Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    18. Travanj 2018. 23:20

Teic

Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..

I ja cu njihova. Javi kad ti stignu kakva su. Uzela je jedna moja poznanica slicna i mrak su izgledala.
    Pharma sretno sutra i nadam se da ides doma cuvati 😘 ako ce koja u petak ujutro na sajam vidimo se 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

18. Travanj 2018. 23:25

Pharma i Ivy sretno sutra objema!
    Ja sam se tako prejela,  da mi se ne zivi 😂😂😂😂
    Toliko mi je tesko sad,  uzas,  sve mi u grlu stoji,  nocas mi refluks ne gine. Fuj!
    Al ovaj Big Mac sa spekom mi je vrh 😍😍😍 ljubav na prvi griz hahahaha
    Najbolje da idem pokusat spavat uh 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    18. Travanj 2018. 23:30

Barbara i pharmamma sretno sutra,da nam javite pozitivne vijesti i puste vas doma🙏☺ laku noc😴😴

pharmamma
    19. Travanj 2018. 04:33

Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima...😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu...❤️ 
    Ako sam dosad uspjela odspavati sat vremena, to sam puno rekla..cura tolike hrče da ni čepići ne pomažu..tek sad vidim koliko sreće imam da dragi ne hrče..a ja mu prigovarala kad su ga sinusi mučili 🙈
    Sretno svima s današnjim pregledima ☺️😘❤️

• Mia789
    19. Travanj 2018. 06:04

pharmamma

Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima…😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu…❤️
    Ako sam dosad uspjela odspavati sat vremena, to sam puno rekla..cura tolike hrče da ni čepići ne pomažu..tek sad vidim koliko sreće imam da dragi ne hrče..a ja mu prigovarala kad su ga sinusi mučili 🙈

Draga Pharma, bolnica sigurno nije mjesto gdje cemo se naspavati😩 ja imam 2 cimke i sva sreca ne hrcu, ali zato sestra uleti s tlakomjerom i toplomjerima u 5:20, doslovno ne znam gdje sam kad udje. 
    Zelim ti danas najvise srece na svijetu da te puste i da uzivas kod kuce😘

19. Travanj 2018. 06:06

Dobro jutro😘. Sretno curke na pregledima danas i vama u bolnici da je sve ok i puste vas doma😀😍😘.
    Eto ja se i budim s žgaravicom, što znači da ni nije od hrane🤔😱 kad sam natašte...
    Uživajte u danu. 😘

pharmamma
    19. Travanj 2018. 06:42

Ena31

Dobro jutro😘. Sretno curke na pregledima danas i vama u bolnici da je sve ok i puste vas doma😀😍😘.
    Eto ja se i budim s žgaravicom, što znači da ni nije od hrane🤔😱 kad sam natašte…
    Uživajte u danu. 😘

To tvoj frajerčić vjerojatno pritišće želudac i eto refluksa 😕 bit će tu kosice kad se rodi 😂😂😂
    Otkad ležim,počela je i mene svakodnevno mučiti,al zasad krene tek oko 4-5 popodne

mamica1985
    19. Travanj 2018. 07:31

Sretno curke danas na pregledima!!! 😁
    Ja sam bas bila na dijeti zadnjih njesec dana jer sam se prepala oggt rezultata testa, tako da sam u mjesec dana dobila 0.4kg 👌 u to ime sam jucer pojela od 9h do 15h vrecicu cipsa, 2 snite kruha s nutellom, 2 snite kruha s margom i marmeladom, salamu, rucak s tijestom 😂😂😂 oko 17h mi je bilo muka da sam se ispovracala od tezine u zeludcu. Danas sam ooet ba dijetnom rezimu jer me salje doktor opet na ogtt za mjesec dana.
    Lijepi dan vam zelim, ja se danas nakon dorucka bacam na prebiranje robice od starije curke da vidim kaj je za otpis, a kaj se moze iskoristiti.

• mandrina
    19. Travanj 2018. 07:40

Dobro jutro cure, nadam se da ste imale mirnu noć i da ste sve super jutros.
    Ja sam jučer bila kao mamurna cijeli dan, bolila glava, pola stvari nisam kužila što mi se govori, ii onda sam takva išla do grada na kavu, kao da se razbistrim, a na kraju došla doma i prespavala ostatak dana. A moja balerina u trbuhu je cijeli dan uvježbavala novu koreografiju.
    Danas skoro pa normalna planiram otići do posla završit neke stvari, čisto da više ne moram ić tamo ako ne želim.
    Nadam se da su vama po bolnicamadanašnji nalazi savršeni, a vi žderačice da ste imale mirnu noć. E da, i da se onaj malac s temperaturom jutros probudio veseo i osmjehom kao da mu niš nije bilo zadnja 2 dana.

• mandrina
    19. Travanj 2018. 07:51

pharmamma

Hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima…😘😘😘 meni je sad najbitnije da vele da mrvica raste pa makar morala i ostati tu..sve za tu malu lopticu…❤️

Jedanput sam na seminaru dijelila sobu s kolegicom koja je hrkala i kad je potrbuške! Prvu noć sam se tak zbudila i gledala što se događa, jel potres ili vlak, a na kraju moja krhka kolegica kraj mene. Njezin komentar sutradan je bio u stilu, a da, zaboravila sam ti reć da hrčem, moj muž zbog toga spava u drugoj sobi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.