Enaaaa sad bi ja taj cips, a nemam taj, imam iz kauflanda!
Gdje je ovi moj s tim megicem, nabit cu ga 😂😂😂😂😂
Dođi meni, podjelit ćemo😘
Vecer
Kod mene je danas pizza bila za rucak, a sad sam za veceru skuhala puding od jagoda
Sinoc mi se ono smirilo, danas me muci suhi čaj pa sam u ljekarni uzela sljezov caj jel jedino to u trudnoći mogu

Vecer
Kod mene je danas pizza bila za rucak, a sad sam za veceru skuhala puding od jagoda
Sinoc mi se ono smirilo, danas me muci suhi čaj pa sam u ljekarni uzela sljezov caj jel jedino to u trudnoći mogu
Ja sam popodne kuhala puding od jagoda😂, i nije mi bio fini pa sam stavila čokoladni namaz unutra😂😂, nema do čokolade😀...nadam se da će ti brzo biti bolje😘
Znaci kao i sve lezalice mrdam po netu, citam forum..
Posjetim svoju staru temu - Tko planira..i vidim koliko je vec stranica u nastavku teme napisano, a mi komentirale nasu 1000.
Hocu reci kako nam stvarno nis ne bi trebalo bit strasno podnjet do upoznavanja sa nasim smotuljcima. Prvu SEBE prozivam, a bila sam mjesecima na toj temi!
Valjda mi pukla krv u mozak dobila sam kompresijske carape 😂 i malo malo cujem onaj vristavi plac bas malih bebica, ali salu na stranu - koje smo mi sretnice Suborke moje duple (i troduple)
E sad u to ime zdeeeeeeranje! 🍔🍿🍦🍨🍛🍰🍧

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Vecer
Ja sam popodne kuhala puding od jagoda😂, i nije mi bio fini pa sam stavila čokoladni namaz unutra😂😂, nema do čokolade😀…nadam se da će ti brzo biti bolje😘
Hvala nadam se i ja, ovaj kasalj je bas naporan
Meni je puding bio ok, iako su mi draze jagode i šlag 😋

pharma nazoves i narucis si dostavu u bolnicu 😉
ja maloprije pekla pomfri,uh al mogla bih i dva tri komsda pizze 😆😆😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😂😂na kraju dragi i ja zaključili da jedemo onaj grah od jučerašnjeg ručka pošto se prijetio kak će 3 tanjura pojest još danas😂😂
😂😂na kraju dragi i ja zaključili da jedemo onaj grah od jučerašnjeg ručka pošto se prijetio kak će 3 tanjura pojest još danas😂😂
ohooo grah za veceru bit ce veselo nocas 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😂😂🤣🤣otvoren prozor, sreća pa nisu više hladne noći🤣🤣
😂😂🤣🤣otvoren prozor, sreća pa nisu više hladne noći🤣🤣
Iako dok čekam njega da se istušira pa da idemo jesti možda i odustanem, ubi me žgaravica🤢😱
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji