pharma nazoves i narucis si dostavu u bolnicu 😉
ja maloprije pekla pomfri,uh al mogla bih i dva tri komsda pizze 😆😆😆
😂😂na kraju dragi i ja zaključili da jedemo onaj grah od jučerašnjeg ručka pošto se prijetio kak će 3 tanjura pojest još danas😂😂
ohooo grah za veceru bit ce veselo nocas 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂🤣🤣otvoren prozor, sreća pa nisu više hladne noći🤣🤣
Iako dok čekam njega da se istušira pa da idemo jesti možda i odustanem, ubi me žgaravica🤢😱
i jesi odustala ili prozor sirom otvorila? 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
pharma nazoves i narucis si dostavu u bolnicu 😉
ja maloprije pekla pomfri,uh al mogla bih i dva tri komsda pizze 😆😆😆
😂😂na kraju dragi i ja zaključili da jedemo onaj grah od jučerašnjeg ručka pošto se prijetio kak će 3 tanjura pojest još danas😂😂
ohooo grah za veceru bit ce veselo nocas 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂🤣🤣otvoren prozor, sreća pa nisu više hladne noći🤣🤣
Iako dok čekam njega da se istušira pa da idemo jesti možda i odustanem, ubi me žgaravica🤢😱
i jesi odustala ili prozor sirom otvorila? 😂😂😂😂😂😂😂
Joj draga, opsovala sam sve živo i neživo i večerala sodu😑 dok se dragi davio u grahu a meni sline curile...ipak će bit prozor otvoren i on do prozora🤣
Dođem vas čitati i ogladnim. Sve bih od gore nabrojanog i pizzu i megić i čips u grah.
Danas sam nakon ručka smazala 1/3 teglice linolade 😌. Kad sutra stanem na vagu kod doktora tak bu me špotal 😂. Ja ću ko Ena reć nisam ja bebo je 😂.
Sretno svima sutra pogotovo Pharma i držimo fige da je bena dobila dosta grama i da lijek djeluje!
Franova nadam se da će mališa noćas spavati bez temp i da ćeš ti proći bez kontrakcija 💕
Ja idem sanjati papicu.
Laku noć klokani
😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dođem vas čitati i ogladnim. Sve bih od gore nabrojanog i pizzu i megić i čips u grah.
Danas sam nakon ručka smazala 1/3 teglice linolade 😌. Kad sutra stanem na vagu kod doktora tak bu me špotal 😂. Ja ću ko Ena reć nisam ja bebo je 😂.
Sretno svima sutra pogotovo Pharma i držimo fige da je bena dobila dosta grama i da lijek djeluje!
Franova nadam se da će mališa noćas spavati bez temp i da ćeš ti proći bez kontrakcija 💕
Ja idem sanjati papicu.
Laku noć klokani
😴😴😴😴
Sretno sutra na pregledu, aj ti popapaj nešto pa odi sanjat klokane😂😂..tako je, bebo se udebljao jer je stalno htio papati, a nemožeš djetetu uskratiti😉😘. Laku noć😘🤗
Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..
I ja cu njihova. Javi kad ti stignu kakva su. Uzela je jedna moja poznanica slicna i mrak su izgledala.
Pharma sretno sutra i nadam se da ides doma cuvati 😘 ako ce koja u petak ujutro na sajam vidimo se 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Pharma i Ivy sretno sutra objema!
Ja sam se tako prejela, da mi se ne zivi 😂😂😂😂
Toliko mi je tesko sad, uzas, sve mi u grlu stoji, nocas mi refluks ne gine. Fuj!
Al ovaj Big Mac sa spekom mi je vrh 😍😍😍 ljubav na prvi griz hahahaha
Najbolje da idem pokusat spavat uh

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Barbara i pharmamma sretno sutra,da nam javite pozitivne vijesti i puste vas doma🙏☺ laku noc😴😴
Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima...😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu...❤️
Ako sam dosad uspjela odspavati sat vremena, to sam puno rekla..cura tolike hrče da ni čepići ne pomažu..tek sad vidim koliko sreće imam da dragi ne hrče..a ja mu prigovarala kad su ga sinusi mučili 🙈
Sretno svima s današnjim pregledima ☺️😘❤️

Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima…😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu…❤️
Ako sam dosad uspjela odspavati sat vremena, to sam puno rekla..cura tolike hrče da ni čepići ne pomažu..tek sad vidim koliko sreće imam da dragi ne hrče..a ja mu prigovarala kad su ga sinusi mučili 🙈
Sretno svima s današnjim pregledima ☺️😘❤️
Draga Pharma, bolnica sigurno nije mjesto gdje cemo se naspavati😩 ja imam 2 cimke i sva sreca ne hrcu, ali zato sestra uleti s tlakomjerom i toplomjerima u 5:20, doslovno ne znam gdje sam kad udje.
Zelim ti danas najvise srece na svijetu da te puste i da uzivas kod kuce😘

Dobro jutro😘. Sretno curke na pregledima danas i vama u bolnici da je sve ok i puste vas doma😀😍😘.
Eto ja se i budim s žgaravicom, što znači da ni nije od hrane🤔😱 kad sam natašte...
Uživajte u danu. 😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji