Samo da dodam, za sad se pripremam samo za veličine 50/56/62. Na jesen ćemo za taj hladniji period dobiti nešto proslijeđeno od obitelji, a onda će opet doći i dugi rukavi pa se onda s tim mislim opskrbiti. Muža poslati u Pepco i riješeno :D
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Honey ja ću si samo prekopirat kad tebi odgovore,termini su nam blizu 😁 jer još nemam ništa od robice 🙈
Ena lijepa majica i još ljepša buša 😍😍😍
ena ajme koji busooooo 😍😍😍😍
honey termin nam je u dan😊...ja ti imam 15tak kratkih bodija,par kratkih majcica,dugih hlacica 15tak,10tak dugih bodija i par onih odjelaca...vecinom sve 50,56 i nesto 62
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala😂😂, u tjedan dana imam dojam da je dupli😂😂🤣🤣, kolka li je beba unutra😂😂
Pozdrav curke, al ste se raspisale. 😁
Mi danas slavimo 3 rockas od seke. Ne znam kak bum prezivila, svaki dan me prepone sve vise bole, bas me zabrinjava. Malo se smiri i cim se malo krecem, ne daj boze da trebam cucnuti bolovi su strasni, a tek 19. na pregled...
Ena lijepa busica 🤗🤗 jos malo pa bu se i moja tak zaokruzila.. vec sad sam dobila 11kg i jos k tome danas ima prefine torte za papat, ajoooj 😂😂😂
Sto se tice robice ja nakupovala dosta 50-68. Ak ce trebat jos, neko bu vec skoknuo do pepca, lidla. Jos sebi spavacicu za rodiliste i uloske...
A onda drzat malu u sebi sto duze, sad usle u 29 tj, a ne cini mi se stanje bas najbolje...
Idem se u torti tjesit 🍰🍰😉😉
Ena, lijepa velika busica 😍😃
Franova i honey, ja sam se prepala da nije plodna voda, al mislim da nije. U petak tek pregled. Mali mi se javio, nist ne boli, tak da mislim da je sve u redu. Valjda pojacani iscjedak.
Obavila sam shopping, kupila sam hlacice koje mogu biti duge, a mogu se I zakopcati da budu trifrtal, kratku majcu 74 velicina. Sad ima 62, valjda ce to biti ok za ljeto😱 I igrackicu 😃sve skupa 200 kn, jos nekaj pod jastuk i dosta.
26.8. Ivan 💙💙
Ena predivna busica😍
Evo meni je termin 12.6. (Tehnicki spadam u proljetnice, al mi je ljeto draze pa se tu krpam haha) tak da ja nisam imala pojma kaj da pripremim onda mi je jedna curka koja je rodila u 6.mj. rekla da je njezina mala broj 50nosila 2tjedna(to pola dugo pola kratko pripremit), 56(80%kr, 20%dugo) mozda mj dana i onda 62 par mjeseci, s druge strane svi mi govore da taj 50 ne vrijedi ni kupovati jer su jako maleni, al iskreno sad imam robice raznih marki i okej npr c&a broj 50mi je bas za lutkice, ali lidl npr mi se cini dost komotniji, nisam jos nista prala ni susila pa ne znam kolko ce se to jos smanjiti. Imam nekoliko dugih presvlaka no vecinom mi je kratka robica jer gledam vec sad je krenulo bit toplo pa racunam da ce opet bit neke vrucine i u sestom mjesecu i kazu da bebice prvih mj. Dana trebaju dugo, ali ak ce bit vruce pa necu dijete kuhat u dugim rukavima😂 e da ja sam uzela one rompere kratke tj. Kratko odijelce-kao bodici ali imaju jos dole male nogavice da ne treba i hlacice kratke oblacit to mi se cini prakticno jos tetra preko i svi sretni😊
Puno sam se raspisala, oprostite🙈
💙 A.L.
I super su mi te trudnicke majcice, ali nisam imala priliku jos naletit na koju, vidjela sam da ima u westgateu, no ne idem cesto tamo
Nemam majicu, ali isli smo malo razveselit tatu koji radi pa nije s nama vec prek tjedan dana pa sam bila malo kreativna😁
💙 A.L.
I super su mi te trudnicke majcice, ali nisam imala priliku jos naletit na koju, vidjela sam da ima u westgateu, no ne idem cesto tamo
Nemam majicu, ali isli smo malo razveselit tatu koji radi pa nije s nama vec prek tjedan dana pa sam bila malo kreativna😁
😍😍😍😍😂😂😂slatkoo😘
I ljepa bušica😀😍
Sortiraj odgovore
Najstariji