Samo je netko trebao stavit post u porodiljne naknade i ProudMomy se javila
😂😂😂😂😂😂
Dezurna na porodiljnim hahaha
Bas sam sretna sad, da smo sve uspjeli rijesiti. Jos mi sljedeci vikend mama dodje speglat i pocistit i to je to. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aaa i kinu si bila pa kak sam to propustila 🎉🎉🎉 neka si i ti uživala. Kaj ste dobroga gledali?. Ma ja ću kupiti bez drva, moja će niti leteća. Malo u kupaoni, mqlo u spavaćoj malo u dnevnoj oviano o potrebi 😂.
Ma crtic smo gledali hahahahaha
Onaj Leo Da Vinci Mona Lisa, nije los 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super Proudy da si i u kinu bila, stvarno si nakon tak dugo vremena zaslužila izaći😍😍😘, baš mi je drago, nek ste vi to sve ljepo kupili😘.
Ivymicek 105(ili 109🤔) sam platila podlogu.
Moja bez drva ispod, obična..nemam ni ja komodu al nema veze😂
A ja sam si tu tvrdu uzela i prvi put bila, da ju na kinderbet mogu stavit. Tak mi je bilo najprakticnije za presvlacenje, da ne lomim ledja. 😉
I moja bude ko Ivyna leteća pa da mi nebude teška. Kaj misliš o onom krevetiću prijenosnom koji se može spojiti na krevet?
Vecer
ProudMomy odličan soping i super kolica. Bravo i za kino
Ne znam kako je kod vas Al kod nas je pakleno vruce danas dok smo setali uz more moj N je skinula patike i smocila noge u more, pitala me jel se može iducu nedjelju kupati 😂
Super Proudy da si i u kinu bila, stvarno si nakon tak dugo vremena zaslužila izaći😍😍😘, baš mi je drago, nek ste vi to sve ljepo kupili😘.
A ja sam si tu tvrdu uzela i prvi put bila, da ju na kinderbet mogu stavit. Tak mi je bilo najprakticnije za presvlacenje, da ne lomim ledja. 😉
I moja bude ko Ivyna leteća pa da mi nebude teška. Kaj misliš o onom krevetiću prijenosnom koji se može spojiti na krevet?
Ena ja imam i imala za svako dijete. Meni je bilo super jer sam ga koristila po svuda tak da su uvijek bili samnom. Moj je baš drveni nije ovakav ali mi se i ovaj čini full praktičan...
Nivami i kod nas je vruće, baš ono ne proljetno nego poletak ljeta vruće. Pametna glavica bi se kupala a i ja bih koliko grijem. 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena ja imam i imala za svako dijete. Meni je bilo super jer sam ga koristila po svuda tak da su uvijek bili samnom. Moj je baš drveni nije ovakav ali mi se i ovaj čini full praktičan…
Nivami i kod nas je vruće, baš ono ne proljetno nego poletak ljeta vruće. Pametna glavica bi se kupala a i ja bih koliko grijem. 😂
Mislila sam imat normalni drveni krevetić u dnevnom boravku(koji je btw cijeli stan, tj boravak, blagovaona i kuhinja) i tu ću biti s malim kroz dan, a ponoći da spava s nama na katu u spavaćoj u tome, tj pokraj mene
Proud svaka čast za kvalitetno odrađeni shopping, sad si bar bez brige 😊😊 kolica izgledaju odlično 😉
Mi proslavili rođendan,najela sam se ko prase da me sve pritiskalo i boljelo u želucu..😕 al kad je sve bilo fiiino..sutra hodočastim k soc.gin. po uputnice,opet ću se načekati..i onda još u bolnicu po novu dozu injekcija..pa ti miruj na lijevom boku 🙈
Proud svaka čast za kvalitetno odrađeni shopping, sad si bar bez brige 😊😊 kolica izgledaju odlično 😉
Mi proslavili rođendan,najela sam se ko prase da me sve pritiskalo i boljelo u želucu..😕 al kad je sve bilo fiiino..sutra hodočastim k soc.gin. po uputnice,opet ću se načekati..i onda još u bolnicu po novu dozu injekcija..pa ti miruj na lijevom boku 🙈
I trebaš papati😀😍😘, nek ti je bilo fino😘..i ja sutra na Bračak vaditi krv i dati urin u 7, al to je brzo gotovo pošto trudnice imaju prednost a jedno 5 ili 6 ih vadi krv i 2 su na šalteru, pa na mirovinsko po ispis staža i na burzu se prijaviti...
I trebaš papati😀😍😘, nek ti je bilo fino😘..i ja sutra na Bračak vaditi krv i dati urin u 7, al to je brzo gotovo pošto trudnice imaju prednost a jedno 5 ili 6 ih vadi krv i 2 su na šalteru, pa na mirovinsko po ispis staža i na burzu se prijaviti…
Ja moram tek popodne,inače bi se možda srele 😉
I trebaš papati😀😍😘, nek ti je bilo fino😘..i ja sutra na Bračak vaditi krv i dati urin u 7, al to je brzo gotovo pošto trudnice imaju prednost a jedno 5 ili 6 ih vadi krv i 2 su na šalteru, pa na mirovinsko po ispis staža i na burzu se prijaviti…
Ja moram tek popodne,inače bi se možda srele 😉
😀😉, ovo mi je zadnje da idem vadit krv i urin i u idući pon zadnji pregled kod moje ginićke😢, od tad u bolnici..morat ću proučiti di je opće TA 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji