Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    19. Travanj 2018. 09:40

moram ozbiljno poradit na tome kad nesto zabranim sa se tog i drzim bez obzira kolliko sladak bio 😑

Yvone
    19. Travanj 2018. 09:44

Vidim bilo je živo na forumu. Od klope do hrkanja😁 Samo sam sve pozaboravljala od jučer 😬
    Jama slatko, lijepo zaokružen trbuščić 😀

19. Travanj 2018. 09:45

Yvone

Jutro!!! Sretno svima na pregledima!!! Ja svoj obavila jučer. Sve je ok. Zatvorena, samo je beba jako nisko. Mislila sam da mi neće htjet raditi uzv jer sam prije tjedan dana bila na 5D ali je. Beba ima 1 kg. Jel znate koliko cca beba dobiva po tjednu??? Malo mi je čudno da
    Bi dobila 200 gr u 6 dana. Inace je stalno manja za cca 1 tjedan.

Super za bebolina, nije niš čudno, bitno da dobiva😀, moj mali bebek je dobio 800g u 4 tjedna od pregleda do pregleda😂, a sad u 2 tjedna samo 300g...a to kaj je manja za tjedan ti se isto poravna, i moj bio za tjedan do dva manji pa je po zadnjem uzv za 5 dana veći😀, a nisu ni te mjere 100%točne...

19. Travanj 2018. 09:47

Mladamamica1911

moram ozbiljno poradit na tome kad nesto zabranim sa se tog i drzim bez obzira kolliko sladak bio 😑

I kod vas će dragi biti onaj strogi ko i kod mene😂😂, ja se izderala na peseka i poslje mi ne bilo tolko žao da sam mu se ispričala, a veli dragi ooo da, baš si autoritet, vidim.da ti odgojne mjere dobro idu😂😂

Tinchyca
    19. Travanj 2018. 09:51

Jama lijepa i okrugla bušica ko i uvijek! 😍 
    Pharmamama i Barbara nek se stanje što brže popravi i da ste što prije doma! 😘😘

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Yvone
    19. Travanj 2018. 09:52

Ena hvala😀 Ma znam da to nije točno, to je samo procjena. Ali bas sam se iznenadila. Znam da tek sada dobivaju na težini. Sin mi je uvije bio veći za tjedan. A u bolnici u TA mi s 38 tj rekli da ima 3800. Rodio se 38+4 s 3620. 

19. Travanj 2018. 09:55

Yvone

Ena hvala😀 Ma znam da to nije točno, to je samo procjena. Ali bas sam se iznenadila. Znam da tek sada dobivaju na težini. Sin mi je uvije bio veći za tjedan. A u bolnici u TA mi s 38 tj rekli da ima 3800. Rodio se 38+4 s 3620.

Ja se nadam da će sad moja mrvica doći do 3kg da zaokružimo😂😂 a mogao bi jer je sad bio 2611g, pregled je 30og, s 36t

Yvone
    19. Travanj 2018. 09:59

Malo jučer čitala po netu iskustva žena koje nisko nose. Da imaju ekspresne porode😀 
    Bas me zanima😀😀  

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:03

Ena ma hoce ne brini. Vjerujem da ce ti biti taman oko 3 kg u to vrijeme, sto je super. A i 2600 je super težina. Neke bebe se s malo vise rode u terminu.

mamica1985
    19. Travanj 2018. 10:04

Yvone

Malo jučer čitala po netu iskustva žena koje nisko nose. Da imaju ekspresne porode😀
    Bas me zanima😀😀

Jao, da bar. 😂😂😂 Prva mi je maltene do 3 dana pred porod bila pod cicama, jedva sam disala. A ova mala je sad tako nisko da imam osjecaj kad duze hodam da ce mi ispasti. 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.