Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2018. 22:21

Ena,  meni su fora ti krevetici,  za one koje ga spajaju s krevetom,  fakat super varijanta,  inace mi je kao i svaki drugi krevetic. Ja strogo dijelim svoj i bebin prostor,  hahahah nemajka. Spava se potpuno odvojeno. Pa mi onda takav krevetic nije za primjerke poput mene 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    22. Travanj 2018. 22:31

Ena31

ivymicek

Ena31

ProudMomy

Ena31

Ena31

Super Proudy da si i u kinu bila, stvarno si nakon tak dugo vremena zaslužila izaći😍😍😘, baš mi je drago, nek ste vi to sve ljepo kupili😘.
    Ivymicek 105(ili 109🤔) sam platila podlogu.

Moja bez drva ispod, obična..nemam ni ja komodu al nema veze😂

A ja sam si tu tvrdu uzela i prvi put bila, da ju na kinderbet mogu stavit. Tak mi je bilo najprakticnije za presvlacenje, da ne lomim ledja. 😉

I moja bude ko Ivyna leteća pa da mi nebude teška. Kaj misliš o onom krevetiću prijenosnom koji se može spojiti na krevet?

Ena ja imam i imala za svako dijete. Meni je bilo super jer sam ga koristila po svuda tak da su uvijek bili samnom. Moj je baš drveni nije ovakav ali mi se i ovaj čini full praktičan…
    Nivami i kod nas je vruće, baš ono ne proljetno nego poletak ljeta vruće. Pametna glavica bi se kupala a i ja bih koliko grijem. 😂

Mislila sam imat normalni drveni krevetić u dnevnom boravku(koji je btw cijeli stan, tj boravak, blagovaona i kuhinja) i tu ću biti s malim kroz dan, a ponoći da spava s nama na katu u spavaćoj u tome, tj pokraj mene

Kod mene obrnuto, veliki krevetić u spavaćoj a mali je posvuduša 😂.
    Meni je supach ali moj je maleni cca negdje do 3-4 mj života, nakon toga više ne stane😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    22. Travanj 2018. 22:31

Eh da.. Noćica 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    23. Travanj 2018. 06:24

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Proud svaka čast za kvalitetno odrađeni shopping, sad si bar bez brige 😊😊 kolica izgledaju odlično 😉
    Mi proslavili rođendan,najela sam se ko prase da me sve pritiskalo i boljelo u želucu..😕 al kad je sve bilo fiiino..sutra hodočastim k soc.gin. po uputnice,opet ću se načekati..i onda još u bolnicu po novu dozu injekcija..pa ti miruj na lijevom boku 🙈

I trebaš papati😀😍😘, nek ti je bilo fino😘..i ja sutra na Bračak vaditi krv i dati urin u 7, al to je brzo gotovo pošto trudnice imaju prednost a jedno 5 ili 6 ih vadi krv i 2 su na šalteru, pa na mirovinsko po ispis staža i na burzu se prijaviti…

Ja moram tek popodne,inače bi se možda srele 😉

😀😉, ovo mi je zadnje da idem vadit krv i urin i u idući pon zadnji pregled kod moje ginićke😢, od tad u bolnici..morat ću proučiti di je opće TA 🤣

Nećeš morati dugo tražiti,u istom hodniku di čekaš za labos,zadnja vrata desno 😁 na vratima ti bude izvješen raspored koji doktori rade 😁

ivymicek
    23. Travanj 2018. 07:58

Dobro jutro.
    Mi se kao naspavali uz jedno 5 piškanja 😂.
    Tko nam ovaj tjedan ima pregled?
    Ja od sutra na porodiljnom 😱.
    Pijem kavicu i gledam sunčeko kroz prozor.
    Kako ste mi vi?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    23. Travanj 2018. 08:30

Dobro jutro zenske..ja evo cekam uzv i idem doma, jeee! Sve bi pretrpila za svoju mrvicu, al da je uzas je 😅 zelim vam ugodan dan 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Teic
    23. Travanj 2018. 08:40

Mame, pozdrav od nas troje sa izleta iz Bleda 😍

• Mia789
    23. Travanj 2018. 08:55

Dobro jutro mamice, nadam se da ste se naspavale o da je bila mirna noc:) 
    Mi se bas i nismo naspavale jer sam valjda cijelu noc vrtila pitanja u glavi na koja nemam odgovor :D kako se blizi dan D krecu me hvatati strahovi kako cu izgurati porod, kako cu se snaci s bebom jer nemam nikakvog iskustva s djecom, je li stvarno istina da ksd ti stave bebu na ruke spoznas onu ljubav o kojoj svi pricaju. Sto briga, a niti jedan odgovor🙈 nadam se da nisam jedina s ovim brigama😂

bojana27
    23. Travanj 2018. 09:24

Jutro ☺️☺️ mi smo jucer imali za rucak janjetinu i juhu , kasnije muzic pekao rostilj ☺️ Danas odmaramo..navecer idemo do grada oprostit se s majkom mojom ode na sezonu a ja koma radi toga :/ 

bojana27
    23. Travanj 2018. 09:25

Sretno svima na pregledima danas i ovaj tjedan :) ja se bojim vage al tko ju sisa 😆😆 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.