Nemojte mi spominjati hranu,i ja danas gladna ko vuk cijeli dan..a večera bila prije 2 sata 😭😭 sad bi i ja pizzu iz oro gora..ma zapravo može i megic
Žicaj sestre da ti odu dole kupit nekaj 😂😂, nezz do kad radi kiosk onaj dole s klopom, ima i hambije ak se ne varam😀
Danas je neki gladni dan 😂😂😂😂😂
Pokusavam pobrojat kaj sam sve pojela dans, sve mi neugodno hahahaha puno za rec a kamoli za pojest!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mame sve koje ste u bolnici i mirovanju drzim fige da sve prođe ok. Pročitala sam nekoliko zadnjih postova i vidim nazalost da vas ima dosta :( nadam se da ce sve proći ok! 🙏🙏 Ne znam dal je bilo razgovora o tome ali ja sam bas isla bacit oko za učlanjenje u dm baby bonus i vidim da su to ukinuli sad a kuma mi rodila prije dva mjeseca i bas su imali super pogodnost za kupnju. Zna netko više o tome? Ili sam ja nešto krivo pročitala i zaključila
💙Bartol💙
Nemojte mi spominjati hranu,i ja danas gladna ko vuk cijeli dan..a večera bila prije 2 sata 😭😭 sad bi i ja pizzu iz oro gora..ma zapravo može i megic
Žicaj sestre da ti odu dole kupit nekaj 😂😂, nezz do kad radi kiosk onaj dole s klopom, ima i hambije ak se ne varam😀
Ma imam ja cijelu zalihu u ormariću,ali mi se nis od tog ne jede 🙈tj,pojedem ali mi samo nekaj fali
Enaaaa sad bi ja taj cips, a nemam taj, imam iz kauflanda!
Gdje je ovi moj s tim megicem, nabit cu ga 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Enaaaa sad bi ja taj cips, a nemam taj, imam iz kauflanda!
Gdje je ovi moj s tim megicem, nabit cu ga 😂😂😂😂😂
Dođi meni, podjelit ćemo😘
Vecer
Kod mene je danas pizza bila za rucak, a sad sam za veceru skuhala puding od jagoda
Sinoc mi se ono smirilo, danas me muci suhi čaj pa sam u ljekarni uzela sljezov caj jel jedino to u trudnoći mogu
Vecer
Kod mene je danas pizza bila za rucak, a sad sam za veceru skuhala puding od jagoda
Sinoc mi se ono smirilo, danas me muci suhi čaj pa sam u ljekarni uzela sljezov caj jel jedino to u trudnoći mogu
Ja sam popodne kuhala puding od jagoda😂, i nije mi bio fini pa sam stavila čokoladni namaz unutra😂😂, nema do čokolade😀...nadam se da će ti brzo biti bolje😘
Znaci kao i sve lezalice mrdam po netu, citam forum..
Posjetim svoju staru temu - Tko planira..i vidim koliko je vec stranica u nastavku teme napisano, a mi komentirale nasu 1000.
Hocu reci kako nam stvarno nis ne bi trebalo bit strasno podnjet do upoznavanja sa nasim smotuljcima. Prvu SEBE prozivam, a bila sam mjesecima na toj temi!
Valjda mi pukla krv u mozak dobila sam kompresijske carape 😂 i malo malo cujem onaj vristavi plac bas malih bebica, ali salu na stranu - koje smo mi sretnice Suborke moje duple (i troduple)
E sad u to ime zdeeeeeeranje! 🍔🍿🍦🍨🍛🍰🍧
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji