Evo vam jedna moja od jucer 😉 nije puni tjedan, al smo isli nekud pa ono...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo vam jedna moja od jucer 😉 nije puni tjedan, al smo isli nekud pa ono…
Sexy mamma😍😍😍😘😘😘😘
Proudy 😍😍😘😘
Ovaj trbuščić već sat vremena čeka najobičniju uputnicu i kak je krenulo,još će se načekati 😞
Proudy 😍😍😘😘
Ovaj trbuščić već sat vremena čeka najobičniju uputnicu i kak je krenulo,još će se načekati 😞
Pa jesi pokucala i rekla da trebaš uputnicu? Nisu normalni😑
Proudy 😍😍😘😘
Jesam, i uzela je sestra odmah papire..i sad čekam i čekam i čekam da se dr sjeti to pogledati i napisati 😡
Proudy 😍😍😘😘
Jesam, i uzela je sestra odmah papire..i sad čekam i čekam i čekam da se dr sjeti to pogledati i napisati 😡
😯😠baš krasno, umjesto da ti je dala odmah uputnicu i bok..hjooj kak me to ljuti..ja sam prošli put čekala prek pol sata a bila sam naručena..
Proudy 😍😍😘😘
E kako to meni ide na zivce! A kao trebas mirovati!
Znaci ja ispod 2 sata nikad ne cekam u TA, a kao ne bi se smjela tusirati duze od 5min dnevno. A mogu tam sjedit 3 4 cuke! Ma uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I sad sam se još skoro pola sata borila s njom jer meni treba D2 uputnica,a ona mi hoće dati D1..katastrofa
I sad sam se još skoro pola sata borila s njom jer meni treba D2 uputnica,a ona mi hoće dati D1..katastrofa
Ne kužim se u te uputnice al svejedno katastrofa, kaj joj nije jednostavnije dati ti kaj tražiš i gotovo
Mi smo konacno doma sa nasim tatom 😊
Radili mi ultrazvuk i moj malac kaze doktorica sjedi skroz dole, skupio se a gore ima prostora ko u prici. Radila mi je ultrazvuk skoro pa na pipi koliko je nisko..imamo 501g 😁
Proudy super za dm i kolica su bas divna. Jedva cekam da i ja svoja kupim.
Meni tako krivo sto nisam mogla na sajam, lakse je kad na jednom mjestu mozes vidit vise izbora.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji