e da, htjela sam pitati... danas sam primjetila da su mi gaćice dosta mokre, a ne osjećam da mi curi kaj.... iscjedak imam svaki dan bijeli, al mi se čini da je sad dosto mokro. ništ me ne boli, sve je ok.

26.8. Ivan 💙💙
e da, htjela sam pitati… danas sam primjetila da su mi gaćice dosta mokre, a ne osjećam da mi curi kaj…. iscjedak imam svaki dan bijeli, al mi se čini da je sad dosto mokro. ništ me ne boli, sve je ok.
To je normalno, bjelkasti iscjedak, bez boje i mirisa, nekad i obilniji, čak je i ok znak..češće mijenjati dnevne uloške ili ak ih ne podnodiš ko ja onda se opskrbi s puno gaćica😂😂
Ena jos malo i imas dejt sa bebonjom 😁
Slozit cu se s Franovom H&M je definitivno preskup kad du bebice u pitanju, jer morate imat na umu da cete jednu stvar obuci, i dok ju operete, speglate i opet dodje na red za obuci, dijete ce to najvjerojatnije vec prerasti. Desilo mi se to x puta. Pa slobodno jeftinije krpice kupujte 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mijenjam više puta dnevno :) uloške ne volim :P
ma čudno mi je to bilo jer mi je baš mokro, nije tak bilo do sad. joooj, jedva čekam petak, samo da mi veli da je sve ok!

26.8. Ivan 💙💙
Slozit cu se s Franovom H&M je definitivno preskup kad du bebice u pitanju, jer morate imat na umu da cete jednu stvar obuci, i dok ju operete, speglate i opet dodje na red za obuci, dijete ce to najvjerojatnije vec prerasti. Desilo mi se to x puta. Pa slobodno jeftinije krpice kupujte 😉
Daaa😀😀još malooo pa da vidim kolko su on i mama dobili na kilažici😍😍😘😘😘...zato ću ja te prve krpice kupiti u Pepcu pa mi nebude žao kad ih preraste, naravno dobit će i nešto skuplje za negdje ići😄, ali ti bodići i majčice doma za pobljucati i popiškiti su ok iz Pepca i Lidla po meni..
Daaa😀😀još malooo pa da vidim kolko su on i mama dobili na kilažici😍😍😘😘😘…zato ću ja te prve krpice kupiti u Pepcu pa mi nebude žao kad ih preraste, naravno dobit će i nešto skuplje za negdje ići😄, ali ti bodići i majčice doma za pobljucati i popiškiti su ok iz Pepca i Lidla po meni..
Upravo tako! Imas neso ljepse za doktora 😂😂😂 i tak odlaske nekuda, ali vecinom si doma pa ti je ova robica Pepco, Lidl cak i Kik skroz ok.
Da ja nis ni rekla, ja sam kilu dobila za nepuna 3 tj, sad sam na 64kg, znaci +8kg

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙
😘😘😘😘😘🤗🤗🤗
E da, iz one spavaćice ipak mogu sisu izvaditi bez pol frke😂😂🤣🤣🤣🤣
ahaahaahahahhaahhah placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vjezbala si ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sretno na pregledima curke 😘 meni bi uzv trebao biti u četvrtak, nadam se da će beba dobiti dovoljno da možemo doma 🙏
Pahuljica,a jesi bas probala zamoliti da isprinta?il da vam barem svaki put da da slikate s mobitelom..meni su čak i sad u bolnici isprintali dvije slike lica, ostala sam u pozitivnom šoku ☺️❤️

macica i ja imam iscjedak stalno i to dosta voden nekad kao da sam se upiskila al normalno je 😉 ja se bojala sa nije plodna voda ali sve je ok hvala Bogu

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena ma samo se opusti 😙😙😙😙 i to sto ti je bebac nisko vjeruj na porodu je samo veliki plus brze i lakse ces roditi 😙😙😙
😘😘😘😘😘🤗🤗🤗
E da, iz one spavaćice ipak mogu sisu izvaditi bez pol frke😂😂🤣🤣🤣🤣
ahaahaahahahhaahhah placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vjezbala si ?
Nisam ju do danas ni probala, pa reko kad već..pokazala sam dragom kak mogu sisu na izvolte staviti😂😂😂, malo me bljedo gleda, ja reko ma za bebu😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji