Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2018. 10:04

Yvone

Malo jučer čitala po netu iskustva žena koje nisko nose. Da imaju ekspresne porode😀
    Bas me zanima😀😀

Ooo i mene😂😂, javim ti...ja nemogu niže nego je😂, baš sam se zezala s dokicom prošli pregled, reko ja se otvorim i beba je vani😂😂

19. Travanj 2018. 10:07

Yvone

Ena ma hoce ne brini. Vjerujem da ce ti biti taman oko 3 kg u to vrijeme, sto je super. A i 2600 je super težina. Neke bebe se s malo vise rode u terminu.

Moj dragi je rođen u 37om tjednu s 2400😍

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:08

Jučer otišla u Pepko da nađem nešto broja 50 jer mi govore da ce biti sitnija. Nemaju bas nešto 😟 Imaju veličinu 56 ali mi je to stvarno velik model. To s modelima me izluđuje. Neki 56 je veći od nekog 62. A htjela bi imati par komada manjih da beba ne pliva u odjeci ak ce bit tak sitna. U c&a  imaju male brojeva ali brate mili ne dam 100 kn za nešto sto ce možda nositi 😁 2 tjedna, i to ako. 

Mladamamica1911
    19. Travanj 2018. 10:09

evo nas u 31 tjednu 😁 +11 smo i dalje i drzimo se ☺

pharmamma
    19. Travanj 2018. 10:14

J@m@ i mladamamica divne busice ❤️❤️ 
    Inače, ja još čekam jer je moj dr danas u TA pa će prvo rješiti gužvu tamo,a tek onda sam ja na redu..nervoza prisutna i dalje, jedva čekam da mi vele kakva je situacija
    Ostalo nisam nis popamtila, nemojte zamjeriti 🙈

19. Travanj 2018. 10:15

Mladamamica1911

evo nas u 31 tjednu 😁 +11 smo i dalje i drzimo se ☺

Prekrasna ko i uvjek😍😍😍😍...jbt ti imaš bušicu s 31t ko ja sad s 34+ 😀😍, a ja sam.mislila da je moja velika😂🤣😘

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:16

Ena i mamica1985 laički sam tog mišljenja iako mi nitko stručan to nije spominjao. Sin je u 34 tj. Bio glavom u kanalu😀 I stvarno pa bio je porod brz- 6 sati od pucanja vodenjaka doma. Ekspresno otvaranje. 2.5 sata do punih 10 prstiju. Nemogu se žaliti na porod. Cca 2-2,5 sata pod dripom. Sam izletio, nisam tiskala. A sad mi cura jos puno niže nego on u 1 trudnoci. Teze hodam i saginjem se od početka. Bole prepone. Pa reko sam se nadam da cu stići do bolnice. 

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:18

Mladamamica lijepa kao i uvijek 😀

19. Travanj 2018. 10:18

Yvone

Jučer otišla u Pepko da nađem nešto broja 50 jer mi govore da ce biti sitnija. Nemaju bas nešto 😟 Imaju veličinu 56 ali mi je to stvarno velik model. To s modelima me izluđuje. Neki 56 je veći od nekog 62. A htjela bi imati par komada manjih da beba ne pliva u odjeci ak ce bit tak sitna. U c&a imaju male brojeva ali brate mili ne dam 100 kn za nešto sto ce možda nositi 😁 2 tjedna, i to ako.

Imam par komada iz pepca 56, al pošto ja te veličine neznam meni to sve djeluje sitno😂

• mandrina
    19. Travanj 2018. 10:24

Yvone

Jučer otišla u Pepko da nađem nešto broja 50 jer mi govore da ce biti sitnija. Nemaju bas nešto 😟 Imaju veličinu 56 ali mi je to stvarno velik model. To s modelima me izluđuje. Neki 56 je veći od nekog 62. A htjela bi imati par komada manjih da beba ne pliva u odjeci ak ce bit tak sitna. U c&a imaju male brojeva ali brate mili ne dam 100 kn za nešto sto ce možda nositi 😁 2 tjedna, i to ako.

Vidjela sam u kiku manjih veličina za bebe, ali i to može bit od dućana do dućana, a što se cijena tiče, po mojoj procjeni su oko 30% skuplji od pepca.
    Ako si u zg, pogledaj u nami na trgu ili kvatriću, ja sam jučer bila i rastopila se na one klasične bijele benkice što se vežu sa strane, ali su imali samo vel 50 i 62.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.