Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2018. 18:22

Franova nadam se da nece vise imati temp. I te kontrakcije su takvo zlo,  ne znas jel rade stetu ili ne,  uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Travanj 2018. 18:31

franovamamita

ena ma oko toga brinem jer nisam pregledana otkad imam toliko kontrakcija tek ce me gledat 07.05. boze koliko je lijepo biti trudna toliko strahova iz dana u dan…ali treba biti pozitivan…😙😙😙😙

Tek tad? Ujbmu..a da nazoveš i pitaš da te naruči prije?ma bit će ok, mora😘, tako je, pozitiva😘

pharmamma
    18. Travanj 2018. 18:52

Uff franova,to je bas daleko...😕 vjerujem da ti nije svejedno..nadam se da ipak ne rade štetu..ali ako ovako nastave,možda ne bi bilo loše da nazoveš gin ranije

franovamamita
    18. Travanj 2018. 19:26

hvala cure 😙😙😙 a sigurno cu otici ranije ako mi se onako zareda...i damas da mi je bilo otisla bih ali hvala Bogu nije...
    proud kako tvoje kontrakcije danas?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Travanj 2018. 19:33

Glaaaaadddd me teška snašla, jabuke ne pomažu😂😂...jede mi se pizza😂🤣🤣..onak s puuunooo siirraaa...mmmm...kako zavidim vama kaj niste u nekom selu, pizza na svakom čošku😂, ja da i naručim tipa iz Oro Goro ak je koja čula za tu pizeriju, nebude znao naći di sam, nema šanse😂😂

18. Travanj 2018. 19:37

Franova,  danas mi je standardno,  zareda se par gadnih,  pa stanu,  pa opet i tak,  ali nije da bi dizala paniku,  ovo su mi one normalne 😂😂😂😂

Ena ja sam danas brutalno gladna,  samo gledam sta da jos pojedem,  sad cekam muza,  isao je kod zubara,  pa ce nam usput donijet Megic za veceru,  na sam spomen sam tooooliko gladna da ne mogu cekat vise 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    18. Travanj 2018. 19:38

Jooj obožavam pizzu iz Oro Goro. Baš rekla mužu da bi mogli u subotu nakon west gate-a tam na pizzu. 😋

💙30.06.2018 💙 Noa💙

18. Travanj 2018. 19:43

ProudMomy

Franova, danas mi je standardno, zareda se par gadnih, pa stanu, pa opet i tak, ali nije da bi dizala paniku, ovo su mi one normalne 😂😂😂😂

Ena ja sam danas brutalno gladna, samo gledam sta da jos pojedem, sad cekam muza, isao je kod zubara, pa ce nam usput donijet Megic za veceru, na sam spomen sam tooooliko gladna da ne mogu cekat vise 😂😂😂😂

😣😣😣uf..megić😋😋😋😋, to mi je bolna točka a nemoguća misija..morat ću sendvič, bljak🤣🤣

18. Travanj 2018. 19:45

Tinchyca

Jooj obožavam pizzu iz Oro Goro. Baš rekla mužu da bi mogli u subotu nakon west gate-a tam na pizzu. 😋

A ne, ak sam u West Gateu, onda papam hambi u Meat and Eat-u i surf and fries krumpiriće😂😂😋😋, kak sam 2god radila u west gateu skroz sam se navukla na njihovu klopu😀

pharmamma
    18. Travanj 2018. 19:47

Nemojte mi spominjati hranu,i ja danas gladna ko vuk cijeli dan..a večera bila prije 2 sata 😭😭 sad bi i ja pizzu iz oro gora..ma zapravo može i megic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.