Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    14. Travanj 2018. 17:24

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Travanj 2018. 17:35

franovamamita

daaaaan cure
    ja bila u gradu od jutra,kupils one ladice za robicu,kupila robice,dekicu,rucnik,bocicu,dude,sitnice jos iz dm-a…umorila se ko pas…ubiti fali mi jos posteljina zs krevetic i sve smo pripremili…kuoils i sebi super majice u pepco za 18kn i da lijepi spavacicu za 30kn…meni fali jos torba za rodiliste ali to stignem…dosla doma onda sastavljala taj ormaric pa spremala kucu pa svu robicu poslagala,ja sam samo kupovala bez da sam gledala sta sam vec i koliko kupila i sad realno ima i viska 😂😂😂ali neka,presvlacit cemo se…..aaaa stidna kost me baaaas sad boli…pretjerala sam…

Bravo draga, ovo sve jako lijepo i uredno izgleda😍😍, sad odmori😘

Mya
    14. Travanj 2018. 17:37

Super su mi te ladice,bas organizirano👍

franovamamita
    14. Travanj 2018. 17:53

ena 😙😙😙😙
    jama kupila te ladice danas u konzumu za 150kn

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Travanj 2018. 17:56

Franova lijepo si se ponovila!
     😍😍😍😍
    Hoces sliknut spavacicu pls? Trebam jos bar jednu kupiti. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 18:03

ProudMomy

Franova lijepo si se ponovila!
    😍😍😍😍
    Hoces sliknut spavacicu pls? Trebam jos bar jednu kupiti.

I ja bi još jednu koju mi nebude žal uništiti, da rodim u njoj, kupila sam 2 al mi ih je šteta, jedna je u kompletu s ogrtačem, a druga ima gumbiće s obje strane odozgo pa je praktična za dojenje.

franovamamita
    14. Travanj 2018. 18:29

proud ima jos nekih rozih zutih s natpisima bez,ali nije mi ss dslo kopati ovu dohvatila i dobra je posluzit cei sad vidim da je 25kn ☺
    ena ogrtac uh dobro si me podsjetila to nisam pripremila a imala sam negdje plavi al nemam pojma gdje je...

14. Travanj 2018. 18:31

franovamamita

proud ima jos nekih rozih zutih s natpisima bez,ali nije mi ss dslo kopati ovu dohvatila i dobra je posluzit cei sad vidim da je 25kn ☺
    ena ogrtac uh dobro si me podsjetila to nisam pripremila a imala sam negdje plavi al nemam pojma gdje je…

Ajme baš je lijepa😍😍😘😘

14. Travanj 2018. 18:34
    Evo moj ogrtač, slikala prije 9 dana😂😂
    Evo moj ogrtač, slikala prije 9 dana😂😂
    franovamamita
    14. Travanj 2018. 18:46

ena lijep je svida mi se 😊 koliko si ga platila?nemam ideju kak se krecu cijene?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.