Mia - to je sasvim normalno, i mene peru strahovi, imam vec curetak od 5.5 godina i dosta iskustva i kaa mama i kao starija sestra jer imam puno mladju sestru od sebe pa sam ju gledala kako odrasta. Zapravo se sad najvise bojim poroda, s prvim sam bila glupa i nisam znala kaj me ceka 😂😂😂
Mina - drzim fige da je sve ok i da si doma sto prije 😙
Proud - ja sam kao i ti, prva je od prvog dana spavala u svom kinderbetu u svojoj sobi, ja s muzem u nasoj sobi, dizala se za podoje i tako je do danas, nismo dana spavali u istoj sobi, a kamoli krevetu pa cak ni na ljetovanjima. Muci me malo kako ce sad biti s drugom jer cu ju bar prvu godinu drzati kod nas u sobi da ne smeta seki s budjenjima pa je tek onda pdebaciti iduce jeseni s njom u sobu.
Ja sam jako lose spavala, muce me grcevi u nogama, a ne mogu vise Mg piti nego sto vec pijem. 😣
Lijep dan vam zelim!
Bok cure! Mamica, kolko pijes mg?
Mene muci onaj tzv sindrom nemirne noge, ne mogu nikako zaspati po noci, a i kad se probudim za pisanje po noci, uzas.
Kaj se tice spavanja s bebom, iskreno ja bi se bojala da spava sa mnom u krevetu da ju je ne zgnjecim jer sam nemirna. Imat će kinderbet pokraj naseg kreveta tak da bude jako blizu nas.
Sretno danas na pregledu ako ko ide! Ja sam se naručila za petak za OGTT, rekla je doktorica nek to obavim.
26.8. Ivan 💙💙
Mina super da si bolje i da te puštaju doma ☺️
Teic zavidim 😍😍 i ja sam trebal biti na Bledu ovaj vikend,ali bolnica i mirovanje poremetili planove 😕
Mia i mene ti hvala panika,ali ako su svi i mi ćemo nekako...dovoljno ti govori da je jedina novorođena beba koju sam držala u rukama moj nećak,i to je bilo prije 4 godine 🙈 a o porodu odbijam razmišljati, pogotovo sad kad čitam da trudnice na heparinu većinom idu na inducirani ili carski 😕
Bojana samo hrabro, znam da ti je teško jer neće moći biti pored tebe 😞 a za vagu ne brini,neće biti toliko strašno 😉
Mia - to je sasvim normalno, i mene peru strahovi, imam vec curetak od 5.5 godina i dosta iskustva i kaa mama i kao starija sestra jer imam puno mladju sestru od sebe pa sam ju gledala kako odrasta. Zapravo se sad najvise bojim poroda, s prvim sam bila glupa i nisam znala kaj me ceka 😂😂😂
Proud - ja sam kao i ti, prva je od prvog dana spavala u svom kinderbetu u svojoj sobi, ja s muzem u nasoj sobi, dizala se za podoje i tako je do danas, nismo dana spavali u istoj sobi, a kamoli krevetu pa cak ni na ljetovanjima. Muci me malo kako ce sad biti s drugom jer cu ju bar prvu godinu drzati kod nas u sobi da ne smeta seki s budjenjima pa je tek onda pdebaciti iduce jeseni s njom u sobu.
Ja sam jako lose spavala, muce me grcevi u nogama, a ne mogu vise Mg piti nego sto vec pijem. 😣
Lijep dan vam zelim!
😘💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Lijep dan vam zelim!
Nadam se da priroda i instinkt odrade svoje pa ti nekako sve samo dodje😁
Drzim fige svima s pregledima🤞🏻 ja opet sutra imam da vidim kakvo je stanje
Jutreko😀...sretno svima na pregledima danas. Mi izvadili krv, došli mojoj mami, papali i sad ležim, čekam do 5 mužića da me pokupi kad ide s posla.
Teic prekrasni ste😍😍😍😘😘😘.
Normalno je razmišljati o sto stvari kaj se poroda tiče i brige o bebi kad dođe..al ja vjerojatno nisam normalna bar kaj se poroda tiče(vjerojatno jer neznam kaj me čeka ko što Mamica veli, al se spremam na bol😏) jer ne razmišljam o tome sa strahom nego nestrpljenjem, a s bebicom se bumo snašli😀. Mina super kaj idete domeka😍😘
Jutro cure!
Uh uh strah od poroda! Ja vam ne mogu reci koliko se ja bojim, kak je Mamica rekla, prvi put mi je bilo super kad sam bila tuto muto i nisam znala kaj me ceka. E sad bome znam i par puta u danu se uhvatim kako razmisljam ajme majko kako to boli 😂😂😂😂.
Mamica, moj Maks je spavao s nama u sobi, ali uvijek iskljucivo u svom kinderbetu. Cak i u periodima kad mi se budio za dojenje po 10 puta tokom noci, i bilo bi mi lakse tipa samo ga pustit s nama u krevetu, ja sam svaki put ustajala i vracala ga natrag u kinderbet. Nas krevet zapravo nikad nije ni dozivljavao kao mjesto za spavanje, dodje se ujutro malo pomazit, al to je to.
Sretno na pregledima danas/sutra!
Ja sam sutra u Petrovoj na Uzvu, a pregled imam u petak. U cetvrtak punimo 35tt jeeej.
Puse svima!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro Curke! Nadam se da ste provele lijep vikend. Sto se tiče spavanja u istom krevetu/ sobi ja sam ovaj put odlučila da ce beba biti sto bliže meni. Prvi put sam od prvog dana prakticirala da spava u svom kinderbetu, ali s tim si nisam pomogla. Lakše bi mi bilo da se tih 150 puta u toku noći nisam morala dizati. Ali to je samo moje iskustvo. Ako se beba budi 2,3 puta onda je to ok. MIA sve je to normalno, svi drukčije reagiramo na nove situacije. Samo da te utješim da s prvim nisam znala pelenu promijeniti😀 Ali nakon 1 put znaš 😀 A za sve ostalo nekako instinkti prorade, neznam to objasniti. Ja samo kažem neka bude živo, zdravo i nek spava 😀Samo taj "strah" imam od nespavanja. Ali kako je svaka beba drukčija ne razmišljam o tome cesto. Teic super ste😀Uživancija. Mina super da ideš doma😀Neznam jesam kog zaboravila😘😘😘
Lakse mi je kad vidim da nisam jedina s iracionalnim strahovima jer kako Proud kaze, ja sam sad doslovno tuto muto i iako sam pred kraj jos uvijek nisam svjesna da ce za neko vrijeme bebica biti s nama, koja je skroz bespomocna i za koju smo mi centar svijeta🙈 precudno je sve to. Nadam se samo da nakon pproda hormoni bas nece biti predivlji pa da me nece bacati iz ekstaze u ocaj😂 cudo je sta sve zena podnese
Jutroooo
Mamica bas me zanima kako ste to izveli da je beba u svojoj sobici a vi u vasoj? Mi imamo posebnu sobu za bebu jer nemamo mjesta uopce za krevetic u nasoj sobi. Malo je glupo napravljen raspored jer kuca ima 3 sobe doslovno svaka za krevet bracni, male nocne ormarice i ormar. Tako da cemo morat imat odvojenu sobicu za bebu sta je super al ja brinem o tim početnim spavanjima. Ne znam dal kupit pomocni lezaj pa u početku da spavam u sobici. Iako kad svima kazem da bi imala beba posebnu sobu od prvog dana me svi pogledaju kao da sam ubila nekoga. Zato me zanima jer vidim da je moguće
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji