Ena, napravi si one dzepice kak ima Tomo iz Big Brothera na pidzami onoj hajahaha
ahahahahahahahahahahahaha dobra je ona rupa mu i na guzici kad ti ujutro dode vizita a moras ulozak pokazivati ahahaahahahahahhahaah😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
Nije ni svjestan da je izumio savrsenu pidjamu svake rodilje 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ja odspavala fino i sad opet lagano u carstvo snova. Bas me prehitava nes danas, samo spavam 😊
Zelim i vama ugodnu noc, da se i vi i vase bebice uspijete fino napavat.
🌃😴
Jutro klokanice moje 😘😘 nadam se da ste se lijepo naspavale i da nije bilo nikakvih tegoba 😘
Jutro klokanice😀😘. Lijepu nedjelju da vam i nam prvo zaželim.
Franovamamita i Proudy, ne gledam Bb al si mogu zamisliti kak to izgleda😂😂, lako vama iz mene bedaka raditi😂😘.
Prvo samostalno pikanje odrađeno ☺️☺️ nije uopće strašno 👍🏻
Bravo draga, ma jesam ti rekla da si već velka cura i da ti to možeš😍😘🤗
Prvo samostalno pikanje odrađeno ☺️☺️ nije uopće strašno 👍🏻
Bravo draga, ma jesam ti rekla da si već velka cura i da ti to možeš😍😘🤗
😘😘😘
jutro
isla oko 7 pipi i bilo mi prerano jos ustati i spavala do sad 😆
pharm bravo draga 😙😙😙😙
ena probat cu naci sliku 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Pharma bravo! 😘
Ena to moras vidjeti hahahahaha
Kakvo je ovo danas vrijeme, hoce kisa ili nece? Da stavljamo ves van ili kaj? Valjda nece! Ak mi rokne kad odu decki nekud, ja to ne mogu unijeti unutra 😂😂😂
Kak ste mi vi danas?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Pharma bravo! 😘
Ena to moras vidjeti hahahahaha
Kakvo je ovo danas vrijeme, hoce kisa ili nece? Da stavljamo ves van ili kaj? Valjda nece! Ak mi rokne kad odu decki nekud, ja to ne mogu unijeti unutra 😂😂😂
Kak ste mi vi danas?
😂😘 ok sam zasad, pila kavu, papala, s guštom smazala i jabuku(davim se u njima danima već), m otišao na svoju nedjeljnu kavicu, vraća se cca oko 13h na ručak(patka se peče, nevolim nikako), ići će sa sekom u west gate pošto jučer nisu ništa kupili, a mene za to vrijeme ostaviti kod mame(bez brige i tamo ležim a do nje je 15min autom),naručila sam m 2 spavačice iz Pepca... jaako se veselim sutrašnjem pregledu a i činjenici da sam sutra pa makar po uzv 35tjedana(po zm je 33+6)😀..da..i kod nas vrijeme bi nebi kiša...
Sortiraj odgovore
Najstariji