Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    13. Travanj 2018. 20:30

ProudMomy

mateya1993

ProudMomy

Mateya ja ti imam tablice i dijetu sa Vuk Vrhovca, za trudnicki dijabetes, 1800kalorija, ako zelis mogu ti poslati na mail, pa da malo vidia kako to izgleda. Mozda se ne moras strogo drzati, cisto si malo prilagodis po tome.

E može pošalji mi Evo ti mail. matejakucanda@gmail.com

Evo poslano, provjeri samo jesi dobila 😉

Dobila sam,hvala ti!  

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    13. Travanj 2018. 20:33

mateya ne sekiraj se oko kg i meni se to desilo u prvoj trudnoci u 5 tjedana 8kg...isla na ogtt i bilo sve ok..a sve za bebaca ces detaljnije saznati na 4d bitno samo da je dobro...
    noemi aaaa slatka bebica😍
    pharm ma izdrzat ces ti to i bit ce sve super...😙
    proud znaci nisam jedina sa takvim snovima? 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    13. Travanj 2018. 20:35

Na nalazu krvi su d-dineri povišeni, ostale vrijednosti vezane uz koagulaciju su u granicama normale pa pretpostavljam da zato

13. Travanj 2018. 20:37

Franova i Ena,  rekla sam muzu neki dan,  ako stenjem u snu,  bez brige s tobom se seksam, toliko sam ugrozena vec! 😂😂😂😂😂

A on meni danas nesto prica i ja govorim,  nemoj jebat,  veli on,  pa ni ne jebem,  vec dugo 🤣🤣🤣🤣
    Boze mene sto smo jadni! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    13. Travanj 2018. 20:37

Vele mi cure tu u bolnici da navodno ne boli,jedino bi moglo biti podljeva u početku dok se ne uhodam u pikanje..ali kad vidim s kakvim komplikacijama su one tu, jedna pikica dnevno je mačji kašalj 

13. Travanj 2018. 20:39

ProudMomy

Franova i Ena, rekla sam muzu neki dan, ako stenjem u snu, bez brige s tobom se seksam, toliko sam ugrozena vec! 😂😂😂😂😂

A on meni danas nesto prica i ja govorim, nemoj jebat, veli on, pa ni ne jebem, vec dugo 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂moj je jadan reko da je misiju ispunio i pošto više nikad nebude sexao da ga može odrezat a pišat može i kroz onu rupu kaj mu ostane😂😂😂😂

ivymicek
    13. Travanj 2018. 20:42

pharmamma

Vele mi cure tu u bolnici da navodno ne boli,jedino bi moglo biti podljeva u početku dok se ne uhodam u pikanje..ali kad vidim s kakvim komplikacijama su one tu, jedna pikica dnevno je mačji kašalj

Ma baš tak... Vjerujem da će u početku biti malo poteškoća. Vjerujem da ti je laknulo jer barem znaš kaj je i oni su napravili sve što treba. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 20:43

Ena31

ProudMomy

Franova i Ena, rekla sam muzu neki dan, ako stenjem u snu, bez brige s tobom se seksam, toliko sam ugrozena vec! 😂😂😂😂😂

A on meni danas nesto prica i ja govorim, nemoj jebat, veli on, pa ni ne jebem, vec dugo 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂moj je jadan reko da je misiju ispunio i pošto više nikad nebude sexao da ga može odrezat a pišat može i kroz onu rupu kaj mu ostane😂😂😂😂

A siroce 😂😂😂😂😂
    Njima jadnima tesko 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    13. Travanj 2018. 20:44

Ena31

ProudMomy

A jadne vas dvije ugrožene. Ima da sve nadoknadite kad rodite... 
    Ajme Ena siroti muž 😂😂😂... 
    Em morate ležat em morate apstinirat 🙄... I još moraš ne dobit puno kila pa kaj smiješ 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 20:46

pharmamma

A dobro draga, sad barem znaš na čemu si i postoji način da bude dobro, ma nema toga što mi žene nismo u stanju izdržati za naše mrvice, to nam je u prirodi😘, bit će to sve super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI