Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2018. 11:37

Hvala cure, baš sam si sretna da je sve kupljeno..sad samo oprat, peglat, složit..a super je stvar jer prek interneta masu stvari možeš naručiti i platiti pouzećem pa možeš sve iz kreveta😀. Kadica je u wg u Babylandu bila 79kn i ovaj dio unutarnji di staviš bebu 39kn..bilo je i skupljih ali ne vidim potrebu za tim, podložak 109kn(na kraju smo dobili još i popust od 40kn i poklončić, uzorak detrđenta, omekšivača, 2 uloška i 2 jastučića za cicke, časopis mamino sunce😊)

22. Travanj 2018. 11:44

A di nam je Proudmomy danas? Kaj će prespavati nedjelju? 😍😍😍😍

ivymicek
    22. Travanj 2018. 12:39

Ena31

A di nam je Proudmomy danas? Kaj će prespavati nedjelju? 😍😍😍😍

Hm, ne znam?! Možda s mužićem na terasi ili u Dm-u?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mateya1993
    22. Travanj 2018. 13:14

Ena- 😍😍  

Mi evo odmaramo,prošao je ručak. Sljedeći tjedan će nam biti malo naporan jer u subotu krečimo sobu za našu malenu pa treba sve stvari iseliti van i pripremiti za krečenje.Jedva čekam da uredimo sobu da se mogu pripremati 😍 
    Imam već nešto robice što mi je šogorica donijela i što sam od sestrične dobila,ali moram još dosta toga kupiti.

Nisam znala da u DM-u neće biti više paketa pelena nakon poroda. Baš bezveze. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ivymicek
    22. Travanj 2018. 13:26

mateya1993

Ena-😍😍

Mi evo odmaramo,prošao je ručak. Sljedeći tjedan će nam biti malo naporan jer u subotu krečimo sobu za našu malenu pa treba sve stvari iseliti van i pripremiti za krečenje.Jedva čekam da uredimo sobu da se mogu pripremati😍
    Imam već nešto robice što mi je šogorica donijela i što sam od sestrične dobila,ali moram još dosta toga kupiti.

Tak sam čula od frendice nije 100% provjerena informacija..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    22. Travanj 2018. 14:50

mateya1993

Ena-😍😍

Mi evo odmaramo,prošao je ručak. Sljedeći tjedan će nam biti malo naporan jer u subotu krečimo sobu za našu malenu pa treba sve stvari iseliti van i pripremiti za krečenje.Jedva čekam da uredimo sobu da se mogu pripremati😍

To i mene čeka... Mada prije toga jos treba grijanje sloziti. Prvo su rekli da ce poslije Uskrsa zvati, sad poslije 1.5., rekla sam da je to krajnje jer tam necu cuti mjesec, dva prije da me maltretiraju s seljakanjem. Ja sam ispraznila ormare i ladice s knjigama vec prije mjesec dana, al jos uvijek nista.
    A htjela bih da je sve spremno na vrijeme. 
    Prvu godinu cu biti kod svojih doma jer si nismo jos poceli slagati nista.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    22. Travanj 2018. 14:51

A decko vozi i spediciju pa kaj nebum sama kroz tjedan.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    22. Travanj 2018. 15:09

Bok mamice da vas pozdravim. Vidim da ste svašta nesto lijepo kupile ovih dana. Mi još ništa valjda nisam svjesna kako vrijeme brzo leti  vjerojatno cemo krevetic prematalicu ormar i sitnice u ikei uzet pa da nam dostave na adresu sve zajedno. Pomalo čistimo sobicu za bebu i to je valjda nesto. Macica pa da pametno kod svojih budi da ti pomognu ako sto treba a kao i sta kazes da ne budes solo ;) ima koja neki savjet da li je ok da se beba stalno rita? U zadnjih 2 tjedna imam osjecaj da ne staje. Sad vec osjecam i dok stojim i hodam i to stalno. Evo jutros buđenje u 7 i od tada 1 sat mira. 

💙Bartol💙

22. Travanj 2018. 15:19

ami25

Bok mamice da vas pozdravim. Vidim da ste svašta nesto lijepo kupile ovih dana. Mi još ništa valjda nisam svjesna kako vrijeme brzo letivjerojatno cemo krevetic prematalicu ormar i sitnice u ikei uzet pa da nam dostave na adresu sve zajedno. Pomalo čistimo sobicu za bebu i to je valjda nesto. Macica pa da pametno kod svojih budi da ti pomognu ako sto treba a kao i sta kazes da ne budes solo ;) ima koja neki savjet da li je ok da se beba stalno rita? U zadnjih 2 tjedna imam osjecaj da ne staje. Sad vec osjecam i dok stojim i hodam i to stalno. Evo jutros buđenje u 7 i od tada 1 sat mira.

Bolje da ju osjetiš nego ne, i moj je stalno u pokretu, mislim da je to sve ok😘.
    Baš me brine sad već PROUDMOMY 🤔, nije se javila danas nikako

ami25
    22. Travanj 2018. 15:27

Nadam se ovo mi je prva bebica pa ne znam. Znam da je kuma koja je rodila prije mj dana morala brojat udarce u 10 minuta i da bi uvijek se dizala popila vode jela jer se u 28 tjednu vec nije tako cesto javljao. Super Ena tnx Jel ima ko broj moba od Proud? Znam da je na mirovanju pa bas cudno da se ne javlja. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.