Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2018. 12:45

ProudMomy

Ena jos malo i imas dejt sa bebonjom 😁
    Slozit cu se s Franovom H&M je definitivno preskup kad du bebice u pitanju, jer morate imat na umu da cete jednu stvar obuci, i dok ju operete, speglate i opet dodje na red za obuci, dijete ce to najvjerojatnije vec prerasti. Desilo mi se to x puta. Pa slobodno jeftinije krpice kupujte 😉

Daaa😀😀još malooo pa da vidim kolko su on i mama dobili na kilažici😍😍😘😘😘...zato ću ja te prve krpice kupiti u Pepcu pa mi nebude žao kad ih preraste, naravno dobit će i nešto skuplje za negdje ići😄, ali ti bodići i majčice doma za pobljucati i popiškiti su ok iz Pepca i Lidla po meni..

15. Travanj 2018. 12:47

Ena31

ProudMomy

Slozit cu se s Franovom H&M je definitivno preskup kad du bebice u pitanju, jer morate imat na umu da cete jednu stvar obuci, i dok ju operete, speglate i opet dodje na red za obuci, dijete ce to najvjerojatnije vec prerasti. Desilo mi se to x puta. Pa slobodno jeftinije krpice kupujte 😉

Daaa😀😀još malooo pa da vidim kolko su on i mama dobili na kilažici😍😍😘😘😘…zato ću ja te prve krpice kupiti u Pepcu pa mi nebude žao kad ih preraste, naravno dobit će i nešto skuplje za negdje ići😄, ali ti bodići i majčice doma za pobljucati i popiškiti su ok iz Pepca i Lidla po meni..

Upravo tako! Imas neso ljepse za doktora 😂😂😂 i tak odlaske nekuda,  ali vecinom si doma pa ti je ova robica Pepco,  Lidl cak i Kik skroz ok.
    Da ja nis ni rekla,  ja sam kilu dobila za nepuna 3 tj,  sad sam na 64kg,  znaci +8kg

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    15. Travanj 2018. 13:01

Ena31

franovamamita

ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗
    E da, iz one spavaćice ipak mogu sisu izvaditi bez pol frke😂😂🤣🤣🤣🤣

ahaahaahahahhaahhah placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vjezbala si ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    15. Travanj 2018. 13:02

Sretno na pregledima curke 😘 meni bi uzv trebao biti u četvrtak, nadam se da će beba dobiti dovoljno da možemo doma 🙏
    Pahuljica,a jesi bas probala zamoliti da isprinta?il da vam barem svaki put da da slikate s mobitelom..meni su čak i sad u bolnici isprintali dvije slike lica, ostala sam u pozitivnom šoku ☺️❤️

franovamamita
    15. Travanj 2018. 13:03

macica i ja imam iscjedak stalno i to dosta voden nekad kao da sam se upiskila al normalno je 😉 ja se bojala sa nije plodna voda ali sve je ok hvala Bogu

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Travanj 2018. 13:07

franovamamita

Ena31

franovamamita

ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗
    E da, iz one spavaćice ipak mogu sisu izvaditi bez pol frke😂😂🤣🤣🤣🤣

ahaahaahahahhaahhah placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vjezbala si ?

Nisam ju do danas ni probala, pa reko kad već..pokazala sam dragom kak mogu sisu na izvolte staviti😂😂😂, malo me bljedo gleda, ja reko ma za bebu😂😂

15. Travanj 2018. 13:10

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Daaa😀😀još malooo pa da vidim kolko su on i mama dobili na kilažici😍😍😘😘😘…zato ću ja te prve krpice kupiti u Pepcu pa mi nebude žao kad ih preraste, naravno dobit će i nešto skuplje za negdje ići😄, ali ti bodići i majčice doma za pobljucati i popiškiti su ok iz Pepca i Lidla po meni..

Upravo tako! Imas neso ljepse za doktora 😂😂😂 i tak odlaske nekuda, ali vecinom si doma pa ti je ova robica Pepco, Lidl cak i Kik skroz ok.
    Da ja nis ni rekla, ja sam kilu dobila za nepuna 3 tj, sad sam na 64kg, znaci +8kg

😂😂to je ništa, slabo mi papate, ja sam 3 tjedna dobila 3kg🤔😱😱, pa je rekla dokica bilo je šunkice😂😂, al kao veli vi ste u finišu pa nema veze

Pahuljica
    15. Travanj 2018. 13:25

Pharmamma iskreno nisam ga pitala jer je jos moja mama kod njega vodila trudnocu i kaze da je uvijek bilo kao il nema tinte il nema papira😂 a bome taj njegov uzv ne izgleda nis novije od mene🤣🙉  sad u uto mi je pregled pa cu ga pitati bar da mobitelom slikam😍 
    Rodica mi je rekla da su oni isli na 4d gledat bebu, ali da je beba bila tolko aktivna da nisu uspjeli ni dobit postenu slikicu tak da me jos to demotiviralo jer ovaj moj mali ili stucka ili plese ili boksa, uvijek neke aktivnosti cak si sad mislim da je mozda bolje ostavit tih 500-600kn za bebicu jer uvijek nesto zatreba, a i tako cu uskoro moc gledati bebicu koliko hocu😍😍😍

💙 A.L.

mamica1985
    15. Travanj 2018. 14:09

Robica za bebe- s ovom pameti kao drugorotkinja, kupujem najjeftinije kaj ima na trzistu (Pepco, Lidl, Kik) do polaska u skolu 😂😂😂 za obucu ipak izdvojim za kvalitetu.
    Iscjedak - meni vec mjesec dana malo malo pa mokro kao da sam se upisala, ne zabrinjavam se.
    Slikice s uzv - svakih mjesec dana dobijem i uzivam u njima do iduceg pregleda i moji doma sa mnom.
    Kilaza - sad sam na +7kg, nadam se da necu biti na vise od +15kg do kraja, s prvom t sam zavrsila 40+3 tt sa +17kg.

• honeyhoney
    15. Travanj 2018. 14:55

Macica29, meni se nešto slično dogodilo tokom šestog mjeseca i isto sam se prepala da nije plodova voda ili nešto drugo :O još sam imala problema sa cerviksom :/ ali ništa nije bilo, možda je i od više znoja, drugačiji iscjedak i eto :)

Cure propustila sam jedan dan na forumu i tolko toga se izdogađalo :D vidim da su pripreme u punom jeku :) 
    Imam pitanja za vas, vezano za tu robu... Prvo, koliko čega imate? Nama je termin 6.7. i prva dva mjeseca ćemo biti u velikim vrućinama, kao i većina vas, vjerujem. Imam desetak bodija kratkih rukava, svega par bodija s dugim rukavima, 4 para hlački s capama iz Pepca i 4 pidžamice dugih rukava. Par kapica i čarapica.
    Koliko čega vi imate? 
    I drugo, kako prati tako malo robe kad ni sad svega skupa nemam za normalnu mašinu?
    Evo, ja se ne želim zatrpavati, nažalost, očekujem da će me zatrpati drugi i trudim se biti racionalna u kupnji. Ali opet, ne bih se htjela dovesti u situaciju da tek kad sve to krene skužim što mi još sve fali :/ zato pitam vas :))

Svima želim ugodnu i mirnu nedjelju :) bez kontrakcija, grčeva i kakvih trudničkih problema :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.