proud ima jos nekih rozih zutih s natpisima bez,ali nije mi ss dslo kopati ovu dohvatila i dobra je posluzit cei sad vidim da je 25kn ☺
ena ogrtac uh dobro si me podsjetila to nisam pripremila a imala sam negdje plavi al nemam pojma gdje je...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud ima jos nekih rozih zutih s natpisima bez,ali nije mi ss dslo kopati ovu dohvatila i dobra je posluzit cei sad vidim da je 25kn ☺
ena ogrtac uh dobro si me podsjetila to nisam pripremila a imala sam negdje plavi al nemam pojma gdje je…
Ajme baš je lijepa😍😍😘😘
ena lijep je svida mi se 😊 koliko si ga platila?nemam ideju kak se krecu cijene?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena lijep je svida mi se 😊 koliko si ga platila?nemam ideju kak se krecu cijene?
To je s placa, komplet s spavačicom, 80kn😁
Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno

Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno
Ma budeš stigla sve, ne brini😘
Svratih da vidim kako ste a imam i kaj za čitati.
Neka ste vi sve pokupovale i posložile. Budem i ja skoro 😂.
Sve vam je divno.
Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja...
Ljubim vas ❤️

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sve vam je divno.
Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
Ljubim vas ❤️
Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘
Sve vam je divno.
Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
Ljubim vas ❤️
Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘
E onda ipak moram kumu poslati 😊..
Hvala.. prekjut je 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji