Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Travanj 2018. 15:31

mina04

Mi smo konacno doma sa nasim tatom 😊
    Radili mi ultrazvuk i moj malac kaze doktorica sjedi skroz dole, skupio se a gore ima prostora ko u prici. Radila mi je ultrazvuk skoro pa na pipi koliko je nisko..imamo 501g 😁
    Proudy super za dm i kolica su bas divna. Jedva cekam da i ja svoja kupim.
    Meni tako krivo sto nisam mogla na sajam, lakse je kad na jednom mjestu mozes vidit vise izbora.

Jeeeyy, baš mi je drago zbog vas da ste dobro, a tak valjda sad paše bebici, bude se pomjerio s vremenom ak mu se bude htjelo😂😂meni radi uzv do pol pipi, bitno da je sve ok, dosta ste veliki😍. I uživajte s tatekom😍😘🤗.

pharmamma
    23. Travanj 2018. 16:18

Napokon sve obavljeno i vratila se u ležeći položaj
    Mina super da ste doma i da je bebica dobro ☺️☺️

mamica1985
    23. Travanj 2018. 16:43

ami25

Jutroooo
    Mamica bas me zanima kako ste to izveli da je beba u svojoj sobici a vi u vasoj? Mi imamo posebnu sobu za bebu jer nemamo mjesta uopce za krevetic u nasoj sobi. Malo je glupo napravljen raspored jer kuca ima 3 sobe doslovno svaka za krevet bracni, male nocne ormarice i ormar. Tako da cemo morat imat odvojenu sobicu za bebu sta je super al ja brinem o tim početnim spavanjima. Ne znam dal kupit pomocni lezaj pa u početku da spavam u sobici. Iako kad svima kazem da bi imala beba posebnu sobu od prvog dana me svi pogledaju kao da sam ubila nekoga. Zato me zanima jer vidim da je moguće

Imala sam ja dodatni krevet u njenoj sobi ako bi bila preumorna od dojenja i ustajanja, ali mozda sam 10 puta sveukupno u njenih prvih 6 mjeseci tamo prespavala, uvijek bi se vratila u nasu spavacu sobu. Nije mi bio problem, sobe su jedna do druge, a i mi imamo senzore za svoje bebe

Mladamamica1911
    23. Travanj 2018. 16:53

Dan curke😊😊
    Ja sam jucer bila na rodendaskom rostilju na jarunu i kad sam dosla doma sam cendrala do 1 ujutro kako me bole stopala,noge,leda sve zivo 😂😂
    A sto se tice tog sindroma nemirnih nogu ...ne znam dal je to to al meni zadnjih dana kad legnem i umirim se tako neka neugoda i stalno mrdam nogama navecer se nikako namjestit a ni masaza ni dodatan magnezij ne pomaze 😥
    Eto ja se sutra veselim pregledu ujutro 😊 i nadam se da me nece doktorica zadavit za ovu kilu koju sam dobila u mjesec dana 😁

Marijaa30
    23. Travanj 2018. 16:54

Eto, ja sam se danas dogovorila s doktoricom i u skoli, od 1.5. idem na komplikacije.
    Ne mogu mirovati kak bi trebala na poslu pa jos ta 3 dana i izdrzim laganini, u petak ionak idem na OGTT, a u skoli pon ne radimo. Bit ce mi lakse.

26.8. Ivan 💙💙

23. Travanj 2018. 17:06

Macica super da si ipak odlučila biti doma i mirovati, ipak su još dosta rani tjedni i moraš se čuvati.
    Mladamamica danas odmaraj😀, a ta kila u mjesec dana je mica maca, nebu ti niš za to😘, evo ja stala sad na vagu kod mame, pokazuje 84kg a prije tjedan kod doktorice 82,5😱, nadam se da mamina vaga nije točna😂😂.
    Pharmama i ti sad odmaraj, jedsu te isprešetali danas i načekala si se.

23. Travanj 2018. 17:18

Pharma neka tebe u horizontali,  bas te izmucise danas.
    Mladamamica, kila u mj dana za te tjedne je skroz ok prirast. 😉
    Tak ja dobivam zadnja 2 mj vec i to kazu da je ok, postupni prirast,  a ne odjednom.
    Ena hoce to varirat od vage do vage,  zato se ja volim vagat na istoj,  onda znam da je realno 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    23. Travanj 2018. 18:14

Ena, nije to nist, ionak si na kraju, a i varira od vage do vage. Meni je na pregledu do sad uvijek kazala kg vise, a sad 1 kg manje 😜
    Mladamamica, moguce da je to to 😜 sretno sutra na pregledu.
    Kolko mg pijete? Ja sad imam 400mg dnevno, al sam danas opet kontrakcije osjetila. Ne znam dal da pojacam. Sad imam 8.5.natrag pregled pa cu pratiti.

26.8. Ivan 💙💙

23. Travanj 2018. 18:16

Najbolje da si slatkac sad pojedem 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    23. Travanj 2018. 18:29

Ena31

mina04

Mi smo konacno doma sa nasim tatom 😊
    Radili mi ultrazvuk i moj malac kaze doktorica sjedi skroz dole, skupio se a gore ima prostora ko u prici. Radila mi je ultrazvuk skoro pa na pipi koliko je nisko..imamo 501g 😁
    Proudy super za dm i kolica su bas divna. Jedva cekam da i ja svoja kupim.
    Meni tako krivo sto nisam mogla na sajam, lakse je kad na jednom mjestu mozes vidit vise izbora.

Jeeeyy, baš mi je drago zbog vas da ste dobro, a tak valjda sad paše bebici, bude se pomjerio s vremenom ak mu se bude htjelo😂😂meni radi uzv do pol pipi, bitno da je sve ok, dosta ste veliki😍. I uživajte s tatekom😍😘🤗.

Nadam se da se bude malo pomjerio..ma i dok je sve ok neka je kako hoce. Daa, veliki smo cini mi se za oko tjedan dana vise po kilazi koliko sam gledala na nekoj tablici.
    😘😘😘

pharmamma

Napokon sve obavljeno i vratila se u ležeći položaj
    Mina super da ste doma i da je bebica dobro ☺️☺️

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.