Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 21:10

Ena31

No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.

Zna se i meni to dogadjat,  imas filing da ces se raspuknut,  a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma,  al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 21:15

ProudMomy

Ena31

No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.

Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

Joj grozno, još taj pritisak dole, uf...Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂

franovamamita
    14. Travanj 2018. 21:22

proud da iz pepca i za rodiliste je odlicna a i za doma mi ovak do tada 😂😂😂  sto se tice ogrtsca bas je dobar ali dala si mi ideju ja cu ponjeti neki duks 😉 a kosa ti dpbro izgleda nemoj se vise ni farbati...i ja bih se mogla vec bojati al sama cu kao i obicno 😂
    ena vidis ni spavacica na bretelice nije losa ideja mos sisu vaditi prema potrebi 😂😂😂 sto se tice stomaka js kontam da je normalno pred kraj da ti to tako povremeno bude....sad ces ti pd normabela na spavanje a sutra oo nova 😙
    jama da duboke su kazem ti preeezadovoljna 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Travanj 2018. 21:23

Ena31

ProudMomy

Ena31

Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

Joj grozno, još taj pritisak dole, uf…Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂

Ja inace idem na pramenove,  svakih 3mj mi je dosta,  jer imam zahvalnu podlogu pa mi se dugo ne kuzi izrast,  i sad mi je ovo bas ruzno za gledat. I frizerka mi neki dan salje poruku da gdje sam,  reko u krevetu,  dodjes k meni? 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    14. Travanj 2018. 21:26

ena vecini kosa jako otpada nakon poroda tako da budi sretna ako ces imati sta zavezati 😂😂😂😂 mada ja sam bila poseban slucaj u trudnoci i naaakon nje kosa nikada ljepsa gusca i jaca ali zato proslu trudnocu(proslo ljeto) skroz osla u kurac pucala opadala a bila mi skoro do guzice...sama se skracivala bokte i evo sad osisana do ramena...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Travanj 2018. 21:30
    Evo drugi dio😂
    Evo drugi dio😂

al mislim da nebum mogla sam tak sisu vaditi😂

14. Travanj 2018. 21:31

franovamamita

ena vecini kosa jako otpada nakon poroda tako da budi sretna ako ces imati sta zavezati 😂😂😂😂 mada ja sam bila poseban slucaj u trudnoci i naaakon nje kosa nikada ljepsa gusca i jaca ali zato proslu trudnocu(proslo ljeto) skroz osla u kurac pucala opadala a bila mi skoro do guzice…sama se skracivala bokte i evo sad osisana do ramena…

Da,  meni je bas jaaaako ispadala nakon prvog poroda,  reko ostat cu celava,  al stane kroz par mjeseci.
    Nekako sam se nadala da cu radjat bez izrasta,  da mi se dijete ne uplasi 😂😂😂😂.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 21:33

franovamamita

ena vecini kosa jako otpada nakon poroda tako da budi sretna ako ces imati sta zavezati 😂😂😂😂 mada ja sam bila poseban slucaj u trudnoci i naaakon nje kosa nikada ljepsa gusca i jaca ali zato proslu trudnocu(proslo ljeto) skroz osla u kurac pucala opadala a bila mi skoro do guzice…sama se skracivala bokte i evo sad osisana do ramena…

😖😖a i inače mi je tanka i slaba..onda budem bez brige, ošišam na kratko i bok😂

14. Travanj 2018. 21:39

Imam frendicu koja se dugi niz godina borila s neplodnoscu,  ugl prosla je sveukupno 4 trasfera jajnih stanica i nikad necu zaboravit kad je isla po zadnjeg "smrzlica" kak ona kaze. Znaci otisla je na trepavice,  depilaciju,  pramenove i frizuru. Veli e ovaj put idem lijepa po svoje dijete,  bit ce da me se boje pa pobjegnu. Taj put je ostala trudna 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 21:41

ProudMomy

Imam frendicu koja se dugi niz godina borila s neplodnoscu, ugl prosla je sveukupno 4 trasfera jajnih stanica i nikad necu zaboravit kad je isla po zadnjeg "smrzlica" kak ona kaze. Znaci otisla je na trepavice, depilaciju, pramenove i frizuru. Veli e ovaj put idem lijepa po svoje dijete, bit ce da me se boje pa pobjegnu. Taj put je ostala trudna 😁

😍😍awww😘😘😘.🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI