Cevapi i domaci tartar by M
Ljubav ide kroz zeludac 😍
Njam njam, svaka čast😀😍
Jesu sirni? Posalji bar 2-3 😋 3 😃

26.8. Ivan 💙💙
Cevapi i domaci tartar by M
Ljubav ide kroz zeludac 😍
Njam njam, svaka čast😀😍
Jesu sirni? Posalji bar 2-3 😋 3 😃
Jesu, ubila se, dodji imamo jos za ispeci, kupio je ko da nas je 10, a ne 4, dobro 3, al 4 hahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me napokon doma na mom kauču..a jesam za ništa, predugo sam stajala kak nesmijem sjedit, pritisak dole i donji dio kičme razvaljuje..uf...baš sam si teška
Dođem pogledati kaj se piše kao ono hrana 😁😁😁
Mene je dočekalo iznenađenje doma 😊 dragi kupio prvi bodi dok smo nas dvije odmarale u bolnici ☺️💕
Awww 😍😍😍 so cute... Tata za princezu.
Enaaaa hoćuuu štrukleeeee!!!! Ajme izgledaju prenjam.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me napokon doma na mom kauču..a jesam za ništa, predugo sam stajala kak nesmijem sjedit, pritisak dole i donji dio kičme razvaljuje..uf…baš sam si teška
Joj mila kužim te skroz ja danas isto tako, noge me bole, leđa isto tako. #trudnadozuba 😂
Ja ne znam kako vi ali je meni vrućeeeee, kurim ko mali radijator 😄

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me napokon doma na mom kauču..a jesam za ništa, predugo sam stajala kak nesmijem sjedit, pritisak dole i donji dio kičme razvaljuje..uf…baš sam si teška
Joj mila kužim te skroz ja danas isto tako, noge me bole, leđa isto tako. #trudnadozuba 😂
Ja ne znam kako vi ali je meni vrućeeeee, kurim ko mali radijator 😄
Ma ne mrdnem se s kauča više, 😂😂dobro veliš, baš smo si trudne😂😂😘..i vruučeee je...sutra si kupujem haljinicu😂😂
Haha cure, čitam postove i razmišljam o hrani, logično, i odem se vagati da znam jel mogu jesti. Ostala na istoj kilaži, za 10 dana pregled. Nije da sam jela grah prije 2 hahahaha Uzimam pringles od sira i luka 😂 iako bi isto mogla malo štrukli 😋

04.07. Matija 💜

Ono kad kažeš mužu da od danas paziš što jedeš jer u utorak vadiš krv za GUK.. i lik ti dođe s posla s ovim.. 🤔
Izgleda da pazim od sutra 😂😄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji