Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 22:11

franovamamita

ProudMomy

Ena, napravi si one dzepice kak ima Tomo iz Big Brothera na pidzami onoj hajahaha

ahahahahahahahahahahahaha dobra je ona rupa mu i na guzici kad ti ujutro dode vizita a moras ulozak pokazivati ahahaahahahahahhahaah😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Nije ni svjestan da je izumio savrsenu pidjamu svake rodilje 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MaliJelen
    14. Travanj 2018. 23:22

Evo ja odspavala fino i sad opet lagano u carstvo snova. Bas me prehitava nes danas, samo spavam 😊
    Zelim i vama ugodnu noc, da se i vi i vase bebice uspijete fino napavat.
    🌃😴

pharmamma
    15. Travanj 2018. 07:20

Jutro klokanice moje 😘😘 nadam se da ste se lijepo naspavale i da nije bilo nikakvih tegoba 😘

15. Travanj 2018. 08:56

Jutro klokanice😀😘. Lijepu nedjelju da vam i nam prvo zaželim. 
    Franovamamita i Proudy, ne gledam Bb al si mogu zamisliti kak to izgleda😂😂, lako vama iz mene bedaka raditi😂😘.

pharmamma
    15. Travanj 2018. 09:11

Prvo samostalno pikanje odrađeno ☺️☺️ nije uopće strašno 👍🏻

15. Travanj 2018. 09:13

pharmamma

Bravo draga, ma jesam ti rekla da si već velka cura i da ti to možeš😍😘🤗

pharmamma
    15. Travanj 2018. 09:17

Ena31

pharmamma

Bravo draga, ma jesam ti rekla da si već velka cura i da ti to možeš😍😘🤗

😘😘😘

franovamamita
    15. Travanj 2018. 10:07

jutro
    isla oko 7 pipi i bilo mi prerano jos ustati i spavala do sad 😆
    pharm bravo draga 😙😙😙😙
    ena probat cu naci sliku 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Travanj 2018. 10:15

Jutro!
    Pharma bravo! 😘
    Ena to moras vidjeti hahahahaha
    Kakvo je ovo danas vrijeme,  hoce kisa ili nece? Da stavljamo ves van ili kaj? Valjda nece! Ak mi rokne kad odu decki nekud,  ja to ne mogu unijeti unutra 😂😂😂
    Kak ste mi vi danas?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Travanj 2018. 10:25

ProudMomy

Jutro!
    Pharma bravo! 😘
    Ena to moras vidjeti hahahahaha
    Kakvo je ovo danas vrijeme, hoce kisa ili nece? Da stavljamo ves van ili kaj? Valjda nece! Ak mi rokne kad odu decki nekud, ja to ne mogu unijeti unutra 😂😂😂
    Kak ste mi vi danas?

😂😘 ok sam zasad, pila kavu, papala, s guštom smazala i jabuku(davim se u njima danima već), m otišao na svoju nedjeljnu kavicu, vraća se cca oko 13h na ručak(patka se peče, nevolim nikako), ići će sa sekom u west gate pošto jučer nisu ništa kupili, a mene za to vrijeme ostaviti kod mame(bez brige i tamo ležim a do nje je 15min autom),naručila sam m 2 spavačice iz Pepca... jaako se veselim sutrašnjem pregledu a i činjenici da sam sutra pa makar po uzv 35tjedana(po zm je 33+6)😀..da..i kod nas vrijeme bi nebi kiša...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.