Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima…😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu…❤️
Ako sam dosad uspjela odspavati sat vremena, to sam puno rekla..cura tolike hrče da ni čepići ne pomažu..tek sad vidim koliko sreće imam da dragi ne hrče..a ja mu prigovarala kad su ga sinusi mučili 🙈
Sretno svima s današnjim pregledima ☺️😘❤️
Jedanput sam na seminaru dijelila sobu s kolegicom koja je hrkala i kad je potrbuške! Prvu noć sam se tak zbudila i gledala što se događa, jel potres ili vlak, a na kraju moja krhka kolegica kraj mene. Njezin komentar sutradan je bio u stilu, a da, zaboravila sam ti reć da hrčem, moj muž zbog toga spava u drugoj sobi.
🙈😂
Jutro cure,čekamo lijepe vijesti mama koje miruju i vas koje imate pregled ulaskom u 31tt😊
Jutro cure sretno na pregledima ❤
Mene je danas moj "sinek" probudio u 20 do7 za pisanac i nisam mogla vise zaspat 😥
Sad se ušuljao malo na kauc kod mene kad je mm otišao radit (inace ucimo da vise ne smije na kauc ali ja nemam srca otjerat ga)
Jutro cure,čekamo lijepe vijesti mama koje miruju i vas koje imate pregled ulaskom u 31tt😊
Odkud je haljinica ili pidamica 😍😍😍😍😍
Jutroo i od nas :) mi smo u dnevnoj ☺️ I mjerimo seceric cijeli dan :) sretnooo svima 😍😍
J@m@ slatka spavačica i lijepa okrugla bušica😘😍😍.
Bojana sretno s šećerčićem😘
Ja sam odlučila u 6i nešto ustati kad je m otišao na posao, doručkovala, skuhala kavu i opet zaspala, probudio me refluks🤢 pa sam opet malo prošetala po stanu..
Pharmama da, frajerčić s puno kosice a kad ono rodim malog čelavca😂😂🤣.
Mladamamica pa ko bi ga mogao otjerati kak ljepo pajki😂.
Još sam sigurno htjela nešto napisati al previše je to informacija za moj mozak😂😂😂tak da nemojte zamjeriti, vjerojatno ću se kasnije sjetiti😘
jutro cure
svima koje danas imaju preglede sretno...😙😙😙
jama divna busica i cestitam za novi tjedan 😙😙😙😙bravo svim curama lijepo mi to guramo 💪💪
mladamamica ajmeeeee pa gle ti njega kak se zavukao muger mali slatki 😂😂😂
ja se odo polako spremati pa cu do grada,,moj prvorođenac je hvala Bogu dobro idemo za braceka kupiti podlogu za previjanje,kadicu i posteljinu....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutro cure
svima koje danas imaju preglede sretno…😙😙😙
jama divna busica i cestitam za novi tjedan 😙😙😙😙bravo svim curama lijepo mi to guramo 💪💪
mladamamica ajmeeeee pa gle ti njega kak se zavukao muger mali slatki 😂😂😂
ja se odo polako spremati pa cu do grada,,moj prvorođenac je hvala Bogu dobro idemo za braceka kupiti podlogu za previjanje,kadicu i posteljinu….
Super za malenog da je dobro😘😘, blago vama, ja iz svog sela nemogu..dođi po mene, i ja bi u shoping, baš sam napisala m da kupi onaj tekući Ariel beby da krenem prati dok mi se doktorica ne predomisli.pa veli da nesmijem😂😂
Jutro!!! Sretno svima na pregledima!!! Ja svoj obavila jučer. Sve je ok. Zatvorena, samo je beba jako nisko. Mislila sam da mi neće htjet raditi uzv jer sam prije tjedan dana bila na 5D ali je. Beba ima 1 kg. Jel znate koliko cca beba dobiva po tjednu??? Malo mi je čudno da
Bi dobila 200 gr u 6 dana. Inace je stalno manja za cca 1 tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji