Nadam se ovo mi je prva bebica pa ne znam. Znam da je kuma koja je rodila prije mj dana morala brojat udarce u 10 minuta i da bi uvijek se dizala popila vode jela jer se u 28 tjednu vec nije tako cesto javljao. Super Ena tnxJel ima ko broj moba od Proud? Znam da je na mirovanju pa bas cudno da se ne javlja.
I meni je prva bebica al su mi objasnili da je to ok, a doktorica mi je rekla s 32t nek brojim pokrete, da ih mora biti minimalno 10kroz 12 sati..ja reko to odradimo čim se probudim, bebač je jako živahan cijeli dan, tak da se pitam jel spava uopće😂😂
 Pa bas to pitam se dal ovo uopće spava. A nek se sad onda umori da spava kad izađe
Ti Ena jos malo odbrojavas
💙Bartol💙
Pa bas to pitam se dal ovo uopće spava. A nek se sad onda umori da spava kad izađe
Ti Ena jos malo odbrojavas
Sitno sitno😀, 37 dana ak će u terminu😍😍🤗👶
Ami i moj je stalno aktivan. Rekla je doktorica da dobro da je zivahan, sad imaju jos dosta mjesta pa im je lijepo. Ja sam sad jela sladoled, al mu se ocito ne sviđa, miran je. Il mozda cak spava.
Ena, 37 tjedana, jos malo 😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Ami i moj je stalno aktivan. Rekla je doktorica da dobro da je zivahan, sad imaju jos dosta mjesta pa im je lijepo. Ja sam sad jela sladoled, al mu se ocito ne sviđa, miran je. Il mozda cak spava.
Ena, 37 tjedana, jos malo 😍😍
Dana draga, ne tjedana😀...a pajki bebo, moraju malo i pajkiti😍
😱😱 a gledala sam potpis i mislim si pise da si u 35., a sad vidim pise pokraj i 37 dana jos... Ah, gubim se 😃😃😜
26.8. Ivan 💙💙
😱😱 a gledala sam potpis i mislim si pise da si u 35., a sad vidim pise pokraj i 37 dana jos… Ah, gubim se 😃😃😜
😁😁😘😘
Taman kak citam da su vase bebice aktivne pa je i moj krenuo u rekreaciju haha inace zadnjih tjedan dva se bas smirio, imam osjecaj otkad se okrenuo glavicom dole da je dosta mirniji, ali bit ce da je narastao pa sve manje mjesta ima haha nemre vise ludovat ko prije
💙 A.L.
Hej cure!
Tu sam, jutros se nisam stigla javiti.
A poslije sam otisla samo, ponavljam SAMO do DMa.
😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji