ja rucala sad spagete pa pojela sladoled macho mljac 😆😆😆😆
ena štrukleeeeeeeeee daaaaaaaj volim 😁😁😁
😘😘dođi, stavit će majka još jedne ima za peći😋
stizeeeem 😙😙jaoo di ces bolje od domacih maminih strukli, pa ja odo sad svoju maltretirati da ih radi jedan dan 😂😂😂 uzivaj draga i daj mi ih bar uslikaj gotove 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
stizeeeem 😙😙jaoo di ces bolje od domacih maminih strukli, pa ja odo sad svoju maltretirati da ih radi jedan dan 😂😂😂 uzivaj draga i daj mi ih bar uslikaj gotove 😂😂😂
Budem sliknula kad bude gitova iduća tura😀😘, hvala🤗
Ena ovi krumpiruci izgledaju super 😍
Evo ja se isplakala gledajuci slike i snimke svog velikog djeteta, dobio diplomu, mamino srce ko kuca veliko. 😉
Mama ponosna na sineka 😍😍. Divan osječaj. Bravo Maks!
Hvala još jednom za riječi utjehe ❤️.
Ena i ja hoću štrukle... Obožavam 💕
Ja se isto najela rižoto i odkošteni zabatak i salata i linolada za desert 😄🎊. Bebo ima tulum😌.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂😂 Ništa do mamine kuhinje... Meni moja jučer šalje slike kolača samo da provocira 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo ja se isplakala gledajuci slike i snimke svog velikog djeteta, dobio diplomu, mamino srce ko kuca veliko. 😉
Ena i ja hoću štrukle… Obožavam 💕
Ja se isto najela rižoto i odkošteni zabatak i salata i linolada za desert 😄🎊. Bebo ima tulum😌.
Evo nas sa 33 tjedna
Ti nisi daleko draga, Luka ti je iza čoška😅😂😂...prekrasni ste mi bušasti😍😍😘😘, nek si papala fino, a bebo se veseli, bude mu bušica narasla😍😘😘🤗🤗🤗
Ena i ja hoću štrukle… Obožavam 💕
Evo nas sa 33 tjedna
Ti nisi daleko draga, Luka ti je iza čoška😅😂😂…prekrasni ste mi bušasti😍😍😘😘, nek si papala fino, a bebo se veseli, bude mu bušica narasla😍😘😘🤗🤗🤗
A vidi tenee😍😍, slatkooo💕
Prestanite s hranom 100kila cu nabit u zadnjih mj dana hahahahah
Ivy 😍😍😍😍 trbub divan, tene slatke, al da je neki tigar bilo bi bolje! Znas da ja volim taj tvoj animal print 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Prestanite s hranom 100kila cu nabit u zadnjih mj dana hahahahah
Ivy 😍😍😍😍 trbub divan, tene slatke, al da je neki tigar bilo bi bolje! Znas da ja volim taj tvoj animal print 😘
Ništa bez tigra, u tenama je i na naočalama tak da no sikiriki.
Istina Ena Luka mi je tu odmah, taman da se štrukli malo ohlade 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
proud sad izljubi velikog decka kad dode vjerujem da su te emocije svladale kad si gledala 😙😙😙
ivy divna si mi i vec 33tt ajme 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji