Franova i Ena, rekla sam muzu neki dan, ako stenjem u snu, bez brige s tobom se seksam, toliko sam ugrozena vec! 😂😂😂😂😂
A on meni danas nesto prica i ja govorim, nemoj jebat, veli on, pa ni ne jebem, vec dugo 🤣🤣🤣🤣
Boze mene sto smo jadni! 😂😂😂😂
😂😂😂moj je jadan reko da je misiju ispunio i pošto više nikad nebude sexao da ga može odrezat a pišat može i kroz onu rupu kaj mu ostane😂😂😂😂
A jadne vas dvije ugrožene. Ima da sve nadoknadite kad rodite…
Ajme Ena siroti muž 😂😂😂…
Em morate ležat em morate apstinirat 🙄… I još moraš ne dobit puno kila pa kaj smiješ 😂😂😂
Mi ćemo to tak sve nadoknaditi kad rodimo da se nebumo ni okrenule a već budemo tu na klokanici na temi s novim simptomima😂😂😂
Ena!!!!
Povuci rijeci! Ustvari pravit cu se da ovo nisam procitala. Stavljam Mirenu cim bude moguce, nikakvi simptomi 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂no dobro..ti nebudeš🤣🤣...ja bi mogla...tamo negdje ljetovanje 2019. iskoristiti 😂😂
pridruzujem se klubu ugrozenih ni ja sad dugo nisam a dragi kada dode ima da se ne skidam s njega 😂😂😂😂😂😂mada sad to kazem a tesko mi disati a kamoli sexat se 😂😂😂😂 ali cesto sanjam ali jbt vjerovale ili ne probudi me happy end 😯😯😯😯 to mi se mozda 2 puta dogodilo u zivotu da u snu a sad u trudnoci ludnica 😎😎😛
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
pridruzujem se klubu ugrozenih ni ja sad dugo nisam a dragi kada dode ima da se ne skidam s njega 😂😂😂😂😂😂mada sad to kazem a tesko mi disati a kamoli sexat se 😂😂😂😂ali cesto sanjam ali jbt vjerovale ili ne probudi me happy end 😯😯😯😯 to mi se mozda 2 puta dogodilo u zivotu da u snu a sad u trudnoci ludnica 😎😎😛
Nisam se usudila ni spomenuti ali eto kad nisam jedina🤔🙈🙈i meni se desi da me to probudi...a bojim se zbog cervixa🙈🙈
pridruzujem se klubu ugrozenih ni ja sad dugo nisam a dragi kada dode ima da se ne skidam s njega 😂😂😂😂😂😂mada sad to kazem a tesko mi disati a kamoli sexat se 😂😂😂😂ali cesto sanjam ali jbt vjerovale ili ne probudi me happy end 😯😯😯😯 to mi se mozda 2 puta dogodilo u zivotu da u snu a sad u trudnoci ludnica 😎😎😛
Nisam se usudila ni spomenuti ali eto kad nisam jedina🤔🙈🙈i meni se desi da me to probudi…a bojim se zbog cervixa🙈🙈
ma neboj se draga,ne moze mu to nista napraviti...mislim da mu steti ukoliko dozivis orgazam a onda te kontrakcije drze ne znam koliko....jedna kontrakcija koja nas probudi ne steti 😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nisam se usudila ni spomenuti ali eto kad nisam jedina🤔🙈🙈i meni se desi da me to probudi…a bojim se zbog cervixa🙈🙈
ma neboj se draga,ne moze mu to nista napraviti…mislim da mu steti ukoliko dozivis orgazam a onda te kontrakcije drze ne znam koliko….jedna kontrakcija koja nas probudi ne steti 😂😂😂😂😂😂
😎😎😊😊😊🤦🤦
Ja zadnjih par dana sve zivo jedem , 27.4 idem na pregled i sve me strah kaj ce mi vaga rec i kako ce me ginic oprat ahahah , a isto moram bit na dijeti dijabetickoj , al evo sad sam kornet smazala 😶😶 robica slozena , opeglana , oprana :D dali je koja slozila kimbi ?
A kaj se seksa tice ja uzivam trenutno , jer mrzim seks 😂
ahsshahaahahahahah zastoooo?
A kaj se seksa tice ja uzivam trenutno , jer mrzim seks 😂
ahsshahaahahahahah zastoooo?
🤔🤔😶😯😯
Ne znam ahahah , stvarno mi je to tlaka 🤭🤭 ja to obavim jer moram 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji