meni je nekako muka od jutra imam osjecaj da mi bebac stisne zeludac pa mi se pocne rigati...inace vrijeme usrano svaki tren ce kisa...dorucak obavljen slaninica i casa jogurta...
ena evo ti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
meni je nekako muka od jutra imam osjecaj da mi bebac stisne zeludac pa mi se pocne rigati…inace vrijeme usrano svaki tren ce kisa…dorucak obavljen slaninica i casa jogurta…
ena evo ti
😂😂😂😂da, praktično...
ena ima i na guzi rupa 😂😂😂😂😂 samo sto on kaze da je ta piđama za starlete a nije ni svjestan kak proud kaze stvorena za rodilje 😂😂😂😂
uh vec sam umorna ahahahaha usisala obrisala prasinu a disem kao da sam kopala...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena ima i na guzi rupa 😂😂😂😂😂 samo sto on kaze da je ta piđama za starlete a nije ni svjestan kak proud kaze stvorena za rodilje 😂😂😂😂
uh vec sam umorna ahahahaha usisala obrisala prasinu a disem kao da sam kopala…
😂😂, strašno..aj ti laganini samo, opet bu te picina kost boljela ubrzo, uspori malo😘
ena a picina kost malo malo boli isti mi klinac 😂😂😂😂😂 u koliko sutra imas pregled?
Bok cure :)
samo da vas pozdravim, danas sam splanirala otići u dućan popodne (centar veliki) da kupim nekaj za susjedinog malog pa da si napasem oči za svojeg... vidjela sam već u H&M-u lijepe hlačice s džepovima sa strane kaj bi svojem kupila :) <3 <3
26.8. Ivan 💙💙
ena a picina kost malo malo boli isti mi klinac 😂😂😂😂😂 u koliko sutra imas pregled?
U pol 12 ak sam dobro zapamtila😂😂, nisam zapisala🤣🤣, jedva čekam da vidim svog bembelog😀 i da mi veli da je stanje isto dole🙏
ena ako si 35tt po ultrazvuku vjeruj normalno je da se dolje vec polako mjenja stanje...ja sam s mojim franom imala kako kazu skolsku trudnocu i na kontroli tocno u 36tt cerviks se skroz skratio i ja otvorena jedan prst,i samo mi je rekla normalan nalaz za taj tjedan tjelo se polako priprema...i ja setala i svaki daaan po sat vremena,bila aktivna reko da se do sljedeci puta jos bar prst otvorim bit ce lakse u rsdaonici 😂😂😂 na kraju sam ga prenjela 3dana i taj dan kad sam dobila trudove tek bila dva prsta...tako da opusti se normalne su vec neke promjene vec ste pred krajem 😙😙😙
macica u h&m uvijek ima lijepe robice ali malo su preskupi za nesto sto ce nositi mj dana 😂
Bok curke :) evo pratim vas, al ja rijetko pisem pa da kazem da sve imate divne buse, drago mi je kaj su svi dobro, nekako mi je bas vrijeme brzo proslo ne mogu vjerovat da za koji tjedan neki mogu komotno rodit(iako drzim figice sa bebaci ostanu u busama sto duze tj. Kolko im treba😍) sve slikice robice koje sam vidla su preslatkeee i ja isto nisam mogla odolit nekim stvarcicama pa tako malo po malo vec imam dve kutije pune robice😂 imam osjecaj da cu na to bit slaba, al kad je sve tak slatko i maleno😍😍
💙 A.L.
ena ako si 35tt po ultrazvuku vjeruj normalno je da se dolje vec polako mjenja stanje…ja sam s mojim franom imala kako kazu skolsku trudnocu i na kontroli tocno u 36tt cerviks se skroz skratio i ja otvorena jedan prst,i samo mi je rekla normalan nalaz za taj tjedan tjelo se polako priprema…i ja setala i svaki daaan po sat vremena,bila aktivna reko da se do sljedeci puta jos bar prst otvorim bit ce lakse u rsdaonici 😂😂😂 na kraju sam ga prenjela 3dana i taj dan kad sam dobila trudove tek bila dva prsta…tako da opusti se normalne su vec neke promjene vec ste pred krajem 😙😙😙
macica u h&m uvijek ima lijepe robice ali malo su preskupi za nesto sto ce nositi mj dana 😂
🤗🤗ma ljubim te draga😘, ljepo kad ti neko.iz iskustva može reći i smiriti te malo..a i dokica moja me umiri, veli s 34se ne zaustavlja porod a ak dogurate do 36 možete ga u vrtić poslati😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji