Ma imas ti pravo Ena, uzet cu ja taj crni. 😉
😍😍ljepi ogrtač i još ljepša ti😍😍😘😘🤗🤗
ena 😙😙😙😙
jama kupila te ladice danas u konzumu za 150kn
Zbilja,gledala sam katalog,ne znam uopce kako mi je promaklo..proci cu vidjet,makar mi se ladice cine duboke sta i bi
Ma imas ti pravo Ena, uzet cu ja taj crni. 😉
😍😍ljepi ogrtač i još ljepša ti😍😍😘😘🤗🤗
Hvala ti Ena, a gle mi izrast 😂😂😂😂
Ombre samo takav. 😂😂😂
Bila sam na pramenovima zadnji put u 10tt, prije nego su me spicili u krevet, ajme znaci 23 tjedna nisam bila kod frizera hahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud lijepa 😍❤️ i ja sam planirala sličan spakirati za rodilište,iako ovog kojeg sam sad uzela nisam ni izvadila iz torbe 😂 već sad je toliko toplo u bolnici da smo cijelo vrijeme u kratkim rukavima
No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale...jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.
Proud lijepa 😍❤️ i ja sam planirala sličan spakirati za rodilište,iako ovog kojeg sam sad uzela nisam ni izvadila iz torbe 😂 već sad je toliko toplo u bolnici da smo cijelo vrijeme u kratkim rukavima
Ma ja prosli put teglila taj deblji, ok rodila sam u 3.mj tada, ali i tada tak raspice grijanje zbog beba da ti je isto vruce, a pol torbe ti zauzme. Pola ogrtac, pola ulosci. Uzet cu ja ovaj, taj fakat nis ne zauzima mjesta, pa sve i da mi ne treba, nije neka steta.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.
Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
Sad ce te opustit to 😉
Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.
Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
Sad ce te opustit to 😉
Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂
Joj grozno, još taj pritisak dole, uf...Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂
proud da iz pepca i za rodiliste je odlicna a i za doma mi ovak do tada 😂😂😂 sto se tice ogrtsca bas je dobar ali dala si mi ideju ja cu ponjeti neki duks 😉 a kosa ti dpbro izgleda nemoj se vise ni farbati...i ja bih se mogla vec bojati al sama cu kao i obicno 😂
ena vidis ni spavacica na bretelice nije losa ideja mos sisu vaditi prema potrebi 😂😂😂 sto se tice stomaka js kontam da je normalno pred kraj da ti to tako povremeno bude....sad ces ti pd normabela na spavanje a sutra oo nova 😙
jama da duboke su kazem ti preeezadovoljna
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sad ce te opustit to 😉
Joj grozno, još taj pritisak dole, uf…Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂
Ja inace idem na pramenove, svakih 3mj mi je dosta, jer imam zahvalnu podlogu pa mi se dugo ne kuzi izrast, i sad mi je ovo bas ruzno za gledat. I frizerka mi neki dan salje poruku da gdje sam, reko u krevetu, dodjes k meni? 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji