Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    18. Travanj 2018. 16:12

Probudim se,idem provjeriti klokanicu i imam se čemu nasmijati 😂😂😂 kak se uvijek nađe netko s “pametnim” komentarom ko ne odustaje koliko god mu se lijepo objasni hahahah
    Ena najsigurnije ti je da nazoveš pa pitaš..ali mislim da nema naručivanja,da samo dođeš..naravno,pripremi se na čekanje jer zna biti gužve il se dr zadrže na odjelu pa kasne u TA 

18. Travanj 2018. 16:13

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Namjerno ignoriram West Gate i sajam, jer ja naravno ne idem hahahahah

Neće ni meni dragi dat sigurno, s pravom, moramo još ta 3 tjedna bit strpljive..jučer me opominjao svako malo da legnem, i malo sam suđe spremila, sitno po stanu a on umjesto da veli da je napokon čisto veli jesam ja tebi reko da ne pretjeruješ?? I mama će mi izglačati veš za posel😱😱

Tocno znam kak ti je. Moj ak vidi da sam se digla a ne idem na wc, odmah skace kam idem i da ce mi to oduzet od tusiranja 😂😂😂😂
    Rekoh di ces mi od toga skidat tak i tak mi dali 5 minuta dnevno hahahahah.
    Znam da se moramo jos malo strpit, al sad vec stvarno crve u guzici imam 😂

Šta su još 3 naspram 24😘😘😘😘, možeš ti to 🤗🤗…nekak se bojim te TA, neznam kaj očekivati, navikla sam na svoju ginićku..s 36t još idem k njoj i onda tamo..jel se naručuje ili kak to ide?

A gle tamo se moras pomirit s tim da je sve ko na traci… Ako imas pitanja, pipremi se i resetaj. A narucivanje ovisi o bolnici. Ja sam na Merkuru samo dosla, nisam se narucivala, a sad se u Petrovoj narucujem. Tak da vidi kak je kod tebe.

Pitat ću svoju doktoricu sad kad idem 30og još sve kaj me zanima, pa i dal se tamo moram naručiti😊

ivymicek
    18. Travanj 2018. 16:24

A jeste se raspisale 😂.
    Varbara odlično za nalaz ali i za uživanje u sobi 😌.
    Nije dugo bilo neke pametnjakovičke i već mi se dugo niste uzrujale 😂 a i mene nasmijale 😂..
    Netko je izabrao kolica i skroz su mi super.
    Netko je bio na pregledu i jako sam happy kaj je sve dobro. Nemojte se ljutiti što ne znam tko je što jer ste puno pisale.
    Što se tiče čepića ja sam ih imala i nakon poroda jer je toliko glasno bilo a ja ne mogu drukčije zasoati.
    Franova kako je kikach? Pala temp?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    18. Travanj 2018. 17:21

ivymicek

ej draga opet mu skocila dala mu sirup prije sat vremena...nadam se da ce brzo proci...bas me nekako strah toga ali kao normalno je dan dva tri,sutrs ak ce kuriti zvat cu doktoricu...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Travanj 2018. 17:38

franovamamita

ivymicek

ej draga opet mu skocila dala mu sirup prije sat vremena…nadam se da ce brzo proci…bas me nekako strah toga ali kao normalno je dan dva tri,sutrs ak ce kuriti zvat cu doktoricu…

A mišić maleni, nadam se da će mu ubrzo proći temperaturica😘. Ti si dobro? Kontrakcije miruju?

franovamamita
    18. Travanj 2018. 17:41

ena hvala ti 😙😙 e za danas kontrakcije ok svega par puta....sinoc bozd dragi kao nikada do sada nisam smjela ni brojati...😯 nadam se da ce biti malo bar mir

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Travanj 2018. 17:47

franovamamita

ena hvala ti 😙😙 e za danas kontrakcije ok svega par puta….sinoc bozd dragi kao nikada do sada nisam smjela ni brojati…😯 nadam se da ce biti malo bar mir

Užas...ajde nek miruju idućih 11 tjedana😂😂😘😍🤗

franovamamita
    18. Travanj 2018. 17:56

ma draga da mi se dokopati sigurnijih tjedana i ja zadovoljna,manje bih me bilo strah onda lakse se dise ovo je igra zivaca...

18. Travanj 2018. 17:58

franovamamita

ma draga da mi se dokopati sigurnijih tjedana i ja zadovoljna,manje bih me bilo strah onda lakse se dise ovo je igra zivaca…

Vjerujem ti..ma budeš, bit će to sve super😘, nek si ti ljepo ok cerviksa i zatvorena😘

franovamamita
    18. Travanj 2018. 18:12

ena ma oko toga brinem jer nisam pregledana otkad imam toliko kontrakcija tek ce me gledat 07.05. boze koliko je lijepo biti trudna toliko strahova iz dana u dan...ali treba biti pozitivan...😙😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.