Mina - da, ako je jace kremast i zuckast, to je od upale. Inace je u trudnoci pojacan iscjedak, ali bitno da ne mijenja miris i boju i da nemas smetnje "dolje". Samo pij dosta tekucine i izbaci slatko jer se urinoinfekti hrane slatkim.
Jutro tipkalice!
Nis nisam zapamtila sigurno! 😂😂😂
Ivy kakav je opseg trbuha bio na zadnjem uzvu? Moze se desiti da je to mjera koja je konstantno manja, i to je normalno, dijete ima manji trbuh i bok. Ili moze od jednom jedna mjera odstupati, u kasnijim tjednima, sto ovo vec jesu, jer ne rastu svi dijelovi tijela istovremeno i istim tempom, pa do sljedeceg uzv trbuh moze stici ostale mjere. I naravno, ne mogu oni to tocno izmjeriti nikako, to mm i svatko od njih ima svoj sistem mjerenja. Mislila da sam pisala vec kako su doktro i doktorica komentirali kad sam ja bila na uzvu na hitnoj. Ona je rekla da ona uvijek na trbuhu malo oduzme, a on je pak rekao da on uvijek malo doda. Tak da su to sve odokativne mjere i procjene. Smatram da razloga za brigu nema. 😘
Mina, pojacani iscjedak u trudnoci je normalan, a ako je promijenio boju i ima miris to tu je sigurno od upale.
Zaboravila sam tko se poceo otvarati, ali ugl nemoj se junaciti i gurati da zelis raditi, jer mirovanje nije bez veze. Pazi se sto vise mozes.
Ena vec sladoled? Kad prije hahaha ja sam tek ustala hahaha
Barbara, Mladamamica i Franova 😘😘😘😘
Meni je M sad izasao s posla pa je on otisao gledat Maksa na ovom zadnjem satu i dodjeli diploma, poslije ce ga uzet sa sobom na posao. Nije bio siguran hoce li od posla moci, pa nismo nista reklu malom, tak da ce sad to biti iznenadjenje. Puno ce mi ga slikati, kad vec ne mogu ja biti tamo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dan Curke!! MIA i Pharma super sto ste doma, doma je ipak najljepše😀 Rubia super za pregled. Ivymicek super da se bebać okrenuo, a to s opsegom bi ja dodatno provjerila. Sigurno nije ništa ali radi svog mira. Mina zao mi je sto si u bolnici ali nek se to riješi Kak treba. Svasta ste jos pisale, al se nemogu sjetiti. Čitala na rate. Primila se svakakvih poslova i obaveza. Puse vam svima😘
Ena super su krumpirići, i lutaj ti po malo, zaslužila si, samo polako😉
Mina, samo polako i slusaj doktore, koliko god bolnica bila teska nekako znas da si poc njihovom kontrolom pa ti je lakse. Bit ce sve ok, brzo si doma🤗
Tek sam u trudnoci naucila koliko je zena izdrzljiva i sta ce sve podnijeti zbog bebice, tako da cure moje moramo biti hrabre i strpljive. Ja od jutra stalno nesto jedem i lezim na lijevom boku kako bi sto vise ugojila ovog svog malog misa😂
Ena ovi krumpiruci izgledaju super 😍
Evo ja se isplakala gledajuci slike i snimke svog velikog djeteta, dobio diplomu, mamino srce ko kuca veliko. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena ovi krumpiruci izgledaju super 😍
Evo ja se isplakala gledajuci slike i snimke svog velikog djeteta, dobio diplomu, mamino srce ko kuca veliko. 😉
Aawww😍😍😍ljubav mamina velika, sad ćete se izgrliti i maziti kad dođe kući😘😘.
Joooj mogu misliti koji ponos i sreca, zna on zasto mama nije mogla biti, ali uskoro cete u velike setnje svo cetvero. Bit ces blazena medju muskarcima❤
ja rucala sad spagete pa pojela sladoled macho mljac 😆😆😆😆
ena štrukleeeeeeeeee daaaaaaaj volim 😁😁😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji