Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    23. Travanj 2018. 11:58

MIA, ja bi rekla da si uzmeš barem 1 manju bočicu da te čeka doma. Bilo da ti treba za izdojeno mlijeko ili adaptirano. Nadam se da ce s dojenjem biti sve ok, al nek se radije nađe. Ja cu kupiti i 1 pak. Adaptiranog. Nek se nađe za potrebu. Dude avent i nuk su mi ok al ništa posebno, nije ih bas niti nešto posebno htio. Od 3 mj. Pa nadalje uopće. Pa si razmišljam o dr. Browns ali nemam iskustva jedu bas dobre ili ne. 

Mya
    23. Travanj 2018. 12:04

Koliko toga...cure koje su stigle doma čestitam i cuvajte se,ako tko ima pregled sretno,proud zbilja dobro obavljen shopping,spremna si☺ nakon rucka izlezavanje i tv,nama danas pocinje tecaj,cijeli tjedan pa predvečer startamo

mateya1993
    23. Travanj 2018. 12:46

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro cure!
    Uh uh strah od poroda! Ja vam ne mogu reci koliko se ja bojim, kak je Mamica rekla, prvi put mi je bilo super kad sam bila tuto muto i nisam znala kaj me ceka. E sad bome znam i par puta u danu se uhvatim kako razmisljam ajme majko kako to boli 😂😂😂😂.
    Mamica, moj Maks je spavao s nama u sobi, ali uvijek iskljucivo u svom kinderbetu. Cak i u periodima kad mi se budio za dojenje po 10 puta tokom noci, i bilo bi mi lakse tipa samo ga pustit s nama u krevetu, ja sam svaki put ustajala i vracala ga natrag u kinderbet. Nas krevet zapravo nikad nije ni dozivljavao kao mjesto za spavanje, dodje se ujutro malo pomazit, al to je to.
    Sretno na pregledima danas/sutra!
    Ja sam sutra u Petrovoj na Uzvu, a pregled imam u petak. U cetvrtak punimo 35tt jeeej.
    Puse svima!

😀😀baš je zato super kad je prvo pa nemreš bit svjestan kaj te čeka😊…nekak bude😘…i ja bi na uzv sutra😁…al imam sve skupa u ponedjeljak pa bum izdržala valjda..bila sam na burzi, rekli mi da mogu iskoristiti 300dana kaj mi je ostalo pravo od prošli puta naknade ili 120 dana sad od ovog zaposlenja, cifra je ukupno skoro ista al budem se odlučila za ovih 300 dana radije pa po malo nek kaplje😊, i to dobivam tek nakon kaj iskoristim godinu dana rodiljne naknade😊

Ima smisla, jer dok bi ti sad dobila rjesenje, vec bi ti krenula porodiljna. 😉

Franova daaaaa, ulazimo u 36tjedan, bas sam sretna!

Evo i mog ulova iz DMa jucer. Nije bilo Chicco ulozaka pa sam uzela Vir jer mi se nije dalo zajebavat vise i nije bilo dude koju sam htjela pa sam uzela ovu tek toliko da imam nesto za pocetak. Jos Mixa baby za kupanje mi fali na slici jer sam ju vec ostavila u kupaoni.

ProudMomy-  super su stvari i kolica su baš lijepa 
    Nego ja nisam sigurna koju veličinu pelena da uzmem 1. ili 2. ? Koju ste vi kupile? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

23. Travanj 2018. 12:50

mateya1993

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro cure!
    Uh uh strah od poroda! Ja vam ne mogu reci koliko se ja bojim, kak je Mamica rekla, prvi put mi je bilo super kad sam bila tuto muto i nisam znala kaj me ceka. E sad bome znam i par puta u danu se uhvatim kako razmisljam ajme majko kako to boli 😂😂😂😂.
    Mamica, moj Maks je spavao s nama u sobi, ali uvijek iskljucivo u svom kinderbetu. Cak i u periodima kad mi se budio za dojenje po 10 puta tokom noci, i bilo bi mi lakse tipa samo ga pustit s nama u krevetu, ja sam svaki put ustajala i vracala ga natrag u kinderbet. Nas krevet zapravo nikad nije ni dozivljavao kao mjesto za spavanje, dodje se ujutro malo pomazit, al to je to.
    Sretno na pregledima danas/sutra!
    Ja sam sutra u Petrovoj na Uzvu, a pregled imam u petak. U cetvrtak punimo 35tt jeeej.
    Puse svima!

😀😀baš je zato super kad je prvo pa nemreš bit svjestan kaj te čeka😊…nekak bude😘…i ja bi na uzv sutra😁…al imam sve skupa u ponedjeljak pa bum izdržala valjda..bila sam na burzi, rekli mi da mogu iskoristiti 300dana kaj mi je ostalo pravo od prošli puta naknade ili 120 dana sad od ovog zaposlenja, cifra je ukupno skoro ista al budem se odlučila za ovih 300 dana radije pa po malo nek kaplje😊, i to dobivam tek nakon kaj iskoristim godinu dana rodiljne naknade😊

Ima smisla, jer dok bi ti sad dobila rjesenje, vec bi ti krenula porodiljna. 😉

Franova daaaaa, ulazimo u 36tjedan, bas sam sretna!

Evo i mog ulova iz DMa jucer. Nije bilo Chicco ulozaka pa sam uzela Vir jer mi se nije dalo zajebavat vise i nije bilo dude koju sam htjela pa sam uzela ovu tek toliko da imam nesto za pocetak. Jos Mixa baby za kupanje mi fali na slici jer sam ju vec ostavila u kupaoni.
    ProudMomy- super su stvari i kolica su baš lijepa
    Nego ja nisam sigurna koju veličinu pelena da uzmem 1. ili 2. ? Koju ste vi kupile?

Ja sam kupila jedan mali paket 1,  i veliki paket 2. Jedinicu sam baby love uzela,  jer pampers nije imao manji paket,  a nisam htjela veliki uzet.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    23. Travanj 2018. 12:54

u bubamari sam dobila manji paket jedinice,a kupila dvojku pampersica

23. Travanj 2018. 12:58

Ja sam uzela samo 1 veliki paket pampeesica 1 zasad

23. Travanj 2018. 13:05

Ena31

Ajme Ena moja,  ovo se postaje ozbiljno 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993
    23. Travanj 2018. 13:20

Hvala vam,pomogle ste mi 

💖 Nikol -12.08.2018💖

23. Travanj 2018. 13:55

ProudMomy

Ena31

Ajme Ena moja, ovo se postaje ozbiljno 😂😂😂😂

Daaa..mene dragi danas vozio vadit krv u bolnicu a ja reko ajmeee za mjesec dana me voziš istim putem al ću ja vjerojatno vrištati a ne se ovak smijati ko sad😂😂

23. Travanj 2018. 14:04

Ena31

ProudMomy

Ena31

Ajme Ena moja, ovo se postaje ozbiljno 😂😂😂😂

Daaa..mene dragi danas vozio vadit krv u bolnicu a ja reko ajmeee za mjesec dana me voziš istim putem al ću ja vjerojatno vrištati a ne se ovak smijati ko sad😂😂

Nemoj me podsjecat uopce 😂😂😂😂
    Muka moja,  sto me strah 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.