Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 18:53

franovamamita

ena lijep je svida mi se 😊 koliko si ga platila?nemam ideju kak se krecu cijene?

To je s placa, komplet s spavačicom, 80kn😁

pharmamma
    14. Travanj 2018. 18:59

Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno 

14. Travanj 2018. 19:02

pharmamma

Bas ste se lijepo sve ponovile ☺️☺️☺️ I ja krećem u shopping čim me puste doma,pa makar i preko webshopova 😂 sad me malo trta kaj ak opet završim u bolnici, a ne budem imala bar većinu tog spremno

Ma budeš stigla sve, ne brini😘

ivymicek
    14. Travanj 2018. 19:28

Svratih da vidim kako ste a imam i kaj za čitati.
    Neka ste vi sve pokupovale i posložile. Budem i ja skoro 😂.
    Sve vam je divno.
    Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
    Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
    Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja...
    Ljubim vas ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Travanj 2018. 19:36

ivymicek

Sve vam je divno.
    Franova baš si to lijepo organizirala i bogami popunila. Nema da mišu išta fali.
    Ena divan je ogrtač po mojoj mjeri rozi s animal uzorkom. Hoću i ja!!!!!! Moram na plac, samo mi reci koji 😊.
    Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
    Ljubim vas ❤️

Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘

ivymicek
    14. Travanj 2018. 19:46

Ena31

ivymicek

Sve vam je divno.
    Eto ostalo sam zaboravila. Danas smo puno hodali pa bebolina nisam puno osječala sad idem jest nekaj slatko da podivlja…
    Ljubim vas ❤️

Zabočki plac😀, a spavačica je slatka, tak roza na britelice😂. Dobar tek😘

E onda ipak moram kumu poslati 😊..
    Hvala.. prekjut je 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Travanj 2018. 19:49

Ja nisam pametna s tim ogrtacem uopce,  imam onaj frotirni malo deblji bijeli,  al brijem kak mi je prevruce za njega vec sada,  a kamoli ako rodim on time. A imam onak ful lagani crni,  nije svileni,  al tak izgleda,  pa mi njega opet nekak bedasto nositi. Sve razmisljam hocu si mozda neku od vestica onih laganih na vezanje uzet samo i bok.
    Franova i to je iz Pepca? Spavacica mislim? To si moram kupiti,  bas je slatka. Nije mi za dojenje,  kad se ne kopca,  al za radjaonu je mila majka,  a za te pare mi ju nece bit zao.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 19:54

ProudMomy

Ja nisam pametna s tim ogrtacem uopce, imam onaj frotirni malo deblji bijeli, al brijem kak mi je prevruce za njega vec sada, a kamoli ako rodim on time. A imam onak ful lagani crni, nije svileni, al tak izgleda, pa mi njega opet nekak bedasto nositi. Sve razmisljam hocu si mozda neku od vestica onih laganih na vezanje uzet samo i bok.
    Franova i to je iz Pepca? Spavacica mislim? To si moram kupiti, bas je slatka. Nije mi za dojenje, kad se ne kopca, al za radjaonu je mila majka, a za te pare mi ju nece bit zao.

I ja ću sutra reći m da mi kupi, al ću mu reći da trebam 2😂😂.uzmi si taj crni lagani ogrtač kad već imaš..

14. Travanj 2018. 19:58

Ena31

ProudMomy

Ja nisam pametna s tim ogrtacem uopce, imam onaj frotirni malo deblji bijeli, al brijem kak mi je prevruce za njega vec sada, a kamoli ako rodim on time. A imam onak ful lagani crni, nije svileni, al tak izgleda, pa mi njega opet nekak bedasto nositi. Sve razmisljam hocu si mozda neku od vestica onih laganih na vezanje uzet samo i bok.
    Franova i to je iz Pepca? Spavacica mislim? To si moram kupiti, bas je slatka. Nije mi za dojenje, kad se ne kopca, al za radjaonu je mila majka, a za te pare mi ju nece bit zao.

I ja ću sutra reći m da mi kupi, al ću mu reći da trebam 2😂😂.uzmi si taj crni lagani ogrtač kad već imaš..

Sliknem vam ga poslije,  kad ustanem,  da mi kazete jel vam to djeluje prefino za bolnicu 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 20:11

Ma imas ti pravo Ena,  uzet cu ja taj crni. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.