Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    20. Travanj 2018. 09:34

Bogu hvala na visestrukim prozorima na netu 😄
    Mia sad je 23 mm jedva!
    Za potpis klikni na neciji od nas》Pregnancy》koju verziju hoces》sve ostale detaljcice po izboru》Forums》UBBCode and BB Code》tu adresu kopiras u svom profilu u potpis》kliknes ✅ i to je to!
    Ivymicek mali se priprema za put! 😊 A uz tvoje papanje ce se i opseg popravit. Iako ko kaze da su te mjere i mjerodavne! Sve su to prosjeci, a mi svaka individualne!
    Mina nije lijepo bit u bol., al kako moj muz kaze sve je to za visi cilj 😊 Bolje da ti pomognu, da ne boli i obojma odma lakse, a kontam da ces i brzo kuci!
    Drzi se i javljaj novosti!
    Proud tnx! 
    Macica vjerojatno nije nis tak alarmantno dok te nije ranije narucila, al svedno uspori da izbjegnes ovo lezanje!
    Kak je i tvoja tak stura na info.o bebiu 😕
    Pharmamma javi nam se kad dodjes na novu staru lokaciju 😊😊
    Bojana vjerojatno je dok.dovoljno sto si zatvorena pa cerviks i ne gleda. A na kraju to i je bitno!
    Nas je prekjucer procjenjen na 1221g, tako da mi se tvoj u 30.sa 1,5 cini sasvim dobro. 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    20. Travanj 2018. 09:35

ma prepala sam se sad i sva zmotala. htela mi je dati komplikacije, a ja onak kao da bi još radila pa smo se dogovorile da 2 tjedna usporim, idem na posao pa ćemo vidjeti.
    nije ništ ona pokazivala zabrinutost, rekla je da to nije ništa strašno, ali ako se nastavim otvarati, slijedi strogo mirovanje.

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    20. Travanj 2018. 09:46

Hvala curke na komentarima. Ma sa 35 tt idem raditi bris za streptokok pa ću joj nspomenuti da bebo nije imao dobar opseg trbuha pa nek pogleda. Soc je dobra dokica samo ima stari uzv. Sve tri trudnoće vodila sam kod ovog gina i sve do zadnja 3 puta je bilo tip top. Ili su se moji kriteriji promjenili ili se on promjenio, ne znam. Mom mužu je normalan i ok 🤔.
    Macica ajme dobro dok ne diže paniku ali svakak bi trebala usporiti držim fige da sve bude ok i da ne radiš jako težak posao.
    Bojana lijepi su to grami. Mi smo sa 28+5 imali 1200 a sad sa 32+5 imsmo 1650. Mislim da ste čist fajn.
    Mladamamica imaš lijep i okrugli trbuh. Ako te tješi moj je bio najveći u prvoj t u druge dvije puno manji. U prvoj T ljudi su mislili da nosim dvojčeke  😌.
    Ljubim vas ljepotice idem čistiti, kuhati i sve ostalo dok su mi klinci u vuticu. Danas smiju nositi svoje igračke pa su se samo bojali da ne zakasne 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Travanj 2018. 09:54

Jutro cure. Ivymicek vjerujem da bi ti rekao da je mislio da je problem, rekao ti je da papaj ali bit ćeš mirnija da te i tvoja dokica pregleda još, Macica miruj i bit će ok, nemoj se zeznuti i forsirati pa da moraš na strogo. Pharmama aj ti kući😘.
    Puno ste natipkale a ja slabo popamtila, nemojte se ljutiti, budem pročitala pa dotipkam😀😘🤗, do tad vas ljubim sve, čuvajte se😘, ja sam kod mame, bile smo na kavici i sad se davim.u nekom.novom kornetu od Leda, ogroman je, zove se Super Kornet😂

ivymicek
    20. Travanj 2018. 09:59

Ena31

Jutro cure. Ivymicek vjerujem da bi ti rekao da je mislio da je problem, rekao ti je da papaj ali bit ćeš mirnija da te i tvoja dokica pregleda još, Macica miruj i bit će ok, nemoj se zeznuti i forsirati pa da moraš na strogo. Pharmama aj ti kući😘.
    Puno ste natipkale a ja slabo popamtila, nemojte se ljutiti, budem pročitala pa dotipkam😀😘🤗, do tad vas ljubim sve, čuvajte se😘, ja sam kod mame, bile smo na kavici i sad se davim.u nekom.novom kornetu od Leda, ogroman je, zove se Super Kornet😂

Moj sinek si je isti taj kornet zapikirao... Kaže on meni mama ja ću sljedeći put taj. Inače stojimo kod vitrine sa slatkačem pola sata jer ne može odlučiti koji će 😂. Dok mu ja ne velim nije bitmo sljedeći put ćeš drugi 😂.
    Ma znam Ena.. ne sekiram se više toliko ali sam morala s vama podjeliti 😌.
    Hvala svima na utješnim riječima 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    20. Travanj 2018. 10:00

mamica1985

Jutro curke@
    Mina - zao mi je kaj si zavrsila u bolnici, imam puuuno previse iskustva s gadnim uroinfektima pa ti bjerujem da te jako bolilo. Nadam se da ces se sto prije oporaviti i ici domeka. 😘
    Ivy - pitaj svoju doktoricu ako ti moze ponovno pogledati bebu, ja bih iskreno rekla da nisam zadovoljna s postojecim ginekologom, neovisnl je li privatni ili ne. 👌
    Pharma - jos malo pa doma, jeeej 😀
    Ja danas na tocno 27 tjedana, leti leti vrijeme 😀😀😀 malo kasnije stavim slikicu, nisam reprezentativna jos, kad kava pocne djelovati 😂

Jel "normalno" da sad ide onak malo jaci bijeliji( slabo zutkast) iscjedak? To sad od upale? Kad sam se brisala sam primjetila malo..

All of God’s grace in one tiny face 💟

20. Travanj 2018. 10:06

mina04

mamica1985

Jutro curke@
    Mina - zao mi je kaj si zavrsila u bolnici, imam puuuno previse iskustva s gadnim uroinfektima pa ti bjerujem da te jako bolilo. Nadam se da ces se sto prije oporaviti i ici domeka. 😘
    Ivy - pitaj svoju doktoricu ako ti moze ponovno pogledati bebu, ja bih iskreno rekla da nisam zadovoljna s postojecim ginekologom, neovisnl je li privatni ili ne. 👌
    Pharma - jos malo pa doma, jeeej 😀
    Ja danas na tocno 27 tjedana, leti leti vrijeme 😀😀😀 malo kasnije stavim slikicu, nisam reprezentativna jos, kad kava pocne djelovati 😂

Jel "normalno" da sad ide onak malo jaci bijeliji( slabo zutkast) iscjedak? To sad od upale? Kad sam se brisala sam primjetila malo..

Kod upale je "normalan" iscjedak , a boja je znak upale..proći će to sad s ljekovima😘

franovamamita
    20. Travanj 2018. 10:10

ohooooo ena lutati si pocela 😂😂😂😂 10 je sati i vec si stigla smazati i sladoled hehehe 
    mina ja cijelu trudnocu imam iscjedak nekakav...ali da pojaca ti se kod upale,pitaj u viziti kad budu dr ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    20. Travanj 2018. 10:20

Macica probaj čim vise mirovati,nakon posla odmah u ležeći položaj 😊
    Bojana termin si gledaj po uzv do najkasnije 12.tjedna..do tad bi sve bebe trebale isto rasti,a nakon tog se javljaju razlike
    Evo mene kod svojih,dočekali me s finim doručkom ☺️ sad nastavak ležanja dok mama kuha ručak 😁😁 

20. Travanj 2018. 10:33

franovamamita

ohooooo ena lutati si pocela 😂😂😂😂 10 je sati i vec si stigla smazati i sladoled hehehe
    mina ja cijelu trudnocu imam iscjedak nekakav…ali da pojaca ti se kod upale,pitaj u viziti kad budu dr ☺

Jesam malo, dragi me dovezo k mami kad je išao radit, u pol 7,pokupi me poslje posla..  pa nas je stric vozio na kavicu i u dućan, sad opet kod nje, ležim i čekam štrukle od sira pečene😋😋..a za slatkač nikad nije prerano, ovaj je bio prefini, čokolada, burbon vanilija i preljev od visnje, mmm..
    Pharmama 😘😘, uživaj samo, nek te tetoše.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.