ena lijep je svida mi se 😊 koliko si ga platila?nemam ideju kak se krecu cijene?
To je s placa, komplet s spavačicom, 80kn😁
Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno
Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno
Ma budeš stigla sve, ne brini😘
Svratih da vidim kako ste a imam i kaj za čitati.
Neka ste vi sve pokupovale i posložile. Budem i ja skoro 😂.
Sve vam je divno.
Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja...
Ljubim vas ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sve vam je divno.
Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
Ljubim vas ❤️
Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘
Sve vam je divno.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
Ljubim vas ❤️
Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘
E onda ipak moram kumu poslati 😊..
Hvala.. prekjut je 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja nisam pametna s tim ogrtacem uopce, imam onaj frotirni malo deblji bijeli, al brijem kak mi je prevruce za njega vec sada, a kamoli ako rodim on time. A imam onak ful lagani crni, nije svileni, al tak izgleda, pa mi njega opet nekak bedasto nositi. Sve razmisljam hocu si mozda neku od vestica onih laganih na vezanje uzet samo i bok.
Franova i to je iz Pepca? Spavacica mislim? To si moram kupiti, bas je slatka. Nije mi za dojenje, kad se ne kopca, al za radjaonu je mila majka, a za te pare mi ju nece bit zao.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja nisam pametna s tim ogrtacem uopce, imam onaj frotirni malo deblji bijeli, al brijem kak mi je prevruce za njega vec sada, a kamoli ako rodim on time. A imam onak ful lagani crni, nije svileni, al tak izgleda, pa mi njega opet nekak bedasto nositi. Sve razmisljam hocu si mozda neku od vestica onih laganih na vezanje uzet samo i bok.
Franova i to je iz Pepca? Spavacica mislim? To si moram kupiti, bas je slatka. Nije mi za dojenje, kad se ne kopca, al za radjaonu je mila majka, a za te pare mi ju nece bit zao.
I ja ću sutra reći m da mi kupi, al ću mu reći da trebam 2😂😂.uzmi si taj crni lagani ogrtač kad već imaš..
I ja ću sutra reći m da mi kupi, al ću mu reći da trebam 2😂😂.uzmi si taj crni lagani ogrtač kad već imaš..
Sliknem vam ga poslije, kad ustanem, da mi kazete jel vam to djeluje prefino za bolnicu 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma imas ti pravo Ena, uzet cu ja taj crni. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji