neki vele 35,neki preporuče piti i do tjedan dana prije termina..pitaj još dr u pon
Ena, otprilike u to vrijeme..neki vele 35,neki preporuče piti i do tjedan dana prije termina..pitaj još dr u pon
A šteta😁, taman mi u ljekarni rekli kad kupim još 1 magnezij dobit ću 1 proizvod od dietpharma gratis🤣😂, to je ona fora, 4kupiš jedan dobiješ😁
Pa malo me jos pece i bolucka dole na ulazu i "kanalu" sto im i govorim vec 3 dana. Cudno mi da mi nisu dali nikakvu terapiju za doma. Sutra sam kod svoje ginek. pa cu nju bas pitati za savjet. Jedino mi jedan doktor na viziti rekao da je moguce da je to sad od antibiotika. Valjda bude proslo..
All of God’s grace in one tiny face 💟
A šteta😁, taman mi u ljekarni rekli kad kupim još 1 magnezij dobit ću 1 proizvod od dietpharma gratis🤣😂, to je ona fora, 4kupiš jedan dobiješ😁
Ostane ti za nakon poroda 😉 kad dobijemo upale mišića nakon svog ovog ležanja 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji