Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    15. Travanj 2018. 12:15

ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Travanj 2018. 12:17

franovamamita

ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗
    E da, iz one spavaćice ipak mogu sisu izvaditi bez pol frke😂😂🤣🤣🤣🤣

Pahuljica
    15. Travanj 2018. 12:20

E da i vidjela sam neciju 4d slicicu bebice tako me dirnula, stvarno je divna. Ja idem kod "obicnog" ginekologa i okej mi je, brine se o svemu, ali nije bas pricljiv nego ga sve treba pitati, on kaze sam kaj treba napravit, a ne i zasto. Jedino sto mi nikad nije isprintao niti jednu fotkicu😢 sto me malo rastuzi jer mi je prva trudnoca i ono bar da imam neku uspomenu na trudnocu, kad smo bili u ranoj t na pregledu jednom je zamrznuo ekran da slikamo mobitelom, tad je beba bila jos ko mali grahic haha pa sad sam razmisljala da odem privatno no do sad sam vec bila na poprilicnom broju pregleda zbog nekih  komplikacija i sad kad je stanje okej ne znam dal bi isla na dodatno "cackanje" samo da imam koju slikicu🤔

💙 A.L.

Marijaa30
    15. Travanj 2018. 12:20

Franova, da to sam vidla... al te bi mu možda kupila, točno si ga mogu već sad zamisliti, mislim bebicu u tim hlačama :)
    Ena, sretno sutra na pregledu, vjerujem da jedva čekaš da vidiš bebicu :) ja do petka moram čekati!
    nama je danas po mengi točno 5.mjeseci! sad ću vidjeti odgovara li opet, na početku je bil za tjedan manji, prošli put se podudarao s datumom, nadam se da će i sad! :)

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    15. Travanj 2018. 12:22

Pahuljica

E da i vidjela sam neciju 4d slicicu bebice tako me dirnula, stvarno je divna. Ja idem kod "obicnog" ginekologa i okej mi je, brine se o svemu, ali nije bas pricljiv nego ga sve treba pitati, on kaze sam kaj treba napravit, a ne i zasto. Jedino sto mi nikad nije isprintao niti jednu fotkicu😢 sto me malo rastuzi jer mi je prva trudnoca i ono bar da imam neku uspomenu na trudnocu, kad smo bili u ranoj t na pregledu jednom je zamrznuo ekran da slikamo mobitelom, tad je beba bila jos ko mali grahic haha pa sad sam razmisljala da odem privatno no do sad sam vec bila na poprilicnom broju pregleda zbog nekih komplikacija i sad kad je stanje okej ne znam dal bi isla na dodatno "cackanje" samo da imam koju slikicu🤔

Ej, još par tjedana i imat ćeš bebicu u rukama.... a za drugu trudnoću probaj promijeniti doktora :P :)
    meni su najdraže slikice, onda kad me uhvati, uzmem slikice i gledam....

26.8. Ivan 💙💙

15. Travanj 2018. 12:25

macica29

Franova, da to sam vidla… al te bi mu možda kupila, točno si ga mogu već sad zamisliti, mislim bebicu u tim hlačama :)
    Ena, sretno sutra na pregledu, vjerujem da jedva čekaš da vidiš bebicu :) ja do petka moram čekati!
    nama je danas po mengi točno 5.mjeseci! sad ću vidjeti odgovara li opet, na početku je bil za tjedan manji, prošli put se podudarao s datumom, nadam se da će i sad! :)

Hvala😘, imoj je bil za tjedan do dva manji, pa se svaki put porihtaval, sad je na kraju za 8dana veći po uzv nego po zm, tak da to nema veze dok god se vidi napredak tj rast😀

Marijaa30
    15. Travanj 2018. 12:32

e da, htjela sam pitati... danas sam primjetila da su mi gaćice dosta mokre, a ne osjećam da mi curi kaj.... iscjedak imam svaki dan bijeli, al mi se čini da je sad dosto mokro. ništ me ne boli, sve je ok.

26.8. Ivan 💙💙

15. Travanj 2018. 12:36

macica29

e da, htjela sam pitati… danas sam primjetila da su mi gaćice dosta mokre, a ne osjećam da mi curi kaj…. iscjedak imam svaki dan bijeli, al mi se čini da je sad dosto mokro. ništ me ne boli, sve je ok.

To je normalno, bjelkasti iscjedak, bez boje i mirisa, nekad i obilniji, čak je i ok znak..češće mijenjati dnevne uloške ili ak ih ne podnodiš ko ja onda se opskrbi s puno gaćica😂😂

15. Travanj 2018. 12:39

Ena jos malo i imas dejt sa bebonjom 😁
    Slozit cu se s Franovom H&M je definitivno preskup kad du bebice u pitanju,  jer morate imat na umu da cete jednu stvar obuci,  i dok ju operete,  speglate i opet dodje na red za obuci,  dijete ce to najvjerojatnije vec prerasti. Desilo mi se to x puta. Pa slobodno jeftinije krpice kupujte 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    15. Travanj 2018. 12:39

mijenjam više puta dnevno :) uloške ne volim :P
    ma čudno mi je to bilo jer mi je baš mokro, nije tak bilo do sad. joooj, jedva čekam petak, samo da mi veli da je sve ok!

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.