Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    23. Travanj 2018. 10:37

Imam recept za ulje od magnezija koje je jako dobro za grčeve, a zapravo se ne može predozirat s njim. problem sa ovim koji pijemo može bit u tome kakva nam je probava, pa je pitanje kako se apsorbira. Dakle, potreban je magnezij klorid, koji se kupi u ljekarni ili dm-u ili bio&bio.
    Prokuha se voda, stavi da se malo ohladi, i onda se u to doda ista količina magnezij klorida. Dakle, ako je šalica vode, onda ista ta šalica magnezija. Promiješa se da se otopi i kad je dovoljno hladno stavi se u neku bočicu sa pumpicom koja šprica, ja stavim u onu od proizvoda za kosu. Šprica se na zapešća, stražnju stranu koljena, a smije i po trbuhu.
    Nema ulja u njemu, ali ima lagano masnastu strukturu.

franovamamita
    23. Travanj 2018. 10:38

jutro 
    ja sam sad leteca kako je drsgi doma pa koristim svaki trenutak s njim ☺
    proud kolica su jaaako lijepa neka si se ti ponovila 😙 naci u cetvrtak ulazis u 36?? cestitam draga vidi kako si to lijepo izgurala😙
    ena super za podlogu i kadica mi je bas lijepa i ja cu danas valjda neku kupiti,uzvaj kod mame vjerujem da ces opet fino papati 😁😁😁
    sto se tice poroda imam neki strah i panika me hvata zbog tog bebinog ne spavanja jer moj prvi je noc prespavao tek s 18mj a budio se do 4 god 😯😯😯
    poroda se bojim zbog toga sto sam prosle god skoro umrla na induciranom na onim prokletim tabletama pod jezik..ali ne smjjem usporedivati ovo ce ipak biti druga prica...gledajte cure neka vas tjesi da nakon svih tih bolova dolazi vasa savrsena beba 😙 i stavite si u glavu da ne moze boljeti vjecno😂😂😂pogotovo vi koje nisko nosite odradit cete to samo tako ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Yvone
    23. Travanj 2018. 10:39

MIA ja sam s prvim bila koma jer sam mislila da samo ja mogu i moram to odraditi. Prevelik sam si teret sama stavila.Nisam tražila pomoć a očajnički sam ju trebala. Muž je radio po cijele Dane jer je bio privatnik, samnom bio doslovno 1 dan kad sam došla doma. Sad sam si rekla da cu si olakšati kako god znam i umijem. Nije da nisam imala pomoć od mame, jesam. Ali za stanje u kakvom sam bila trebala sam učiniti vise za sebe. 

23. Travanj 2018. 10:42

ProudMomy

Jutro cure!
    Uh uh strah od poroda! Ja vam ne mogu reci koliko se ja bojim, kak je Mamica rekla, prvi put mi je bilo super kad sam bila tuto muto i nisam znala kaj me ceka. E sad bome znam i par puta u danu se uhvatim kako razmisljam ajme majko kako to boli 😂😂😂😂.
    Mamica, moj Maks je spavao s nama u sobi, ali uvijek iskljucivo u svom kinderbetu. Cak i u periodima kad mi se budio za dojenje po 10 puta tokom noci, i bilo bi mi lakse tipa samo ga pustit s nama u krevetu, ja sam svaki put ustajala i vracala ga natrag u kinderbet. Nas krevet zapravo nikad nije ni dozivljavao kao mjesto za spavanje, dodje se ujutro malo pomazit, al to je to.
    Sretno na pregledima danas/sutra!
    Ja sam sutra u Petrovoj na Uzvu, a pregled imam u petak. U cetvrtak punimo 35tt jeeej.
    Puse svima!

😀😀baš je zato super kad je prvo pa nemreš bit svjestan kaj te čeka😊...nekak bude😘...i ja bi na uzv sutra😁...al imam sve skupa u ponedjeljak pa bum izdržala valjda..bila sam na burzi, rekli mi da mogu iskoristiti 300dana kaj mi je ostalo pravo od prošli puta naknade ili 120 dana sad od ovog zaposlenja, cifra je ukupno skoro ista al budem se odlučila za ovih 300 dana radije pa po malo nek kaplje😊, i to dobivam tek nakon kaj iskoristim godinu dana rodiljne naknade😊

23. Travanj 2018. 10:49

Ena31

ProudMomy

Jutro cure!
    Uh uh strah od poroda! Ja vam ne mogu reci koliko se ja bojim, kak je Mamica rekla, prvi put mi je bilo super kad sam bila tuto muto i nisam znala kaj me ceka. E sad bome znam i par puta u danu se uhvatim kako razmisljam ajme majko kako to boli 😂😂😂😂.
    Mamica, moj Maks je spavao s nama u sobi, ali uvijek iskljucivo u svom kinderbetu. Cak i u periodima kad mi se budio za dojenje po 10 puta tokom noci, i bilo bi mi lakse tipa samo ga pustit s nama u krevetu, ja sam svaki put ustajala i vracala ga natrag u kinderbet. Nas krevet zapravo nikad nije ni dozivljavao kao mjesto za spavanje, dodje se ujutro malo pomazit, al to je to.
    Ja sam sutra u Petrovoj na Uzvu, a pregled imam u petak. U cetvrtak punimo 35tt jeeej.
    Puse svima!

😀😀baš je zato super kad je prvo pa nemreš bit svjestan kaj te čeka😊…nekak bude😘…i ja bi na uzv sutra😁…al imam sve skupa u ponedjeljak pa bum izdržala valjda..bila sam na burzi, rekli mi da mogu iskoristiti 300dana kaj mi je ostalo pravo od prošli puta naknade ili 120 dana sad od ovog zaposlenja, cifra je ukupno skoro ista al budem se odlučila za ovih 300 dana radije pa po malo nek kaplje😊, i to dobivam tek nakon kaj iskoristim godinu dana rodiljne naknade😊

Ima smisla,  jer dok bi ti sad dobila rjesenje,  vec bi ti krenula porodiljna. 😉

Franova daaaaa,  ulazimo u 36tjedan,  bas sam sretna!

Evo i mog ulova iz DMa jucer. Nije bilo Chicco ulozaka pa sam uzela Vir jer mi se nije dalo zajebavat vise i nije bilo dude koju sam htjela pa sam uzela ovu tek toliko da imam nesto za pocetak. Jos Mixa baby za kupanje mi fali na slici jer sam ju vec ostavila u kupaoni.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Travanj 2018. 10:54

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro cure!
    Puse svima!

😀😀baš je zato super kad je prvo pa nemreš bit svjestan kaj te čeka😊…nekak bude😘…i ja bi na uzv sutra😁…al imam sve skupa u ponedjeljak pa bum izdržala valjda..bila sam na burzi, rekli mi da mogu iskoristiti 300dana kaj mi je ostalo pravo od prošli puta naknade ili 120 dana sad od ovog zaposlenja, cifra je ukupno skoro ista al budem se odlučila za ovih 300 dana radije pa po malo nek kaplje😊, i to dobivam tek nakon kaj iskoristim godinu dana rodiljne naknade😊

Ima smisla, jer dok bi ti sad dobila rjesenje, vec bi ti krenula porodiljna. 😉

Franova daaaaa, ulazimo u 36tjedan, bas sam sretna!

Evo i mog ulova iz DMa jucer. Nije bilo Chicco ulozaka pa sam uzela Vir jer mi se nije dalo zajebavat vise i nije bilo dude koju sam htjela pa sam uzela ovu tek toliko da imam nesto za pocetak. Jos Mixa baby za kupanje mi fali na slici jer sam ju vec ostavila u kupaoni.

😍😍super ulov😀, takvu dudicu sam jednu kupila, jednu dobila od kume😆,bočicu uzela istu😃, opasno smo se počele spremati(a i vrijeme je😂)

23. Travanj 2018. 10:58

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro cure!
    Puse svima!

Ima smisla, jer dok bi ti sad dobila rjesenje, vec bi ti krenula porodiljna. 😉

Franova daaaaa, ulazimo u 36tjedan, bas sam sretna!

😍😍super ulov😀, takvu dudicu sam jednu kupila, jednu dobila od kume😆,bočicu uzela istu😃, opasno smo se počele spremati(a i vrijeme je😂)

Ma ja ti hocu onu chiccovu dudu,  cijelu silikonsku,  a nije ih bilo u dmu,  pa sam ovu uzela tek toliko. Dok M ne nadje gdje ovih ima da mi ode kupiti. Bocicu sam uzela tu,  imam jos jednu veliku i jednu malu,  jer imam Aventovu izdajalicu pa mi one idu na nju. To si sve moram samo oprat,  sterilizirat i spremit i to je to.
    Sam moram skuzit gdje mi je sterilizator hahahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    23. Travanj 2018. 11:15

proud, super su stvarčice 😀👍 Da li netko ima iskustva s dudama dr. Brown's? Jesu malo skuplje ali navodno jedne od kvalitetnijih. 

• Mia789
    23. Travanj 2018. 11:43

Nista zenice, moramo ostati aktivne i nakon dolaska bebice pa dijeliti iskustva, nekako je lakse kad znam ako se ovdje pojadam da me nitko ne osudjuje:)
    Sto se tice bococa ja sam uzela jednu mimijumi i 2 avent dudice. Ne znam sad sta mislite treba li jos mozda jedna bocica za svaki slucaj (iakk se tollo nadam da ce dojenje ici) ili je ovo za pocetak dosta? 
    I je li vam bolji dr.brown ili avent?

23. Travanj 2018. 11:49

Mia,  ja sam,  kazem ti bocice uzela samo zbog izdajalice. Prvog sam dojila 14mj iskreno vjerujem da cu i ovaj put uspjet.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.