Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2018. 19:37

ProudMomy

Hej cure!
    Tu sam, jutros se nisam stigla javiti.
    A poslije sam otisla samo, ponavljam SAMO do DMa.
    😂😂😂😂😂

Eiiii😣😣nemoj nas plašiti zloćo jedna ženska🤗🤗🤗🤗,. Kolica su divna😍😍😍😍...da, samo do Dm-a cijeli dan😂😂, ajde neka si izašla malo, nadam se da nisi pretjerala ko ja sinoć s west gateom, nakon 2sata hodanja mislila sam da ću rodit😒🙃

22. Travanj 2018. 19:52

Ena31

ProudMomy

Hej cure!
    😂😂😂😂😂

Eiiii😣😣nemoj nas plašiti zloćo jedna ženska🤗🤗🤗🤗,. Kolica su divna😍😍😍😍…da, samo do Dm-a cijeli dan😂😂, ajde neka si izašla malo, nadam se da nisi pretjerala ko ja sinoć s west gateom, nakon 2sata hodanja mislila sam da ću rodit😒🙃

Evo priznajem,  otisli smo u kino,  Mladen mi je kupio 2 karte,  za ljubavna sjedala,  pa sam lezala 😂😂😂
    Spicila para u DMu cudo jedno,  al sve sam kupila,  to vam sutra pislikam,  danas nemam snage.
    I kao idemo samo jos u Magic Baby po podlogu za prematanje. Pa sam snimila kolica,  koja do sad nisam gledala. Pa mi je teta rekla da zbog sajma imam popust 15%,  pa sam bila na mukama,  jer nisam mislila kupit nova kolica. Na kraju me M pita,  jesu lagana? Jesu! Jel imaju veeelike kotace? Imaju. Jel imaju jednu podesivu rucku? Imaju. Imas li jos zahtjeva. Reko nemam. Ok! Provukla karticu i bok!
    Mi smo spremni!
    Ugl ABC Design 2u1 sam uzela!
    Sutra stavljam stara na njuskalo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    22. Travanj 2018. 19:52

ProudMomy

Hej cure!
    😂😂😂😂😂

Jesam ja rekla da je u DM-u čim je tak dugo nema... A i kolica se sad tamo prodaju?!  valjda ova nova politika 😂😉.
    Neka si ti sve kupila što si htjela još samo da ti mama spegla i gotovo.
    Kolica su divna 😍😍😍😍😍 wow
    Koliko ste plačake podlogu?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Travanj 2018. 19:56

ivymicek

ProudMomy

Hej cure!
    😂😂😂😂😂

Jesam ja rekla da je u DM-u čim je tak dugo nema… A i kolica se sad tamo prodaju?! valjda ova nova politika 😂😉.
    Neka si ti sve kupila što si htjela još samo da ti mama spegla i gotovo.
    Kolica su divna 😍😍😍😍😍 wow
    Koliko ste plačake podlogu?

Ja sam ti uzela onu podlogu kaj ima ono drvo odozdola,  kao crvstu,  jer nemam komodu. Inace kosta 240 ova moja,  Cam-ova,  ali su tete imale krivu cijenu zalijepljenu i morale su mi po toj prodat,  189kn. I jos sam 15% popusta dobila. I za Maksa buster sam kupila. Ma ne pitajte me nista. Ne idem u ducan mjesecima,  sve sam danas nadoknadila hahahahah. Proglasavam osobni bankrot 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Travanj 2018. 19:59

Super Proudy da si i u kinu bila, stvarno si nakon tak dugo vremena zaslužila izaći😍😍😘, baš mi je drago, nek ste vi to sve ljepo kupili😘.
    Ivymicek 105(ili 109🤔) sam platila podlogu.

22. Travanj 2018. 20:01

Ena31

Super Proudy da si i u kinu bila, stvarno si nakon tak dugo vremena zaslužila izaći😍😍😘, baš mi je drago, nek ste vi to sve ljepo kupili😘.

Moja bez drva ispod, obična..nemam ni ja komodu al nema veze😂

22. Travanj 2018. 20:11

Ena31

Ena31

Moja bez drva ispod, obična..nemam ni ja komodu al nema veze😂

A ja sam si tu tvrdu uzela i prvi put bila,  da ju na kinderbet mogu stavit. Tak mi je bilo najprakticnije za presvlacenje,  da ne lomim ledja. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    22. Travanj 2018. 20:14

Samo je netko trebao stavit post u porodiljne naknade i ProudMomy se javila

• mandrina
    22. Travanj 2018. 20:16

Jako mi je drago da je sve u redu i da si uspjela obavit stvari za sebe i malca

ivymicek
    22. Travanj 2018. 20:18

Aaa i kinu si bila pa kak sam to propustila 🎉🎉🎉 neka si i ti uživala. Kaj ste dobroga gledali?. Ma ja ću kupiti bez drva, moja će niti leteća. Malo u kupaoni, mqlo u spavaćoj malo u dnevnoj oviano o potrebi 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.