Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 20:25

ProudMomy

Ma imas ti pravo Ena, uzet cu ja taj crni. 😉

😍😍ljepi ogrtač i još ljepša ti😍😍😘😘🤗🤗

Mya
    14. Travanj 2018. 20:37

franovamamita

ena 😙😙😙😙
    jama kupila te ladice danas u konzumu za 150kn

Zbilja,gledala sam katalog,ne znam uopce kako mi je promaklo..proci cu vidjet,makar mi se ladice cine duboke sta i bi

14. Travanj 2018. 20:50

Ena31

ProudMomy

Ma imas ti pravo Ena, uzet cu ja taj crni. 😉

😍😍ljepi ogrtač i još ljepša ti😍😍😘😘🤗🤗

Hvala ti Ena,  a gle mi izrast 😂😂😂😂
    Ombre samo takav. 😂😂😂
    Bila sam na pramenovima zadnji put u 10tt,  prije nego su me spicili u krevet,  ajme znaci 23 tjedna nisam bila kod frizera hahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    14. Travanj 2018. 20:58

Proud lijepa 😍❤️ i ja sam planirala sličan spakirati za rodilište,iako ovog kojeg sam sad uzela nisam ni izvadila iz torbe 😂 već sad je toliko toplo u bolnici da smo cijelo vrijeme u kratkim rukavima 

14. Travanj 2018. 21:06

No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale...jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.

14. Travanj 2018. 21:08

pharmamma

Proud lijepa 😍❤️ i ja sam planirala sličan spakirati za rodilište,iako ovog kojeg sam sad uzela nisam ni izvadila iz torbe 😂 već sad je toliko toplo u bolnici da smo cijelo vrijeme u kratkim rukavima

Ma ja prosli put teglila taj deblji,  ok rodila sam u 3.mj tada,  ali i tada tak raspice grijanje zbog beba da ti je isto vruce,  a pol torbe ti zauzme. Pola ogrtac,  pola ulosci. Uzet cu ja ovaj,  taj fakat nis ne zauzima mjesta,  pa sve i da mi ne treba,  nije neka steta.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 21:10

Ena31

No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.

Zna se i meni to dogadjat,  imas filing da ces se raspuknut,  a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma,  al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 21:15

ProudMomy

Ena31

No sikiriki, meni je izrast do pol glave već😂😂..e drage moje, nemam kontrakcije ali trbuh mi je cijeli toliko tvrd i napet, baš zategnut, strašno neudoban i neugodan osjećaj, ko da ću se raspuknuti🤔😱, sve mi žile poiskakale…jel se i vama to događa?roknula sam magnezij i normabel sad.

Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

Joj grozno, još taj pritisak dole, uf...Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂

franovamamita
    14. Travanj 2018. 21:22

proud da iz pepca i za rodiliste je odlicna a i za doma mi ovak do tada 😂😂😂  sto se tice ogrtsca bas je dobar ali dala si mi ideju ja cu ponjeti neki duks 😉 a kosa ti dpbro izgleda nemoj se vise ni farbati...i ja bih se mogla vec bojati al sama cu kao i obicno 😂
    ena vidis ni spavacica na bretelice nije losa ideja mos sisu vaditi prema potrebi 😂😂😂 sto se tice stomaka js kontam da je normalno pred kraj da ti to tako povremeno bude....sad ces ti pd normabela na spavanje a sutra oo nova 😙
    jama da duboke su kazem ti preeezadovoljna 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Travanj 2018. 21:23

Ena31

ProudMomy

Ena31

Zna se i meni to dogadjat, imas filing da ces se raspuknut, a mozes komotno krvozilni sustav ucit na meni 😂😂😂
    Sad ce te opustit to 😉
    Dodjem u napast da se sama ofarbam doma, al vec unaprijed znam da ovaj izrast izgleda bolje nego kaj bi to izgledalo 😂😂😂😂

Joj grozno, još taj pritisak dole, uf…Ja se budem, uvjek se sama farbam😂😂, uzmem onu najsvjetliju plavu od syosa i ok bude😀, samo to ću isto kad prođe 37 ak budem stigla😂..ma ionako ćemo stalno vezat rep ili kopčati gore, vruće bude i da bebi ne smeta kosa😂😂

Ja inace idem na pramenove,  svakih 3mj mi je dosta,  jer imam zahvalnu podlogu pa mi se dugo ne kuzi izrast,  i sad mi je ovo bas ruzno za gledat. I frizerka mi neki dan salje poruku da gdje sam,  reko u krevetu,  dodjes k meni? 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.